Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ne predlazem nikome da jos uvek isprobava ovaj stock JW1 koji se moze naci na sammobile.com ja ga isprobao,imao muke dok sve nisam osposobio i na kraju mi je preko noci sprzio 70% baterije.:D Next... Dajte neki predlog za neki ROM na kome ce mi raditi wifi i dobro drzati baterija a da nije MIUI i CM7...:)

Ja sam vec duze na ovom romu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136449 i sto se tice baterije i wifi-ja je odlican. Naravno i sve ostalo lepo radi, ja zasad nemam problema :)

Moze link za taj fix? hvala

Evo ti za odexed (možda može i deodexed) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18233030&postcount=83 za deodexed moraš da tražiš, nemam sačuvan link.

Fix je sto se mene tice, mac sa dve ostrice. Vecini ljudi popravi stvar. Meni je sa njim zabadao telefon nenormalno
pa sam ga morao flesovati nanovo. Ne secam se vise sa kojim ROM-om sa imao problema, uglavnom se nije vise javljao.

Siguran da je baš to bio problem? To je samo dorađena phone aplikacija ne vidim šta bi ona usporavala i kočila telefon.

Poslednja izmena:
Koliko vidim pise da je i za odex/deodex. Meni je deodex, a ne mogu da nadjem nigde za njega, tako da cu probati sa ovim. @telep hvala na pomoci, ako nista od ovoga pregazicu sve ovo sa JVZ + sempahore kernel.

Sve jedno pređi, dosta je bolji, plus nema taj fc.

Pa to i pisem. Nije. Samo je pogorsalo stvar oko phone.apk a i ostalog. Udarao je random:
phone, galery, browser, etc i jos neke app koje sam skinuo pre fix-a a radile su kao sto treba.

Svez flesh na noviju verziju ROM-a je resio stvar (bez fix-a). Trenutno sam na JVT sa Semaphore kernel-om 1.9.1.
Mrzi me ubacivati novi, cekam ICS port da rese one dve stvari sto ne rade pa da se ponovim. :D

Hm, imam jedan problem. Neće da mi radi sync contacts na gmail-u. Tj piše kao da je odrađeno ali nemam ni jedan kontakt dodat. Poslednji kontakt mi je dodat pre par meseci....

Zna li neko zbog čega se to dešava?

Jesi li uključio da ti prikaže gmail kontakte?

Odradjen update JVZ deodex preko CWM-a, pre toga uradjen Wipe data, Wipe cache, Wipe dalvik cache, pa onda instalirano. Nakon toga i ako je vec imao semaphore kernel, pregazio sam ga jos jednom sa 2.1.1 verzijom. Jedino nisam radio Wipe batery, to cu nakon prvog punjenja do vrha. Da li je potrebno da se uradi factory reset nakon instalacije posto vidim da su ostale slike i ostalo iz interne memorije?

To ti svakako ostaje, wipe ti briše sistemsku particiju, programe koje si instalirao.

Ako si već radio pre instaliranja novog roma, ne moraš. Ako se desi da imaš neke fc-ove, odradi opet.

Da, to je izgleda problem. Samo kontakti koji su i u phone memory a nisu google contact mi nisu sinhronizovani.

Ako neko zna kako da premestim postojeci kontakt da bude google contact a ne phone neka slobodno kaze :)

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=43.313393,21.928916

copy contacts lite (додуше у бесплатној верзији само 1 контакт дневно ). Друга варијанта, бекапуј све контакте на сд картицу па их онда обриши из именика па поново увези али кад те пита где означи где их хоћеш (google contacts).

Moze pomoc prijatelja.

koleginica ima galaxy S i9000 sa sledecim :
PDA I9000XFJM6
Phone I9000XXJM1
CSC I9000XFJM3

Telefon je zakljucan na Mts, ali nije dobila uz neki od paketa.

Pitanja :

Kako da joj unlock-ujem telefon.
Kako da joj fleshujem telefon sa poslednjim rom-om, jer kontam da ima Eclair.

hvala.

Za unlock koristi app sa marketa, a što se tiče flasha moraš prvo neki full stock gb sa bootloader-ima, pa onda koji hoćeš...

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

gde moze da se nadje galaxy s za neku normalnu cenu, kad pogledam cene na mobilnisvet.com nista ispod 385e a 400e je mnogo posto je ovaj telefon izasao pre godinu dana..

ICS Build9 sasvim lepo radi. Zadržaću se malo na njemu.

Danas ne vidim aplikacije na marketu za 10 centi. Da li su prekinuli promociju pre vremena ili je do mene.

Što pre vremena, bilo je odbrojavanje na marketu, završena akcija. To što je neko pomenuo Božić...

...ups :S:, ja sam spomenuo. Verovatno ce biti opet, pred nama je pa videcemo.

Juče je na marketu pisalo još 2 dana. Ili sam ja poludeo?

Ne znam kad si gledao, verovatno prepodne, pošto je akcija bila prilagođena američkom vremenu.

Do danas je bio zadnji dan za 0.10$

Pozdrav,

cale je flash-ovao Telenorov najnoviji firmware koji je bio u jednom fajlu... I pojavi se Galaxy S i onda restart i tako u krug. E sad, vrlo je moguce da je bio otkacio repartiotion... Moze li neko pomoci ili uputiti gde da vidim kako da to sredim?

Nazad
Vrh Dno