Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Dulec, Nexus S, to je taj neki segment telefona, on je dobio ICS. Mada cuo sam da povlace ICS sa Nexus S-a zato sto kao ne moze da podrzi... Na twitteru bila ta objava... Dal CNET ili Engadget.

Zlajox, sigurno ne gledas galaxy nexus posto je ono 600+ eura :)
Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Poslednja izmena:
Au, koji slepci. A ja vijam da kupim jedan SGS... Šta je alternativa? Desire HD? Ni on nije u cvetu mladosti... Može neki savet, nisam toliko u ovim vodama?

Ni za DHD još ništa nije rečeno, "sumljam" da će za njega biti.

Gde je galaxy nexus 400+ eura?

Ma ne gledam ga ni da je 200e, ne svidja mi se, a i pomesao sam nesto modele. Zaboravite taj nexus :D
Razmisljam za R i SGS ili SGS+. Ne znam kako se pokazao taj R, na slikama lepo izgleda a i imace podrsku za ics.

Galaxy r je lep, ali nema svoju temu na xda, za mene dovoljno da ge ne kupim. Ipak se nađe dosta zanimljivih i potrebnih stvarčica na xda. Od teme do "hakova" i modova koji su odlični.

Pa u nemackoj 535 minus porez... Eto ti 400+. A ovde na forumu ima jedan lik koji moze za 400 da ga nabavi :) Mozda se i javi da ga ja ne reklamiram :p

I to sam primetio (za ovaj forum). Nzm zasto ga tako slabo ima. Nzm ni kako se pokazao kome, meni je lep na oko, ali nzm iskustva.
Ma uzeti S2 i gotovo :D
Retard ahahaha :D

Uzecu do kraja najverovatnije ono sto sam i planirao SGS/SGS+. Jel mu bas veliki minus ICS :S

Poslednja izmena:
S1 koristim vec 1,5 dana i nadao sam se da ce dobiti ICS sa kojim bi dobio na vremenu dok ne izadje nesto sto mi se svidja.Od S2 sam jos odavno odustao(problem sa kamerom,displejom,zvuk...).Poceo sam da razmisljam o Motorola RAZR XT910,igrao se malo sa Motorolom u Telenoru nije losa. Ili cu sacekati Sony Ericsson Xperia Arc HD(http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/sony_ericsson_xperia_arc_hd_slike_i_detalji_procureli )pa da vidim sta Sony nudi.

Kakav je ovo zmaj,samo da bude cena normalna i bice vrh fon ;)

Jel moze link za stock JVZ?
Probao sam onaj surface rom a pre njega sam stavio stock jvq i speed mod kernel.Posle kad sam stavio surface uradio i lagfix ali je dosta lagovao telefon i ako je skor u kvadrantu bio 2000+ :S
Ako moze i neki predlog za fini brzi rom a da nije surface.
Mozda onaj simplicity ne znam ni ja vise koj da probam.:)

Od pre par nedelja krenule su da mi se pojavljuju reklame u notification baru. Kada obrisem notifikaciju posle par sati se opet pojavi,zna li neko kako da je se resim trajno,posto pocinje izuzetno da iritira.:mad:

Prilozi

• SC20111221-153156.png
    SC20111221-153156.png
    58.9 KB · Pregleda: 90
Od pre par nedelja krenule su da mi se pojavljuju reklame u notification baru. Kada obrisem notifikaciju posle par sati se opet pojavi,zna li neko kako da je se resim trajno,posto pocinje izuzetno da iritira.:mad:

Skini Voodoo CarierIQ Detection aplikaciju, pa vidi koja aplikacija plasira to smeće.

ne znam da li je do telefona ili slusalica, ali imam problem... uzeo sam neke htc slusalice... kad ih ubodem u telefon one rade, ali zvuk je dosta slabiji... kada pricam sa nekim nista ga ne cujem, sve dok ne stisnem jedno dugme na njima i od tog trenutko sve dok drzim stisnuto dugme je OK... isto tako i za muziku, cim stisnem dugme sve se super cuje, a u suprotnom dosta slabo.. da li znate mozda sta je problem? nesto u podesavanjima?

sam si sebi odgovorio da je do slusalica...probaj druge sluske, pa ako je isto mozda negde u telefonu gubi kontakt...

Možeš i air push detector da instaliraš da vidiš o čemu se radi.

Hvala trenje na predlogu isprobao sam ali mrka kapa,ne prepoznaje nista.:S:
Postoji li jos neka aplikacija slicnog tipa,imam stotinak aplikacija pa bi bio pravi pain in the ass rucno pronaci koja aplikacija pravi problem...:wall:

EDIT: To je to,hvala telep instalirao sam air push detector i on mi je resio problem,aplikacija koja je pravila probleme je "mp3 music download",tako da znate da ne instalirate taj trash.

Prilozi

• SC20111221-164048.png
    SC20111221-164048.png
    69.1 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Onecosmic's ICS Port Android 4.0.3 RC1 - prednja kamera radi, video snimanje (720p) radi, gmail radi iz prve kao i market i nemam pojma zašto se neki tamo na forumu žale da imaju problema. Nema problema ni sa Superuser aplikacijom. Koliko ja vidim ROM je svojski odrađen i preporuka svima.

Nja, meni se ne sviđa. Nekako je sav trom u odnosu na teamhaksung port. I da ima ono žutilo, kao da se neko popišao po ekranu, svi ne cm portovi imaju žut ekran (bar kod mene na oba modela).

Video reprodukcija? Kako izgleda taj 720p? Prilično sam sumnjičav.

Za ovu fazu je više nego dobar i da dodam, po mom ekranu se niko nije popiškio. :) :wc:

Zar ovde ne pise da ce i ovaj model dobiti?
Samsung Electronics plan to provide the Android 4.0 Ice Cream Sandwich update for GALAXY devices. The platform update for GALAXY S II and GALAXY Note will start in the first quarter 2012, and other GALAXY devices will soon follow.

Ili misle na TAB...?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno