Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Da li ima neki cool GB ROM po preporuci?

koji je postupak kad se ovo izgeneriše, šta dalje? Kako da nabacim ovo u telefon? Vidim gomilu foldera u rar-u ali nemam pojma čemu služe.

Nemoj da si lenj,procitaj malo temu,odradi search... Nije to .rar,to je .zip , skuvani rom koji dobijes u kuhinji...i uglavnom nemas potrebe da gledas niti da znas cemu ti folderi sluze u arhivi,flesuje se fon celim tim fajlom preko CWM-a... A sta je sad CWM?? Nisam ni ja znao,pa sam odradio domaci. NHF

Hmm evo ga problem na JVB. Vec drugi put zaredom preko noci od 1h do 9h baterija mi padne full puna na 21%, Znaci za 8 sati padne 79% u stanju mirovanja. Ima li neko iskustva sa ovim sta bi moglo biti?

Nemoj da si lenj,procitaj malo temu,odradi search... Nije to .rar,to je .zip , skuvani rom koji dobijes u kuhinji...i uglavnom nemas potrebe da gledas niti da znas cemu ti folderi sluze u arhivi,flesuje se fon celim tim fajlom preko CWM-a... A sta je sad CWM?? Nisam ni ja znao,pa sam odradio domaci. NHF

*** znaš šta tema ima 287 strana a ja ne znam ni šta treba da tražim tako da mi je pitanje bilo totalno opravdano. Kako si uopšte mislio da povežem to sa tim CWM terminom? Hvala na toj informaciji, dalje ću sam. Ovo je jedna od onih tema na forumu gde svi znaju sve.

Hmm evo ga problem na JVB. Vec drugi put zaredom preko noci od 1h do 9h baterija mi padne full puna na 21%, Znaci za 8 sati padne 79% u stanju mirovanja. Ima li neko iskustva sa ovim sta bi moglo biti?

ja sam to resio tako sto sam flesovao kad je bat bila na 100%

Isto! kada sam prvi put fleshovao ginger baterija je bila na 60-70 procenata i posle stavljanja cfroota i onog vodoo praznila se do kraja u roku od 8 sati iako sam uradio kalibraciju kasnije. Neko je ovde savetovao da se fleshuje samo sa punom baterijom i to je resilo problem. Kako i zasto ne znam,ali problem resen :) sada mi baterija traje oko 36 sati sa umerenim koriscenjem.

ja sam to resio tako sto sam flesovao kad je bat bila na 100%

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

To je jedan od razloga zbog kojeg je GB update povucen od strane Googla. Drugi je common problem za GB koji se pojavljuje i na Nexusu a to je call delay.

E pa drugovi da vas samo pozdravim pošto je moj Galaxy otišao u zaborav,ipak je stradala interna memorija jbm li ga kako!Prodao sam jednom momku iz BG pošto on ima slomljeni displej tako da njega košta popravka eto 80€ a mene bi koštala oko 200€.U jednom prethodnom postu dečko je pitao povoljno ima Galaxy ali bez garancije,e pa ja mu preporučujem NEMOJ NIKAKO bez garancije!!Hvala svima na pomoći,evo ja uzeo Wave II i nadam se da neću imati problema!Želim svima sve najbolje i SREĆNE USKRŠNJE PRAZNIKE i naravno da vas služi telefon bar jedno 3 godine.POZDRAV:wave:

@salton-iva
Steta stvarno sto ti se to desilo. Stvarno me cudi tolika cena popravke. Gledajuci sliku, ne znam da li se moze zameniti samo crknuta memorija ili se menja ceo PCB u kompletu, pa toliko kosta, mada opet.... I koja je sad pa ova MoviNAND memorija na ploci, ako je svih 8GB na ovom drugom cipu?

http://goo.gl/qi3CV

14.jpg

EDIT: Ne znam koliko bi izasla sama zamena dela u servisu ako bi im sve ti doneo, a oni da zamene. Ima dosta dobrih ponuda za delove, jedino ne znam da li 100% odgovaraju ovom Samsungu?

