Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ja sam pomesao onda sorry...ne zalazim u njegovu temu pa sam mislio da mu je to novi froyo RC4 :)

Na gb-u mu se zove Darky rom v10,a radi na njemu odavno,krenuo je od rc1 pa ga je peglao sad je na rc4... Nisam ni jedan od th probao, cekao sam da izadje stabilna verzija gb-a pa onda da probam...
A preporucio bi ti da probas ovaj v9.5, ako stavis predrasude na stranu mozda bi se i prijatno iznenadio... Ja sam samo stavio Voodoo kernel umesto Dark Core i preko konfiguratora podesio da mi nista extra ne instalira, znaci klot i prezadovoljan sam do sada...

Furao sam i taj 9.5, ali od svih najbolji mi je bio serendipity. Ok i darky i docov su mi radili jako lepo do nekog odredjenog vremena, kad krenu da baguju, sto se kod serendipity ne desava.

Evo stavio sam JVB + voodoo + CRT screen of i nexus s notification bar, jednom recju FANTAZIJA KAKO LETI OVAJ ROM...da ne donosim prerano zakljucke, videcu kako se pokaze posle par dana, ali za sada odlicno...

Jel neko probao da stavi CRT screen of na darky 9.5 ? Da li radi?

Gizmor, nije više prvi fajl :)

Vodite računa koji fajl skidate, ja sam skinuo prvi pa me telefon pozdravio sa nekom lepom sitnom sličicom na kojoj je prikazan komp i telefon i znak ! :)

Vodite računa koji fajl skidate, ja sam skinuo prvi pa me telefon pozdravio sa nekom lepom sitnom sličicom na kojoj je prikazan komp i telefon i znak ! :)

I ja sinoc tako prodjoh :(
O'ladi me ...
Medjutim, sa fajlom (...16-Apr-2011 15:15 6.1M) je sve proslo ok.

Otvorite "cetvere" oci kad skidate ovakve stvari :) . Ovaj najnoviji ima dev u imenu, nije to za nas.

Bogami, ja sam zadovoljan baterijom na JVB, evo dva ipo dana sa umerenim cackanjem 23% je ostalo, nema nikakav leak.

Hajde @gizmor pričaj šta da radim, android system mi najviše troši posle displeja oko 15%. Da li je to prazni

Zaboravih da odgovorim u guzvi sam bio ovih dana. Bas android system ili android OS? Meni se nesto slicno ranije desavalo, ali na 2.3.1 i pratio sam CPU on time. Tada mi je ljustio bateriju 1% za 1 minut u standby. Kao da je nesto ostajalo ukljuceno ali nije. Tada sam bukvalno unistalirao app po app da probam da resim problem i nisam uspeo. Fazon, ubijem sve taskove ugasim ekran i cekam, pa upalim ekran opet i vidim da je cpu radio pola minuta u pozadini dok nisam nista cackao. Posle se to sredilo samo od sebe i nije se od tad vracalo, verovatno je bio neki leak u 2.3.1 koji povremeno dodje i ode. E sad kakvo je stanje kod tebe, mozda ti neka aplikacija namerno ostaje u pozadini, ili se mozda zagluepeo kao kod mene na 2.3.1.

Ma nemam pojma šta mu je. Sinoć sam opet flesovao i instalirao samo mini operu i handcent pa cu da vidim

Ne znam šta se dešava (i zašto se to dešava)...

Pisao sam ranije o tome kako me druga strana čuje, a ja nju uopšte ne čujem... To sam imao neki bug na JS7 (stock + cfroot)...
Međutim, sada sam prešao na ovaj official GB (stock + cfroo) i sada mi se dešava sledeće:
sada čujem ja "njega" kako priča, ali on mene ne čuje... Šta bi mogla biti forica?
Sveže je urađen stock + format sd card... mislim ne znam šta bi moglo da smeta?
Ništa dodatno nije instalirano.

I da, ovaj problem nije konstantan, ali se sada već često ponavlja... takođe, nije od samog starta, već nakon nekog vremena u toku razogovora... Onda se ponovo okrenemo i sve šljaka...

Nikada do sada nisam imao tu pojavu, možda je do operatera.

Do operatera je. Operater mtel (BiH), A strana sa iPhone - om a B sa Nokijom i ista stvar se dogadja. Naravno ima varijacija u telefonima ali je krajnji rezultat isti - nema cujnosti sa jedne strane.

Kakva je vama situacija sa jvb? Meni ubija bateriju. Jvk je mnogo bolji što se tiče baterije

evo da odgovorim kako sam resio ovaj problem, naime ne kazu dzabe da treba flesovati sa punom baterijom. Prvi put je bila na 50% pa sam ponovo sa punom i sada je ok. Drzi barem kao JVK. Hvala Gizmor na pomoci

Planiram da stavim stock jvb i vodoo.
Ima li jvb srpski swype ?
Doc jvb navodno nema.

^^^ Stock JVB bi trebao da ima:

Swype_jvb EnglishUK,EnglishUS,Bulgarian,Croatian,Danish,Dutc h,Finnish,French,German,Korean,Norwegian,Romanian, SerbianLA,Slovenian,Swedish

Jel mislis na ovaj fajl sa bootloader-ima: "GT_I9000_XWJVB_XXJVK_NEEJV3_Sbl.exe" sa onog tutorijala sto je postavio Gizmor?

Ne,ne mislim na ono,zaboravio sam kako se zove sto ima veze sa vodoo nesto kao gingerbread stock kernel+hacks tako nesto. Kada je gizmor pistavio te linkove i objasnjenja pisalo je da treba skinuti prvi fajl kad se otvori sajt... U medjuvremenu su dodali nove fajlove tako da taj koji treba nije vise prvi....to sam otkrio na tezi nacin :)

Jel mislis na ovaj fajl sa bootloader-ima: "GT_I9000_XWJVB_XXJVK_NEEJV3_Sbl.exe" sa onog tutorijala sto je postavio Gizmor?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ne,ne mislim na ono,zaboravio sam kako se zove sto ima veze sa vodoo nesto kao gingerbread stock kernel+hacks tako nesto. Kada je gizmor pistavio te linkove i objasnjenja pisalo je da treba skinuti prvi fajl kad se otvori sajt... U medjuvremenu su dodali nove fajlove tako da taj koji treba nije vise prvi....to sam otkrio na tezi nacin :)

Aha,onda ok. A taj fajl sam ja skinuo sa supercuri-jeve xda stranice, tamo imas sve i ne mozes da pogresis...

Sve je u redu i sa tim drugim fajlom koji si skinuo, problem je bio u tome što je taj tar u sebi sadržao najobičniji fajl bez ekstenzije, i odin to nije mogao da flešuje. Trebalo je taj fajl otpakovati i dodati mu ekstenziju .tar da bi sve radilo kako treba, i tek onda ako se tar otvori vidi se zImage u njemu. I ja sam dobio soft brickovan galaxy posle toga. :D

RGTI da li pod srpskim misliš samo na srpski swype (jer to ima ) ili misliš i na jezik telefona (a to nema jer nije napravljena verzija gingerbreada za naš region još).

Da li znaš gde podešavaš jezik swype-a ?

Nazad
Vrh Dno