Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ima li neko resenje za moja pitanja za stock sms aplikaciju i zvuk.notifikacije za sms,delivery report i gmail. Kao i najbolji program za organizaciju foldera unutar apo drawera.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Mislim da zvuk notifikacije za status report ne može da se isključi u stock SMS app. Za Gmail imaš lepo u opcijama to što hoćeš: levo touch dugme -> More -> Settings -> Notificatioin settings. Organizaciju foldera ne koristim, koristim GO launcher koji ima tab sa recent apps što je meni dovoljno.

Zvuk notifikacije može da se postavi na silent u stock sms aplikaciji.

Još kada bi neko okačio JVR ovde, jer ne mogu i dalje da uđem na samfirmwares sa šesnaest naloga...

'Fala sale, uvek si tu kada treba :)

btw ima neki drugi firmware samo isto JVR mislim druga verzija nego ova na samfirmwares? Zato što JVQ sam našao 2 verzije, jedna 150mb druga ista kao ova 230mb...

A koja je razlika ovih starijih, sem po veličini?

Sry ako smaram, *** hoću da znam :D

Pa ne, jedan je 290 a drugi je 374... :/

290 je skinut direktno sa xda foruma a ovaj drugi koji si ti dao

CSC_OXAJVQ.tar

taj fajl je različit. u XDA pakovanju je oko 9mb, u samfirmwares pakovanju je 83mb

nema jezika u csc. to je bezveze, podesavnje apn-a i ostale gluposti. Skini koji hoces pa ako nemas net ti konfigurisi manuelno

Upomoc :) dakle uspeo sam i SGSje ispao i kao po pravilu pao kako ne treba te displej vise ne postoji tacnije staklo nije puklo , displej daje neko poazadisnko svetlo ali izgleda da vise ne radi , na zalost , dsad pitam da li neko zna cene displeja itd itd itd hvala

opa , nije malo BG je ovlasceni servis , jel neko mozda zna koliko je recimo negde vani?

Ja sam flashovao darky-ev JVR i mogu vam reci da me fino sluzi,nisam primetio bugove i radi brzo.

opa , nije malo BG je ovlasceni servis , jel neko mozda zna koliko je recimo negde vani?

može se naći ovde za 90-ak € display sa touch-om zajedno, A klasa - mogu se raspitati šta to tačno zači i kakvog je kvaliteta, ako hoćeš...

Prijatelji dragi :)
Kako bre da pristupim mass storage. Kad ga prikacim na USB nista se ne desava. Kompjute u device manageru stavi "samsung android usb modem" ali se na telefonu nista ne desava (samo se puni :)).
Kada u Wireless setting udjem u USB settings, pritisnem recimo KIES, izbaci mi " USB is connected, remove the cable" ???
GB 2.3.3

Inace, kada startujem kies samo se pojavi gore levo "connecting..." i tako u nedogled....

Poslednja izmena:
Sa isključenim kablom uđeš u usb settings, izabereš mass storage, uključiš usb kabl, i izabereš iz menija connect.

Ja sam jos uvek na Doc romkitchen JVP sa galaxian kernelom i nemam nameru da menjam. Sve radi perfektno.

Ljudi potrebna mi je pomoc upgrejdovao sam android sa 2.2.1 na 2.3.3 i stvarno radi brze i bolje e al sad imam problem sa baterijom. Znaci recimo napunim ga ujutro i ono malo wifi itd i on uvece bude na 50 posto negde oko 12h i ja go ono uredno sve poiskljucujem sto trosi bateriju i zakljucam i on ujutro u 12 ugasen koliko je prazan. E sad sta mi toliko jede bateriju znaci da moze da izdrzi drndanje 10h za 50% baterije a kad ga ne diram on nemoze ni 7 sati da izdrzi sa drugih 50%?

Upgrade-uj na 2.3.4 JVP/JVQ/JVR

Interesantna stvar, na JVR mi ne radi mms, a sa istim podešavanjima je radio na JVQ. Da li može da potvrdi neko ko je na Telenoru?

Da se nadovežem na prethodnu poruku, proradilo je, tako da, izgleda, nije do JVR-a, nego do mreže

Moze link neki sigurno odakle da skinem 2.3.4? Hvala unapred e da jel sve isto kao i kod 2.3.3 mislim instalacija?

Nazad
Vrh Dno