http://goo.gl/HaI4R

http://goo.gl/CRytW

http://goo.gl/ITeVk

Poslednja izmena:
E pa drugovi da vas samo pozdravim pošto je moj Galaxy otišao u zaborav,ipak je stradala interna memorija jbm li ga kako!Prodao sam jednom momku iz BG pošto on ima slomljeni displej tako da njega košta popravka eto 80€ a mene bi koštala oko 200€.U jednom prethodnom postu dečko je pitao povoljno ima Galaxy ali bez garancije,e pa ja mu preporučujem NEMOJ NIKAKO bez garancije!!Hvala svima na pomoći,evo ja uzeo Wave II i nadam se da neću imati problema!Želim svima sve najbolje i SREĆNE USKRŠNJE PRAZNIKE i naravno da vas služi telefon bar jedno 3 godine.POZDRAV:wave:

Au, a koliko su cesti ovakvi kvarovi? Koju si tacno veriziju Galaxy-a imao (za nase trziste ili americko?) Jel je to crklo samo od sebe ili ti je ispadao i sl?

Za kanadski bell su svi crkli, vidim da su 16GB isto dosta podložni kvarenju, dok su ostali 8GB normalni, naravno svakome se desi da nešto crkne (pa eto on je bio baš te sreće).

+1
Kad sam ja mogao pored dvoje dece da procitam 215 strana i vaznije stvari da kopiram u notes, mozes vala i ti malo da se pozabavis temom!!!

a dobro ajde sad, što ste napali lika :d nemoguće je sve pročitati, dok si ti čitao tih 215 stranica nastalo je još 73 (288) pa dok dođeš do 288-me tema će narasti za novih 50 stranica iz čega može da se zaključi da je nemoguće doći do kraja teme :-devil-:

moguce je, moguce. I ja kad sam procitao 215-u stranu, to je bila zadnja i od tada skoro svaki dan pratim sve ostale a tebi ako je zao njega sto mu nisi odgovorio na pitanja? Mozda ces meni reci kako se zove ona aplikacija da svetle tasteri za propustene pozive i sms?

Mozda ces meni reci kako se zove ona aplikacija da svetle tasteri za propustene pozive i sms?
Nisam mu odgovorio jer ni ja nemam pojma :d nemam čak ni ovaj telefon :d nego sam čitao temu zato što sam hteo da ga uzmem ali se u međuvremenu pojavio SE Arc :-devil-:
Uglavnom, za ovo tvoje možda može OVO ili čak OVO...
Javi jel uspelo :d

Nisam mu odgovorio jer ni ja nemam pojma :d nemam čak ni ovaj telefon :d nego sam čitao temu zato što sam hteo da ga uzmem ali se u međuvremenu pojavio SE Arc :-devil-:
Uglavnom, za ovo tvoje možda može OVO ili čak OVO...
Javi jel uspelo :d

e jeste BackLightNotification samo sto izgleda nema za 2.3.3. Uglavnom hvala ti

Ljudi, pade mi nešto na pamet :)
Sada sam video da na ebay ima da se kupe bele maskice za SGS :)
Koštaju nešto smešno, tipa $5...
Da li ima kod nas da se uzmu, po kojoj ceni i gde? :D

+1
Kad sam ja mogao pored dvoje dece da procitam 215 strana i vaznije stvari da kopiram u notes, mozes vala i ti malo da se pozabavis temom!!!

uf ajd kad ste baš navalili, nisam hteo da čitam zato što je fon od druga. ja imam wave, koji je po meni neuporedivo bolji od ovog krša. liku telefon ne može nedelju dana kršteno da radi a da se ne pobrljavi, a koliko vidim po ove 2 strane koje su nastale za kratko vreme ima još dosta njih kojima fon crkava i brljavi. a od mene traži da mu nabacim neki ginger ili šta već, a mene lično boli ding dong pa sam hteo instant odgovor.

Jel ima neko problem sa MMS-om na serendypity-u?

