Proradilo! Prekinuo sam pa ponovio operaciju i sada imam i download mode.
Sad moram malo da odmorim od ovog stresa, ali planiram da poslepodne instaliram gingerbread 2.3.3. Šta ću time dobiti - brzinu, duži vek baterije? Ima li neko da mi preporuči najnovije ili sigurne fajlove za instalaciju 2.3.3 preko Odina?
U svakom slučaju, hvala svima na pomoći.
A jel ima da se nadje negde ovaj firmware od Telenora? Ako mi kojim slucajem zatreba.. :smash:
Kod:PDA: I9000XFJS3 PHONE: I9000XXJPY CSC: I9000OXFJS4 Kernel: 2.6.32.9 root @ DELL92 # 1
Evo za tebe i ostale u ovoj XDA temi se mogu naći svi stock romovi, uključujući i taj I9000XXJPY.
Izvinjavam se što ponavljam pitanje, ali pošto je forum sinoć pobrljavio moram:
Radi li nekom kompas i ako da, koju aplikaciju koristi i koji rom? Kod mene na JVO se igla besmisleno pomera.
OK za Phone, ali gde da nadjem PDA,CSC i Kernel?
BTW znam za ovaj link i za samfirmware ali najpribliznije sto sam tamo nasao je (I9000XFJS2|2.2.1|2011 January i I9000XWJS5|2.2.1|2011 January) a meni treba sve ovo gore navedeno ili sam ja nesto pogresno razumeo?
Moras da instaliras temu, koja ima doticni unlock.
Evo link-a http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010324
Ako si na XXJVO instaliras Download v7.0 (CM7-style battery with large % number; AOSP lockscreen)
OK za Phone, ali gde da nadjem PDA,CSC i Kernel?
BTW znam za ovaj link i za samfirmware ali najpribliznije sto sam tamo nasao je (I9000XFJS2|2.2.1|2011 January i I9000XWJS5|2.2.1|2011 January) a meni treba sve ovo gore navedeno ili sam ja nesto pogresno razumeo?
Ako brljavi probaj da ga kalibrises a pre toga udji u *#0*# pa u Sensor.. i vidi da li pise na kompasu (Need calibration)? Za pocetak probaj pokretom 8 po svim osama..
Da, promenio je sve ali locscreen ostao isti, kaze radi samo na deodexed romu!
Cela ta tema je predviđena za deodexed ROM, tako je bolje ne ubacuješ uopšte jer i overscroll glow može da prouzrokuje ozbiljne bug-ove u pojedinim aplikacijama ako se ubaci sve to u odexed ROM!
Ljudi,
kako vam radi galerija na 2.3.3 probao sam i JVB i JVH i JVO i kada menjam slike secka mi ko lud dok mi na 2.2.1 radi lepo?
Darkys 2.3.3 RC10 radi perfektno.
Darkys 2.3.3 RC10 radi perfektno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari