Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Evo bas sam sad video samo sto on ima CSS kao mid fajl a ja kao rar fajl. Ima to neke veze pri instalaciji?

E *** vidim da se moze otvoriti sa winrarom pa reko mora da je rar. ***i komsiju neke gume zapalio napolju ja osetio smrad gledam nije valjda to mob poceo da se pali :D. Hvala na pomoci

Vratio se sa JVR na JVQ. Prvo sam skinuo neki ubi biže deodexirani JVR napucan sa svim i svačim (očigledno ga je pravio neki adolescent) a posle probao i sa stock odexed JVR-om ali su mi se dešavao force close phone.apk-a (verovatno nije do samog roma već do nekih modifikacija koje sam skinuo za JVR odexed rom).

Kako god, videh da neki ne priznaju ovo kao stock ROM, već je ovo neki leak iz Darky-jeve ekipe bog zna kako sklepan. Nazad na JVQ.

Zanimljivo, jer meni force close phone.apk-a se desava na jvq, a jvr tek planiram da instaliram.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ljudi iz nekog razloga me stock dialer i stock SMS na TouchWiz-u 3.0 i JVP 2.3.4 izbacuju kad ih ukljucim i tako nekoliko puta zaredom...

I meni se to dešava, i na JVP i na JVQ i apsolutno nemam pojma zbog čega se to dešava i nije samo sa stock-om, i go sms to isto radi, izbacuje i izbacuje, posle nekog vremena samo pukne ceo sistem, kao da se uradi neki reset, ali ne reset celog telefona. Nemam pojma šta i koj mu je ***** svega mi, ali postaje sve više i više iritirajuće

Verovatno zavisi koji rom koristite. Batalite te deodexovane zipalignedovane prenabudžene adolescentske romove i probajte neki stock. Tipujem da vam neka tema ruši aplikacije. Postoje par modifikacija i za stock odexed rom za bateriju, crt off i extended power menu.

Slažem se, stock rom + root, eventualno neki launcher, i nema problema.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nope, teme me ne interesuju kao ni neki custom romovi. Probao stock jvq i jvp sa go laucherom i to se desava tako da ne znam sta drugo moze da bude.

Jedino to sto nisam formatirao internu memoriju pre flesovanja

Ja nikada ne formatiram internu memoriju pa mi se to ne dešava na dva telefona sa jvp rom-om.

Takodje imam stock JVP, koji je okacio sasa j svima nama kao tutorijal... i root... Nikakve teme, nista... Da desavalo se to par puta i sa go luancherom i go SMS-om , al je sad mnogo ucestalije... Ipak iskljucio sam i ukljucio telefon i sve sljaka ok... Videcemo do kada...

Jel imate neki lag fix? Moguće da je do toga što ne koristite lagfix.

Ja sam na JVQ konvertovao fs u ext4, nisam primetio neku razliku ni u brzini ni u ponašanju.

Ni ne treba da vidiš razliku u brzini, bitna je stabilnost i konsistentnost sistema.

+1

prob je u tome što se izgleda na svim verzijama dešava sem na onaj stock telenorov, a pojma nemam zbog čega.

Ja koristim Doc JVP, I zaista nemam bas nikakvih problema.

TT SGS

Zna li ko gde skinuti "Zynga poker v1.4" posto me market zeza?

Samsung Galaxy S II

jel moze neko da pogleda koliko pinova, tj zicica ima na uticnici punjaca...mislim na onaj deo punjaca koji ide u telefon...kod mene ima 4, ali ima mesta za 5
tel sam dobio, pa cisto da znam da li je tako normalno ili je burazer nesto zeznuo

Nazad
Vrh Dno