Jel neko probao ovaj generator, da sastavis rom po zelji? Izgleda kao super varijanta
http://romkitchen.org/sgs/?s=generator
koji je postupak kad se ovo izgeneriše, šta dalje? Kako da nabacim ovo u telefon? Vidim gomilu foldera u rar-u ali nemam pojma čemu služe.
Nemoj da si lenj,procitaj malo temu,odradi search... Nije to .rar,to je .zip , skuvani rom koji dobijes u kuhinji...i uglavnom nemas potrebe da gledas niti da znas cemu ti folderi sluze u arhivi,flesuje se fon celim tim fajlom preko CWM-a... A sta je sad CWM?? Nisam ni ja znao,pa sam odradio domaci. NHF
Hmm evo ga problem na JVB. Vec drugi put zaredom preko noci od 1h do 9h baterija mi padne full puna na 21%, Znaci za 8 sati padne 79% u stanju mirovanja. Ima li neko iskustva sa ovim sta bi moglo biti?
ja sam to resio tako sto sam flesovao kad je bat bila na 100%
Galaxy Sense online, beta naravno, mnoge stvari rade , nesto ne radi. Ko ima vremena da eksperimentise moze da proba pa javi utiske.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044637
*** znaš šta tema ima 287 strana a ja ne znam ni šta treba da tražim tako da mi je pitanje bilo totalno opravdano.
Pitanje ti uopste nije bili opravdano, jer te je cak mrzelo bar poslednjih 10-ak strana da procitas
E pa drugovi da vas samo pozdravim pošto je moj Galaxy otišao u zaborav,ipak je stradala interna memorija jbm li ga kako!Prodao sam jednom momku iz BG pošto on ima slomljeni displej tako da njega košta popravka eto 80€ a mene bi koštala oko 200€.U jednom prethodnom postu dečko je pitao povoljno ima Galaxy ali bez garancije,e pa ja mu preporučujem NEMOJ NIKAKO bez garancije!!Hvala svima na pomoći,evo ja uzeo Wave II i nadam se da neću imati problema!Želim svima sve najbolje i SREĆNE USKRŠNJE PRAZNIKE i naravno da vas služi telefon bar jedno 3 godine.POZDRAV:wave:
+1
Kad sam ja mogao pored dvoje dece da procitam 215 strana i vaznije stvari da kopiram u notes, mozes vala i ti malo da se pozabavis temom!!!
Nisam mu odgovorio jer ni ja nemam pojma :d nemam čak ni ovaj telefon :d nego sam čitao temu zato što sam hteo da ga uzmem ali se u međuvremenu pojavio SE Arc :-devil-:Mozda ces meni reci kako se zove ona aplikacija da svetle tasteri za propustene pozive i sms?
+1
Kad sam ja mogao pored dvoje dece da procitam 215 strana i vaznije stvari da kopiram u notes, mozes vala i ti malo da se pozabavis temom!!!
Jel ima neko problem sa MMS-om na serendypity-u?
uf ajd kad ste baš navalili, nisam hteo da čitam zato što je fon od druga. ja imam wave, koji je po meni neuporedivo bolji od ovog krša. liku telefon ne može nedelju dana kršteno da radi a da se ne pobrljavi, a koliko vidim po ove 2 strane koje su nastale za kratko vreme ima još dosta njih kojima fon crkava i brljavi. a od mene traži da mu nabacim neki ginger ili šta već, a mene lično boli ding dong pa sam hteo instant odgovor.
Telefon je krš, kao što je u priči i lisici bilo kiselo grožđe koje nije mogla dohvatiti. Ako ti je već dao telefon, samo po sebi govori o njegovoj sposobnosti da ga uopšte koristi, jer koliko vidim po pitanju androida si jako tanak sa znanjem, što znači da je on u još goroj poziciji. Tako su nekada kritikovali symbian, svi oni kojima je bio "špansko selo".
koristio sam android dugo i znam sve o njemu, jedino se flešovanjem sgs-a nisam bavio. čovek je uzeo taj sgs po mojoj preporuci, zato što sam ja smatrao da je odličan. hardverski i jeste, ali android na njemu bez nekog ultra modifikovanog roma, ništa ne valja. e sad lik pizdi pošto mu je telefon sav ******, traži od mene da mu ubacim gb ili darkys ili šta već ima samo da mu radi normalno. a ja budala tražim savet od vas bahatih ovde koji sve znate a nećete nikome da pomognete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari