Prije cu ga slomit I izbacit klip na youtubeKupujem zolin sgs, ponuda 50€
Sent from Samsung Galaxy S II powered by Gingerbread Special Edition
Ok drugi problem.
Posle nekog, rada, od par sati, startovanja aplikacija kao što su skype, facebook i gašenja istih telefon se uspori dosta, kao da zabaguje, treba mu da učita slike iz kontakta jedno par minuta, isto tako da me ubaci u dialer odmah nakon startovanja istog. Sve ostalo se pokoči i muzika počne da secka npr ukoliko je slušam u tim trenucima, i onda se neki proces resetuje i sve bude ok.
Da li to ima veze sa tim što nisam formatirao memoriju prilikom factory reset-a pre i posle flešovanja? Ili je to neki drugi problem?
Dock menu nije gore nego doleKako ubaciti rucno gore gde je dock menu uz wifi, bt, gps da se ubaci i data , znam da mi je na froyo tako radilo pre...
TT Pro by SGS-SCL
Pa ne bi trebao da imas usporenja. Koliko sam cuo ovde 2.3.4 radi dobro. Nije lose mozda da izvadis bateriju na jedno 2-3 min pa da je vratis. Mislio sam sa si na nekom starom fw pa da ti treba lagfix
Sent from Samsung Galaxy S II powered by Gingerbread Special Edition
Treba mi pomoc kako da postavim temu na samsung galaxy s?Koristim softver 2.3.4 JVQ i fon mi je rutovan.Juce sam probao ali nisam uspeo.Da li neko moze da mi opise detaljno ono korak po korak kako se postavlja?Koliko sam uspeo da saznam treba da skinem temu koja je za moju verziju softvera znaci za JVQ.Sta dalje?Skinem file koji je zipovan,prebacim ga u fon.Probao i zipovan i otpakovan ali ocigledno negde gresim pa ako moze mala pomoc kako da odradim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari