Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Da, iz stock programa za snimanje zvuka, ali, nije on jedini.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Daj preporuku za neki recorder da probam...nemam voodoo kernel,ali imam voodoo control + app,tako da imam voodoo sound driver...

sent from TT

mozda je covek ozbiljan, pa ne zna, duduk :p
Duduk ti je u gacama :)

Evo sta kaze gms arena: "We were a bit surprised to see the Galaxy S capture videos in the 3GP video container"
Evo sta kaze samsung galaxy forum: "Galaxy S 720p video samples with original 3gp video"
Evo sta kaze mobilni svet: "Video se snima u 3GP formatu (H264 kodek) pri brzini od 30 frejmova u sekundi"

Pre nego sto krenete da pa laprdate i nabijate postove, procitajte nesto vezano za pitanje :)

Jel imate vi ovaj telefon uopšte? Kakav vas crni 3GP spopao, svi video klipovi snimljeni na ovom telefonu su u MP4 formatu. Dobre si izvore našao da citiraš, GSM arenu koja ima česte greške i ostale izvore koji prenose greške sa GSM arene... Svašta može da se pročita u ovoj temi...

MP4 ti je samo kontejner, bitno je cime je video kompresovan. U slucaju Galaxy S to je 3GP i nemojte dalje da lupetate ako se ne razumete.

Mozete i licno da proverite na nekom vasem klipu:

General
Complete name : F:\Yepp\video-2011-08-02-21-00-01.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : 3GPP Media Release 4
Codec ID : 3gp4
File size : 16.0 MiB
Duration : 10s 946ms
Overall bit rate : 12.2 Mbps

MP4 ti je samo kontejner, bitno je cime je video kompresovan. U slucaju Galaxy S to je 3GP i nemojte dalje da lupetate ako se ne razumete.

Mozete i licno da proverite na nekom vasem klipu:

General
Complete name : F:\Yepp\video-2011-08-02-21-00-01.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : 3GPP Media Release 4
Codec ID : 3gp4
File size : 16.0 MiB
Duration : 10s 946ms
Overall bit rate : 12.2 Mbps

Kao prvo, nisi tako uopšte formulisao pitanje, pitao si da li može u drugom formatu da snima, ne drugom kodeku ili profilu formata. Isti slučaj kao za MKV, kao da si pitao za to, gde je MKV samo kontejner, ali se u komunikaciji koristi kao format... Drugo, meni si čini da si ovo tek juče naučio na google-u, da bi ispao više pametan, čim si u originalnom postu koristio reč format, a ne reči kao kontejner, profil ili čak kodek. Treće, mnogo si nekulturan.

Verovatno si nabrzaka pregledao google i video u stvari da sgs koristi 3gp codek, pa se sad pravis pametan. Da si iole znao nesto znao o 3gp-u na galaxy-u (kao i gore pomenuti clanovi) to bi napisao u predhodnom postu.

Jeste, samo se ti teši. U čemu bre ovde uopšte pričamo? Ti da si znao nešto o tome kako galaxy s snima, ne bi ni postavljao pitanje u temi, ne bi ni citirao druge izvore, već bi sam tražio rešenje. Verovatno si mislio da SGS fajlovi imaju 3GP ekstenziju, lupio si, uvideo da si pogrešio i počeo da izvlačiš da si mislio na nešto drugo... Ajde produži dalje molim te, nemam ja vremena sa tobom da se raspravljam.

Da li postoji neki program koji snima video u nekom drugom formatu od standardnog 3gp ?
Bez rage od ranog jutra. Onda si omasio pitanje, verovatno si hteo da pitas za codec. Moj odgovor je nemam pojma verovatno da moze u M2nesto...

Inace...SGS OCAJNO snima zvuk...Najvece razocarenje ovog telefona! 1000x manje mi smeta sto nema blic nego sto snima zvuk katastrofa...kao da snimam zvuk pod vodom,tako se cuje :S:

ima neki mod/hack ubace se neka tri fajla kako bi snimanje razgovora bilo normalnog kvaliteta, možda ovo rešava i tvoj problem; pogledaj na xda više o tome, ja sam skinuo fajlove ali zaboravio da prepišem uputstvo...

Snimanje razgovora je moguce samo na froyo romovima i to uz tu modifikaciju koju spominješ. Nema veze sa snimanjem zvuka. Galaxy S odlično snima zvuk ali ima problema sa bučnom sredinom. Tu na scenu stupa Voodoo sound driver koji uspeva da snimi i najbučnije koncerte u odličnom kvalitetu.

Poslednja izmena:
Jeste, samo se ti teši. U čemu bre ovde uopšte pričamo? Ti da si znao nešto o tome kako galaxy s snima, ne bi ni postavljao pitanje u temi, ne bi ni citirao druge izvore, već bi sam tražio rešenje. Verovatno si mislio da SGS fajlovi imaju 3GP ekstenziju, lupio si, uvideo da si pogrešio i počeo da izvlačiš da si mislio na nešto drugo... Ajde produži dalje molim te, nemam ja vremena sa tobom da se raspravljam.

Sta ti lupetas. Sto vise objasnjavas sve se vise upetljavas. Ako nemas vremena i znanja za diskusiju, preskoci. Niko te ne tera da pametujes bez potrebe.

@fcinterbgd
Verovatno da nema mogucnosti da snima sa drugim kodekom. Par ljudi je pitalo isto to i oddgovor je da moze samo naknadno da se rekompresuje u drugi format, al' nije to to sto meni treba.

Poslednja izmena:
TapemachinePro... Odlican snimac zvuka u raznim formatima i osnovnim edit funkcijama...

valjali cemu ovakav drzac za auto?

554_3.jpg

Meni Galaxy S snima zvuk sasvim korektno...Doduse koristim Voodoo

Cesto idem na koncerte, snimam sa doticnim sto mozete videti/cuti na mom kanalu OVDE

Recimo na Stingovom koncertu zvuk je bio odlican....

Jel lepio neko od vas neki screen protector i jel ima da se kupi kod nas negde?
Nemam ga ni mesec dana, a već su se pojavile neke sitne ogrebotine :(

Kako li si uspeo da izgrebes Gorilla Glass, ja ga imam 5 meseci bez protektora i nema ni najmanje ogrebotine

Tu nesto opasno ne valja :)
Ja sam pre sgs-a ima Galaxy i7500 i Spicu i5700 i ni najmanja ogrebotina se nije pojavila posle jednogodisnjeg koriscenja. Da dodam da je klinac koristio telefon za igranje, i koliko god da ga je pritiskao, ekran je bio kao nov

Poslednja izmena:
Meni je pre neki dan telefon pao sa više od metar (na beton) na gornji levi ugao, prevrnuo se na ekran, i ništa mu nije (ekranu), samo se okvir malo ogrebao.

takodje, vec nekoliko puta ispadao... ekran super, a ram izgreban

I moj je doživeo pad na beton bez ogrebotine na staklu, samo malo na ramu.

Meni nije ni case izgreban, izgleda kao prvi dan, a za sve je zasluzan Case Mate :)

Nije neka jaka ogrebotina. Ali kada se baš zagledaš, primeti se. Šta ću kad sam picajzla za ovakve stvari :)

Mogu li da koristim onaj Battery calibration a da mi nije rootovan telefon?

Mora da bude rootovan, pošto program prilikom kalibracije briše sistemski fajl batterystat.bin.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Drugari updatovo sam skype i dobio mogucnost video call... e sad jel ja ne znam ili za sgs ne postoji mogucnost da se prebaci na prednju kameru?

Nazad
Vrh Dno