Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

jel se svi romovi flasshuju preko onog ODIN?? kod htc-a prebacim rom na SD card udjem u recovery odradim wipe i onda flash..

Moze na slican nacin kako si opisao i na ovom samsungu, uglavnom oficijalni se ubacuju preko odina a custom romovi na druge varijante.

Hvala na brzom odgovoru. Izvinite sto smaram ako moze jos link ka nekom custom romu koji vi koristite (koji je najbolji)..???
trenutno na telefonu imam flashovan darkis rom..

Primetio sam dana telefonu kad otvorim program Navigation izlazi prozorcic sa Accept ili Don't Accept.. Problem je sto ne mogu nista da kliknem... Posumnjao sam da je do touch ekrana i skinem program "touch Test" i kad prevlacim od vrha ka dnu zadnja 4 kvadratica ima prekid (nema onih tackica, ali ima linija)... ali i pored toga skroz normalno pisem poruke..

Poslednja izmena:
Update za 2.3.4. JVP sa koriscenjem Advanced Task Manager-a, telefon istina slabo koriscen ali ipak rekord?

111.jpg

222.png

Da li može na telefonu da se podesi kada neka aplikacija zahteva pristup internetu, da se korisniku, tj. meni, ponudi izbor: WiFi, GPRS, none...
Razlog je taj što neću za mail i web da koristim GPRS, već samo kada je uključen WiFi, a za navigaciju mi treba GPRS i ne želim da ga ručno svaki put uključujem/isključujem jer ostale aplikacije jedu protok.

Do sada sam koristio symbian telefone i ova opcija je postojala out of the box, dok za Androgid pretpostavljam da treba da se instalira neki widget?

Za to da te pita sama aplikacija koju konekciju da koristim ne znam i čisto sumnjam da može da se zbudži a za widgete probaj extended controls a ima ih još dosta sličnih pa preko njega zključuješ i isključuješ šta hoćeš...

Update za 2.3.4. JVP sa koriscenjem Advanced Task Manager-a, telefon istina slabo koriscen ali ipak rekord?

111.jpg

222.png

Bolest... Cemu ti uopste sluzi telefon, kao ukras? To mozes i sa 3310, mozda bi ti onda baterija trajala i 20 dana...

Sent from Ultra edition Tapatalk

Evo moj fon SGS Simplicity + moja tema

Bio sam u romingu, pa je vecinom bio u sobi. Iskljucen net i sinhronizacije. 50 minuta razgovora u tih 5 dana i par SMS-ova i email-ova. Nista FB ili Twitter.

sc20110901105852.png
sc20110901105335.png

Realno mogao je jos da izgura, ali mi je ostalo BLN ukljucen pa mi za jedno popodne "pojeo" 25% baterije, a inace je trosio 2% dnevno....

Inace ako se koristi ovaj telefon kao smartphone, nema sanse da izgura vise od 1 dana, nebitno koji ROM, kernel, modem ili bilo sta drugo.

Ali ako ga koristis kao neku prastaru Nokiju, moze da izgura vise od dana...

Poslednja izmena:
Uzeo sam juce ovaj telefon, prvi put se susrecem sa ovakvom vrstom telefona tako da izvinite unapred ako je glupo pitanje, a posto ovde ima dosta strana i ne znam odakle da krenem, jel moze neko da me uputi sta bi trebao sledece da radim od upgrade-a,

Podaci koji mi pisu u fonu su:
Verzija firmvera: 2.2
Verzija osnovnog opsega: I9000XXJPP
Verzija kernela 2.6.32.9 root@SE-S608 #1
Broj podverzije: FROYO.XWJPH

Da li može na telefonu da se podesi kada neka aplikacija zahteva pristup internetu, da se korisniku, tj. meni, ponudi izbor: WiFi, GPRS, none...
Razlog je taj što neću za mail i web da koristim GPRS, već samo kada je uključen WiFi, a za navigaciju mi treba GPRS i ne želim da ga ručno svaki put uključujem/isključujem jer ostale aplikacije jedu protok.

Do sada sam koristio symbian telefone i ova opcija je postojala out of the box, dok za Androgid pretpostavljam da treba da se instalira neki widget?
Izvini.. a sta ce ti GPRS za navigaciju?

mozda koristi Google maps?

Brže se nalazi signal ako ima uključen prenos podataka - assisted gps. 5-10 s umesto 1-3 min, nije zanemarljivo!

Jel ima neko od vas memorisku od 16GB ja je uzeo danas i cudno mi je sto je citao samo na 14.8 GB... I koji file system da koristim kada je formatiram,FAT32?

Formatirana ima manje od 16 GB.

Naravno da ima manje ali koliko manje? Ne verujem da celih 1.2GB.:trust:

Jedno pitanje/problem.

Imao sam 2.3.4 JVP i flehsnuo jutros Simplicity 0.32 i nakon njega Semaphore 1.6 i radilo sve super ceo dan, medjutim neshto me malo zezao neki widget i uradio najprostiji reboot telefona i sve aplikacije koje sam naknadno instalirao mi se obrisale. Probao josh jednom instalaciju pa opet restart i ista stvar potpuno.

Shta predlazete da uradim? Tj kako da ga dovedem u funkcionalno stanje? Inace, sam primetio da nakon flesha su svi folder i podaci ostali na telefonu tako da nije odradio format shto me iskreno nervira jer sam hteo komplet clean update. Dakle koji je proces da sve "iscistim" pa opet da stavim ovaj ROM?

Hvala unapred

:wave:

To ti je to, evo kod mene koliko ima raspoloživo od 8GB

sc20110905-194638.png

Znaci tako i treba,znao sam da ne cita celih 16GB ali nisam ocekivao 1.2 manje.:) *** to je to,hvala svima.

Kad se sudare binarni i dekadni sistem uvek nestane neki prostor ;)

Ajte bre batalite te gigabajte, to su valjda ljudi naucili odavno, i dajte odgvor na pitanje koje postavih pre par postova...?

telep koji program koristiš da ti numerički napiše stanje baterije gore u vrhu?

telep koji program koristiš da ti numerički napiše stanje baterije gore u vrhu?

Nije program vec tema, za pocetak imas na marketu dosta programa samo ukucaj battery.

Ajte bre batalite te gigabajte, to su valjda ljudi naucili odavno, i dajte odgvor na pitanje koje postavih pre par postova...?

Nisam imao takvih problema (prvenstveno jer ne koristim modifikovane kernele), ako su ti folderi ostali na internoj memoriji odradi format posle flesovanja, drugacije ne moze.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno