Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Kako da apdejtujem na Gb, trenutno imam Eclair, i u Kiesu mi pise da apdejt za ovaj telefon nije moguc :S
Inace stigao sam do 90. strane ove teme, oci mi ispadose.
Tako da oprostite sto pitam glupo pitanje, koje je verovatno postavljeno 100x.
:S

Last.fm - skroblovanje pesama sa telefona na last.fm i slušanje last.fm radija (ko ima plaćen), ali ne radi sa nativnom Galaxy music aplikacijom, doduše ja koristim Music Mod koji mi je lepši i podržava skroblovanje :)

Meni skroblovanje radi sa Winamp-om ili PowerAmp-om, dok sa Music Mod-om neće. U Settings za Music Mod ne vidim opcije koje se tiču toga. Može pomoć? :)

Ako si pre ovoga flesovao 2.3 sa bootloaderom zato ti ne radi.

Ja sam flešovao na 2.2 sa bootloaderom, pošto su rekli da je flešovanje samo bootloadera riskantno, i da ako se zezne telefon je ćao.

flesujes bilo koji 2.2 rom koji dolazi sa bootloaderom. JPU ako se ne varam...

IMa li ko ideju zasto mi je osvtljenje manje u browser prozoru , iako je podeseno na max za osvetljenje. Sistem je 2.2.1

Poslednjih dana sve cesce mi se desi da telefon uspori,zabode,force closuje launcher, udjem da slikam nesto i zabode sve nista ne reaguje posle slikanja pa mora restart. A nista nisam menjao mesecima, samo je pocelo.(na telefonu je froyo). Da li je neko imao slicnih problema?
Ako ne moze da se sredne vidim da ne gine flashovanje(mada svejedno bi valjalo da se proba Ginger:))

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

U podešavanjima browsera imaš podešavanje osvetljenja.
Problem je sto je stavljeno sve na max za osvetljenje (kako u samom browseru tako i za telefon) ali kada otvorim neki prozor
sa belom pozadinom vidim da je bela nijansa onako sivkasta. Ima li ko ovakav problem?

Možda ti je uključeno ono power saving mode u podešavanjima ekrana, ako nije to onda ne znam.

Poslednja od supercurio-a:
Time to sleep, I'm happy for the final 1.0 release! tomorrow I'll hack Gingerbread lagfix and Kernel some more targeting a stable release.

ne znam da li mozes da ga zakljucas ako nemas backup efs foldera

Imam backup, odradio sam to pre nego sto sam otklucao tel. Nego me sad nesto drugo zeza, kaze mi da nemam busybox instaliran i nece da mi pokrene ni Titanium, ni ovaj SGS Unlock. A pre dva dana je sve radilo kako treba.

A kako da ga zakljucam bas za MTS mrezu?

Kada sam rekao backup, mislio sam na efs folder koji Galaxy Unlock pravi prilikom otkljucavanja... Ne znam da li se razumemo, kada si ga otkljucao, program je napravio backup sa sim lock kodom na kartici, taj folder je trebalo sacuvati .. Ako nisi nista dirao onda ga i dalje imas... Pokrenes program i izaberes network lock i pratis uputstva... Cini mi se da Busy Box imas na marketu...

Upravo to. Imam EFS folder na sd kartici koji mi je napravio Galaxy Unlock prilikom otkljucavanja i nisam ga dirao. Samo jos da resim ovaj BusyBox i zakljucavam ga ponovo. Inaace, BB sam dobio preko CF Roota, tako da mi nije jasno zasto sada ne radi? Hvala za info :)

Poslednja izmena:

Aha, imam i do sada nikakav problem odjednom pocelo niti sam instalirao sta novo niti bilo sta drugo. Sad zapuca sms nece da posalje i nece da prepozna kontakte kada kucam u polju 'To"...damn izgleda sam prerano promenio potpis "vrati se iphone sve ti je oprosteno" :).

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Da nema negde podešavanja za to. Ispada da neznam da pritisnem dva dugmeta. Uf. Baš me iznervira takva glupost

Ne radi u svakoj aplikaciji back+home, tako da nije preterano upotrebljiv, vise je za home screen capture. Ako bi pokusao da stisnes back+home u quadrantu, on ce samo da uradi back. Inace treba da drzis back i onda da stisnes home. Mnogo bolja alternativa je ShootMe sa marketa, aktivira se muckanjem telefona, preko glasa ili odredjenog dugmeta.

Ne radi u svakoj aplikaciji back+home, tako da nije preterano upotrebljiv, vise je za home screen capture. Ako bi pokusao da stisnes back+home u quadrantu, on ce samo da uradi back. Inace treba da drzis back i onda da stisnes home. Mnogo bolja alternativa je ShootMe sa marketa, aktivira se muckanjem telefona, preko glasa ili odredjenog dugmeta.

OK hvala Gizmor samo sto kod mene nece ama bas u nijednoj aplikaciji

Nazad
Vrh Dno