Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

stavio nov Galaxian kernel i dobio sam 2200+ u Quadrantu. Firmware je JVP.

Ajde ako neko naleti na neku DEODEXED verziju JVR neka javi... Ja procesljao sada malo XDA ali jos je rano za tako nesto.:)

Da citiram thesoupdragon-a sa Vodafone.co.uk foruma:

I have installed the DarkyRom XXJVR version from Samfirmware.

It is basicallly the same as Stock JVR, using TouchWiz3 etc. Except it is Rooted+BusyBox and has ClockworkMod Pre-installed. The Kernel is DarkCore 2.9.3 with EXT4 Lagfix and EXT4 System Lagfix.

The Notification Blind is Translucent and with the customary green WiFi, Bluetooth, GPS, Sound and Auto Rotate options at the top.

This is basically a Base for future DarkyRom releases, whereby you simply update via the New DarkyRom Tool from Android Market.

It also has the Ram Hack

Djavola evo ja sam prvo instalirao na sveze flashovanom JVR-u dakle bez i jedne druge aplikacije pokrenuo quadrant i uspeo sam da dobijem max 1460.:) Sto moram priznati opet nije malo ali sam pokretao jos 3-4 puta uzastopno i rezultati su varirali od 1340-1470 tako da je sasvim ok cini mi se...;)

A sto se tice novih stvari u ovom bas stock JVR-u dakle ne Darky-evom,od noviteta nisam primetio nista. Jos malo cu da ga drndam da vidim ima li nekih promena.

Jel ima root za to?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

U *** da li ovi developeri uopste spavaju kad pre stigose da izbace deodexed verziju?:) Btw da li da je flashujem ili da cekam nesto poznatije?

@Wahad speedmod moze da se flashuje ali je bez roota,mislim da semaphore kernel zavrsava posao,ako dobro procitah malopre.

Da se odradi deodex nije ništa posebno, ko je uveziran to mu je čas posla...

Ima ortak problem sa GPS-om na i9000. Ubacio sam mu razno razne softwere i nista, nikako ne nalazi satelit!
Neki predlog?

Samsung Galaxy S II

nek ukljuci 3G i proba

Kakve veze ima 3G sa GPS-om?

Nek skine neki GPS tool sa marketa, pa nek vidi jel mu radi?

Poslednja izmena:
meni danas nije hteo da uhvati signal dok nisam ukljucio Data transfer

Dobro to je pomoc da uhvati brze satelit, ali ovako inace bi trebao da mu radi na IGO-u ili cemu vec. Za google maps mu treba mobile data.

Dobro to je pomoc da uhvati brze satelit, ali ovako inace bi trebao da mu radi na IGO-u ili cemu vec. Za google maps mu treba mobile data.

Ma Igo sam mu ubacio. Ponavljam sve softwere sam mu ubacivao i nista. Videcu danas sa ovim GPS tool-om...

Samsung Galaxy S II

Eh, kada sam još o tome pričao, ali su mi tada svi pišali po glavi, te faličan ti je telefon, te ruter ti je njesra, te evo god mene kroz 4 zida ima full signal itd. :)
Iskreno, ja sam prvi mislio da pricas napamet citajuci to... tj. da k*njas, da se prostije izrazim :p

Ali da, u pravu si... bas sam razocaran ovim segmentom. Kazem, meni se desi da budem bukvalno ispred rutera, pa da opet nije pun signal... a ono u parku (kada mi je BAS trebao internet!) je iskustvo koje bih sto pre da zaboravim.
I nije problem samo u prikazu jacine signala, ne... tj. da mozda prikazuje slab signal, ali da surfovanje ide normalno... ma jok, pokazivao mi je jednu-dve crte, ali bre ni homepage ne uspevah da otvorim. Da popizdis...
Sedoh na kraju u neki kafic i zavrsih posao.
Nije to neka kritika čisto zanovetanja radi, nego se i meni već xy puta desilo da uhvatim signal i ono jedva radi ili ne radi uopšte, pa izgubim vreme i živce i na kraju pustim taj YT klip ili update aplikacije preko 3G-a. :)
Razumem te u potpunosti... treniranje zivaca :)

Jel ima negde changelog na JVR? Poboljsanja u odnosu na JVP i JVQ ?

sent from TT

Koji je najbolji program za organizovanje aplikacija u app drawoeru u TW3? Ako uopste postoji takva opcija... I ima li smisli da prelazim na TW4? Takodje me zanima kako na stock aplikaciji za SMS( resio sam da malo koristim stock rezim telefona) namestim da nemam zvucnu podrsku za delivery report? I kako da namestim da mi notfication za Gmail ima poseban zvuk...

Poslednja izmena:
Izvinite, nisam pratio sto godina... da li postoji zvaničan Gingerbread sa srpskim swype?

Sta je sa ovom temom? Niko nista ne pise :(
@Heinz Koliko se i ja secam JVP i JVQ nemaju a JVH ima. Negde sam ovde ostavio tut kako se swype prebacuje sa JVH na JVP. Ukoliko je verzija swype-a ista i na JVR, moze i tamo da radi. E sad sta je od svega zvanicna verzija, nemam pojma

Nocas sam prvi put imao battery drain i to malo posto sam presao na TOuchWiz... Tipa istrosilo se 50% baterije za 7 sati spavanja... Najveci deo je pojeo internet, battery idle... Stavio sam ga na punjac, instalirao juice defender i ivdecu kako ce se ponasati sledeci put... Prethodno punjenje je izdrzao oko 40h bez dopunjvanja...

Sta je sa ovom temom? Niko nista ne pise :(
@Heinz Koliko se i ja secam JVP i JVQ nemaju a JVH ima. Negde sam ovde ostavio tut kako se swype prebacuje sa JVH na JVP. Ukoliko je verzija swype-a ista i na JVR, moze i tamo da radi. E sad sta je od svega zvanicna verzija, nemam pojma

Radi srpski Swype na JVR sa potrebnim fajlovima iz JVH.

A jel postoji način da se ubace fajlovi za srpski t9 u jvr?

Vratio se sa JVR na JVQ. Prvo sam skinuo neki ubi biže deodexirani JVR napucan sa svim i svačim (očigledno ga je pravio neki adolescent) a posle probao i sa stock odexed JVR-om ali su mi se dešavao force close phone.apk-a (verovatno nije do samog roma već do nekih modifikacija koje sam skinuo za JVR odexed rom).

Kako god, videh da neki ne priznaju ovo kao stock ROM, već je ovo neki leak iz Darky-jeve ekipe bog zna kako sklepan. Nazad na JVQ.

U prilog JVR-u, mnogo je brži od JVP/Q, dosta se brže određuje GPS pozicija, to je ono sto sam do sada uspeo da primetim.

Brze od 7 sekundi?? Nemoguce.

Meni je GPS uvek bio brz, naravno sa uključenim internetom.

Nazad
Vrh Dno