ja sam to resio tako sto sam flesovao kad je bat bila na 100%
Svaka cast za savet! Flesovao sam ga sa punom baterijom i sada mi posle 1d 8h na 40% baterija uz normalno koriscenje (displej 100%, sve sinhronizacije aktivne).
HVALA![]()
Ma nema na cemu i mene je iznerviralo trajanje baterije, nego zasto ti je displej na 100%? Zar ti ne smeta?
Ma nema na cemu i mene je iznerviralo trajanje baterije, nego zasto ti je displej na 100%? Zar ti ne smeta?
Kazu da to kao produzava vek trajanja baterije...
nema to veze sa proizvodjacima vec sa Androidom. kada dodje 90% pali se zelena lampica i onda puni do 100%, kada dodje do 100% krene da se prazni do 90% i onda se ponovo ukljucuje punjac i puni opet do 100% i tako u krug, dok se ne skine sa punjaca.
To za punjenje je normalno, samsung je to smislio.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
100% fizicki ili ne, ja sam uspevao da dobijem 100% na indikatoru kada skinem fon sa punjaca, pravilnim kalibrisanjem baterije. Problem je sto se ne zadrzava dugo na 100% vec samo nekih dvadesetak sekundi, isto i na 99%, pa tek od 98% pocinje normalno ponasanje smanjivanja za 1%.
Jos ako bi mi dali neki tutorial ili link ka fajlovima bio bih zahvalan.![]()
Tako mi je povremeno i na macbooku, ali tipa napuni se na 99% i to mu je full i može mesec dana da stoji na punjaču i neće mrdnuti sa tih 99% pa se i nisam previše zabrinuo. Ali ovde skoro uvek dolazi do 97%, pre neki dan je nekako došao i do 100 ...
Čini mi se da do 100% dolazi jedino kada ga pre toga ispraznim do kraja, tj tri puta sam ga praznio do kraja i ta tri puta se napunio na 100%, ostalo do pomenutih 97%
:wave:
Da li je za flešovanje bitno da li je tel zaklučan ili ne? Moj je zaključan na Telenor, a prošli HD2 burazerov nisam mogao da flešnem jer je bio lockovan, moj nije bio i igrao sam se sa firmverima bez ikakvih problema...
:wave:
Ja sam tim tool-om otkljucao svoj tel. sa Telenora, i MOZE da se zakljuca ponovo ukoliko ti treba garancija , bitno je samo da telefon bude rutovan
Bitno je, moras ga otkljucati prvo. Ima na marketu program za to "galaxy-s-unlock". Prosto je jedino neznam sta ces za garanciju posle ako proveravaju da li je otkljucavan, posto sa ovim programom ne mozes da ga zakljucas
Ne moras da ga otljucas da bi mogao da stavis custom ROM, moj je recimo i dalje zakljucan.
Ja sam tim tool-om otkljucao svoj tel. sa Telenora, i MOZE da se zakljuca ponovo ukoliko ti treba garancija , bitno je samo da telefon bude rutovan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari