Javite utiske za JVR, da li ima nešto novo itd.![]()
This new JVR is very fast, at quadrant my score is 1693 with stock kernel.
The phone is smooth, good audio in calls and good signal 3g.
Tomorrow I will check also gps and battery life.
Jel ima root za to?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Dobro to je pomoc da uhvati brze satelit, ali ovako inace bi trebao da mu radi na IGO-u ili cemu vec. Za google maps mu treba mobile data.
Iskreno, ja sam prvi mislio da pricas napamet citajuci to... tj. da k*njas, da se prostije izrazimEh, kada sam još o tome pričao, ali su mi tada svi pišali po glavi, te faličan ti je telefon, te ruter ti je njesra, te evo god mene kroz 4 zida ima full signal itd.![]()
Razumem te u potpunosti... treniranje zivacaNije to neka kritika čisto zanovetanja radi, nego se i meni već xy puta desilo da uhvatim signal i ono jedva radi ili ne radi uopšte, pa izgubim vreme i živce i na kraju pustim taj YT klip ili update aplikacije preko 3G-a.![]()
ROOT & KERNELS
*Semaphore 1.4.0 CF-ROOT JVR
*Galaxian works without problems
*SpeedMod works but without giving root
Preuzeo sa XDA
Sta je sa ovom temom? Niko nista ne pise
@Heinz Koliko se i ja secam JVP i JVQ nemaju a JVH ima. Negde sam ovde ostavio tut kako se swype prebacuje sa JVH na JVP. Ukoliko je verzija swype-a ista i na JVR, moze i tamo da radi. E sad sta je od svega zvanicna verzija, nemam pojma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari