Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Može bilo koji kabel ne moraš da bacaš pare na samsungov.

odlicno, telefon sam dobio pre mesec dana bez kabla i slusalica

sledece nedelje dolazim za Srbiju, pa cu taman da pazarim

koje bi ste mi slusalice preporucili za njega?....njegove kostaju isto 15 eur

nemam neke posebne zahteve sto se tice slusalica, tipa da zvuk mora da bude idealan, pa da kesnem neku veliku lovu za njih...ali kad vec kupujem da uzmem nesto pristojno...

iz iskustva, jesu li bolje one sa onim olivama (kako se vec zove) kao originalne samsungove ili one klasicne kao dugmad.... sto se tice udonosti?

hvala

sennheiser cx150

Uzeo ih pre par dana, tek sada čujem muziku, a veruj mi to je utisak svakoga ko proba ove slušalice...

Ja nisam bio ljubitelj in ear slušalica (probao sam na kratko tuđe a ne volim da koristim tuđe slušalice pošto mnogi ne peru uši), ali sada bi samo njih uzeo.

Kupujem zolin sgs, ponuda 50€

Sent from Samsung Galaxy S II powered by Gingerbread Special Edition
Prije cu ga slomit I izbacit klip na youtube :)
Sad sam ga opet rastavio svoga u djelove I dosa do dijela za ova jbna touch dugmad koji se prelako mijenja. A majstori nijesu htjeli da ga rastavljaju jer kazu da ce se 90 % slomit a nije bilo 5 min posla... narucio sam ovaj dio http://wap.ebay.ie/Pages/ViewItem.a...00-/200580740175&autoredirect=off&emvcc=false pa dako bude srece :)
sto se tice signala mislim da je onaj bijeli kabal ostecen a vidim kad ga izvucem nema dometa a dok je ubacrn ima/nema. Ima li nedje dje mogu narucit taj kabal ili mogu obican kabal stavit?

Ok ponovo mi se dešava ono isto sa mrežom. Zakove se na 3G iako nema 3G mreže i nedostupan sam niti imam signal.... Isto mi se dešavalo sa stock froyo i evo sada na gingeru...

Telenor. Jel to moguće da telenor nešto zabaguje ili je do telefona?

Verovatno je do telenora, pošto na vipu normalno menja između 3G i 2G.

Ok drugi problem.

Posle nekog, rada, od par sati, startovanja aplikacija kao što su skype, facebook i gašenja istih telefon se uspori dosta, kao da zabaguje, treba mu da učita slike iz kontakta jedno par minuta, isto tako da me ubaci u dialer odmah nakon startovanja istog. Sve ostalo se pokoči i muzika počne da secka npr ukoliko je slušam u tim trenucima, i onda se neki proces resetuje i sve bude ok.

Da li to ima veze sa tim što nisam formatirao memoriju prilikom factory reset-a pre i posle flešovanja? Ili je to neki drugi problem?

Na Froyo je u power control widget-u ima da se ukljucuju i iskljucuju opcije koje ce da se pojave na desktopu (izmedju ostalog i 2G/3G)
Sad na 2.3 nema podesavanja, odmah se power control widget pojavi na desktopu i ne mogu da biram nista.
Da li moram da skidam poseban program za gasenje 3G ili ipak moze da se namesti koz Power control ?

Kako ubaciti rucno gore gde je dock menu uz wifi, bt, gps da se ubaci i data , znam da mi je na froyo tako radilo pre...

TT Pro by SGS-SCL

Meni su se original Samsung sluske raspale za 3 meseca, bas mi je krivo. Prvo mi se iznad dzeka skoro otkinuo kabal, tamo gde ima onu zastitu, a od pre neki dan mi prekida jedna sluska.

Ne mogu da verujem da su toliko loseg kvaliteta izrade, zvuk mi je OK.... Da li je neko imao jos problema sa ovim ili su samo moje falicne?

@Wahad Gde si uzeo Sennheiser CX150 i za koji kes?

4Audio, 2350

Koliko znam trenutno nemaju, doćiće im roba kroz 10tak dana

Neko za ovo?

Ok drugi problem.

Posle nekog, rada, od par sati, startovanja aplikacija kao što su skype, facebook i gašenja istih telefon se uspori dosta, kao da zabaguje, treba mu da učita slike iz kontakta jedno par minuta, isto tako da me ubaci u dialer odmah nakon startovanja istog. Sve ostalo se pokoči i muzika počne da secka npr ukoliko je slušam u tim trenucima, i onda se neki proces resetuje i sve bude ok.

Da li to ima veze sa tim što nisam formatirao memoriju prilikom factory reset-a pre i posle flešovanja? Ili je to neki drugi problem?

Kako ubaciti rucno gore gde je dock menu uz wifi, bt, gps da se ubaci i data , znam da mi je na froyo tako radilo pre...

TT Pro by SGS-SCL
Dock menu nije gore nego dole :) To gore ti je quick panel a da bi ubacio to sto zelis, trebao bi da znas codove za to i nalaziti se u sytemUI.apk file classes.dex. Treba da imas instaliran SDK, podesene pathove, .jar otpakivace..itd

@wahad
Na kom si FW?

@caesar

JVQ 2.3.4.

Treba mi pomoc kako da postavim temu na samsung galaxy s?Koristim softver 2.3.4 JVQ i fon mi je rutovan.Juce sam probao ali nisam uspeo.Da li neko moze da mi opise detaljno ono korak po korak kako se postavlja?Koliko sam uspeo da saznam treba da skinem temu koja je za moju verziju softvera znaci za JVQ.Sta dalje?Skinem file koji je zipovan,prebacim ga u fon.Probao i zipovan i otpakovan ali ocigledno negde gresim pa ako moze mala pomoc kako da odradim?

Pa ne bi trebao da imas usporenja. Koliko sam cuo ovde 2.3.4 radi dobro. Nije lose mozda da izvadis bateriju na jedno 2-3 min pa da je vratis. Mislio sam sa si na nekom starom fw pa da ti treba lagfix

Sent from Samsung Galaxy S II powered by Gingerbread Special Edition

Meni sve smrdi da se ovo dešava zato što nisam formatirao internu memoriju prilikom fatory reseta...

Da li koristis deodex ili odex verziju JVQ-a ?

Odex je ova standardna koju dobijaš preko Kiesa ili samfirmwarea na primer...a deodex verzija je preradjena i u najvećem broju slučaja samo ta verzija dozvoljava instalaciju tema.

još bolje, sakog linka si skinuo jvq?

Treba mi pomoc kako da postavim temu na samsung galaxy s?Koristim softver 2.3.4 JVQ i fon mi je rutovan.Juce sam probao ali nisam uspeo.Da li neko moze da mi opise detaljno ono korak po korak kako se postavlja?Koliko sam uspeo da saznam treba da skinem temu koja je za moju verziju softvera znaci za JVQ.Sta dalje?Skinem file koji je zipovan,prebacim ga u fon.Probao i zipovan i otpakovan ali ocigledno negde gresim pa ako moze mala pomoc kako da odradim?

Zasto lepo ne ostanete na JVP-u koju super radi i nema problema kao kod JVQ-a i sacekate novu verziju...

Ja sam na JVP-u imao problem sa bluetooth-om, koji povremeno nije hteo da se uključi, čak ni posle reboot-a. Kod JVQ-a toga nema.

Koristim, nemam pojma koju verziju. Mislim da je sa samfirmwares, mislim znam da je sa samfirmwares. Probao sam JVP ali on mi resetuje telefon tako da ono... Tj blokirao mi je jednom za glupost i stavio sam JVQ.

Kao što je rekao alexa021, ukoliko hoćeš da postavljaš teme, potrebna ti je deodexed verzija JVQ-a.

Ne pričamo o tome, teme me ne interesuju, telefon mi je kul ovakav kakav je, sa stock firmware-om i go launcher-om ili lp+, prob je u tome što imam kočenja posle nekog vremena i startovanja nekih aplikacija koje je nepodnošljivo i traje do par minuta ili dok ne resetujem telefon.

Inače, firmware sa samfirmwares je jedno 60mb teži nego onaj što sam našao na xda, a iskreno nemam pojma u čemu je fora. Jedan fajl je veći u sam-ovoj verziji za 50-60mb... Mislim da je drugi po redu kada se stavlja

Mogu samo da ti kažem kakvo je moje iskustvo. Ja sam stavio JVQ sa samfirmwares + CF-root. Koristim Go Launcher i ADW, nema nikakvog kočenja, osim možda par sekundi kada posle reboot-a startujem kontakte ili dialer. Uradio sam i konverziju file system-a u ext4, ali, praktično nema neke razlike u odnosu na standardni RFS.

Jesi li formatirao internu memoriju prilikom factory reset-a?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Oce li mi rec ko sa kakvim ljepilom mogu da zalijepim displej i plocu posto sam rastavljao telefon pa je sad sve klimavo jer onaj fabricki lijepak slabo drzi. Mijem li oho ljepilom? Bojim se da ne nagrdim tu plastiku da se previse ne zalijepi pa da posle ne mogu odlijepit :)

Nazad
Vrh Dno