Ja sam imao mali bag da mi izvestaji nisu stizali,ali je to mozda bilo povezano sa tim sto nisam stavo Samsung MMS(sa razlogom) i par puta mi se desilo da posaljem jedan SMS a ljudima stigne 5 puta... To je malo je brljao oko poruka, ali nista strasno...

uf ajd kad ste baš navalili, nisam hteo da čitam zato što je fon od druga. ja imam wave, koji je po meni neuporedivo bolji od ovog krša. liku telefon ne može nedelju dana kršteno da radi a da se ne pobrljavi, a koliko vidim po ove 2 strane koje su nastale za kratko vreme ima još dosta njih kojima fon crkava i brljavi. a od mene traži da mu nabacim neki ginger ili šta već, a mene lično boli ding dong pa sam hteo instant odgovor.

Telefon je krš, kao što je u priči i lisici bilo kiselo grožđe koje nije mogla dohvatiti. Ako ti je već dao telefon, samo po sebi govori o njegovoj sposobnosti da ga uopšte koristi, jer koliko vidim po pitanju androida si jako tanak sa znanjem, što znači da je on u još goroj poziciji. Tako su nekada kritikovali symbian, svi oni kojima je bio "špansko selo".

Poslednja izmena:
Telefon je krš, kao što je u priči i lisici bilo kiselo grožđe koje nije mogla dohvatiti. Ako ti je već dao telefon, samo po sebi govori o njegovoj sposobnosti da ga uopšte koristi, jer koliko vidim po pitanju androida si jako tanak sa znanjem, što znači da je on u još goroj poziciji. Tako su nekada kritikovali symbian, svi oni kojima je bio "špansko selo".

koristio sam android dugo i znam sve o njemu, jedino se flešovanjem sgs-a nisam bavio. čovek je uzeo taj sgs po mojoj preporuci, zato što sam ja smatrao da je odličan. hardverski i jeste, ali android na njemu bez nekog ultra modifikovanog roma, ništa ne valja. e sad lik pizdi pošto mu je telefon sav ******, traži od mene da mu ubacim gb ili darkys ili šta već ima samo da mu radi normalno. a ja budala tražim savet od vas bahatih ovde koji sve znate a nećete nikome da pomognete.

koristio sam android dugo i znam sve o njemu, jedino se flešovanjem sgs-a nisam bavio. čovek je uzeo taj sgs po mojoj preporuci, zato što sam ja smatrao da je odličan. hardverski i jeste, ali android na njemu bez nekog ultra modifikovanog roma, ništa ne valja. e sad lik pizdi pošto mu je telefon sav ******, traži od mene da mu ubacim gb ili darkys ili šta već ima samo da mu radi normalno. a ja budala tražim savet od vas bahatih ovde koji sve znate a nećete nikome da pomognete.

SGS sa nemodifikovanim romom je meni sasvim lepo radio, neki su se ovde i vratili na njega,to ti je kao obican BMW I M serija,obican je dobar ali M je bolji... Tako da ko zna sta je taj tvoj drugar radio pa mu je bio ****** ili je dobio neki sa greskom ili ne zna da koristi telefon tako da mu drugi rom nece mnogo pomoci. A nisu ljudi ovde bahati nego svaki drugi dan dodje neko kao ti koga je mrzelo da procita bar osnovne stvari i hoce da mu se sad na 10 strana sve objasnjava korak po korak... Mozda se nisi trebao prihvatiti posla ako ne znas i ako te mrzi da potrazis, zato tama i ima 290 strana jer se pitanja ponavljaju 20 puta. Procitaj malo,tutorijala na netu ima hiljadu,pa ako imas konkretan problem pitaj i svako ce ti ovde pomoci...

Svaka cast Vlado.

On da se razume u android, znao bi bar neke osnovne stvari. A drugar mu je sigurno neki bafati lenjivac koga mrzi da uradi bilo sta, pa sad cvili za pomoc, jer ko zna sta je radio sa telefonom.

Ako procita bar neke osnove, sta i kako, pa kad negde zapne, uvek ce dobiti pomoc u ovoj temi, uostalom kao i svi ostali koji su novi u ovome, a bar ih nije mrzelo da procitaju par strana ove, ili bilo koje druge teme vezane za sgs

Nazad
Vrh Dno