Goyakla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.03.2005
- Poena
- 705
Nije program vec tema, za pocetak imas na marketu dosta programa samo ukucaj battery.
Kako se zove ta koju imas?
Nije program vec tema, za pocetak imas na marketu dosta programa samo ukucaj battery.
Nisam imao takvih problema (prvenstveno jer ne koristim modifikovane kernele), ako su ti folderi ostali na internoj memoriji odradi format posle flesovanja, drugacije ne moze.
Znaci tako i treba,znao sam da ne cita celih 16GB ali nisam ocekivao 1.2 manje.*** to je to,hvala svima.
Sta ce ti darky rom? Nekada je i valjao,sada vise i ne bas,postoje druga dosta bolja resenja. JPY verzija je matora trebas ici na JVQ ili JVR...
Uspesno sam ubacio Kernal i ROM.
Samo da se zahvalim korisniku j sasa na ukazanoj pomoci. Hvala jos jednom.
Ziveli
Trazio je Pittsburgh a i za ostale kome treba JVP (2.3.4)
Skini ovo
http://hotfile.com/dl/120782210/8ac6b60/XXJVP.rar.html
pass samfirmware.com
i ovo
http://www.megaupload.com/?d=A3TTLYNJ
1. napuni bateriju do 100%
2. Instaliraj Kies zbog drajvera pa ga ugasi
3. U windows procesima ugasi procese Kies (ima ih 2)
4. Pokreni ovaj drugi sto si skinuo (Odin) ali kao Run as administrator
5 U PIT stavljas fajl iz prvog skidanja s1_odin_20100512.pit
6 U PDA ----------II-------------------------- CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar.m d5
7 U PHONE -----------II ------------------- MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar.md5
8 U CSC ----------- II ------------------- GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar.md5
9 OBAVEZNO STIKLIRAJ RE-PARTITION a tu ti je i slika kako treba da izgleda u Odin folderu
10 Pokreni tel u download mode
11 Ubodi kabal i sacekaj da ga Odin prepozna (pojavice se zuti pravougaonik u gornjem levom uglu gde pise ID:COM)
12 klikni na start
13 kad se restartuje imas 2.3.4 (ne diras nista dok se telefon ne pokrene skroz)
Za root:
1 Isto pokreni Odin onako kao gore
2 stavi ovaj root sto sam ti poslao u PDA
3 NE STIKLIRAJ RE-PARTITION (ostaje stiklirano Auto reboot i F.reset time)
4 Pokreni tel u download mode i ubodi kabal (isto kao i gore)
5 klikni na start
Sad ti je i rutovan
Jos uradi Factory reset
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari