Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

A šta je sad ovo? Ovo su kao stock verzije (Samsungove?) ili... U čemu razlika JS 5, 7, 8? Gde mogu da vidim poboljšanja?
Kad će Ginger za Samsung GS i taj TouchWiz 4?

Da ovo je stock samsungov.Oni su rekli da ce prvo da izbace jos jednu verziju 2.2.1 stock i onda sledi 2.3 zvanicni, sto znaci da mozemo da se nadamo da do kraja marta dobijemo 2.3. Razlike nema neke u odnosu na predhodne verzije meni isto radi telefon.

Poslednja izmena:
A šta je sad ovo? Ovo su kao stock verzije (Samsungove?) ili... U čemu razlika JS 5, 7, 8? Gde mogu da vidim poboljšanja?
Kad će Ginger za Samsung GS i taj TouchWiz 4?

Srolas buksnu, nabasic prvo JS5 pa 7, pa 8 i sigurno ces primjetiti razliku:) U protivnom, svi su isti. Po meni, treba cekati 2.3.

Da ovo je stock samsungov.Oni su rekli da ce prvo da izbace jos jednu verziju 2.2.1 stock i onda sledi 2.3 zvanicni, sto znaci da mozemo da se nadamo da do kraja marta dobijemo 2.3. Razlike nema neke u odnosu na predhodne verzije meni isto radi telefon.

I ja sam ubacio ovaj JS8 + DemianGTO Kernel... Ono... sve je u suštini isto, čak i ne osetim razliku... Quadrant Bench kaže da je to nekih 1500bodova, što je ok... Ali ovaj lik koga sam citirao sa tom kombinacijom dobija 2300bodova!
Ima u Recovery da clockuješ CPU na 1200, ali sam ja ipak ostavio na 1000... neću da se zezam, jer ni sa tih 1200 ne dobijam njegovih 2300bodova... Ne znam u čemu je fora...

Fora je u tome da ne znam što uopšte palite quadrant. Eno ja sam na 2.3 dobio skoro 3000 bez ikakvog klokovanja i slično, a telefon nije radio ništa brže nego sa 2.2 gde dobiješ po defaultu 1000.

Tako je,taj quadrant nije nikakva referenca, ne znam zasto uopste ljudi uzimaju to kao neki pokazatelj. Cak sam citao da sa nekim lagfixom mozes da ga prevaris da pokazuje mnogo vise...

Jel instalirao neko od vas Asphalt 6 HD? Instalirao sam je, skinuo nekih 500mb, pokrenuo igricu, krene onaj uvod i taman da krene igrica samo me izbaci iz nje... Zna neko sta je problem?

Ne može da radi, Galaxy S verzija izbacuje na homescreen posle uvodnog trailera, ako je kupiš radiće.

Odgledah ovaj video sto je postavio vikhiiz i odusevio sam se jer sam video ikonicu za call log na tuchwiz 4, to je nesto sto mi najvise fali na androidu od 1.5 verzije samo nek odrade isto i za nas galaxy i ja sam presrecan.

Evo kako meni drzi baterija :wave:

Prilozi

• device.png
    device.png
    38.8 KB · Pregleda: 259
  • device1.png
    device1.png
    34 KB · Pregleda: 98
  • device2.png
    device2.png
    45.2 KB · Pregleda: 89
moguce je, ;) Normalno sve zavisi kako ko koristi svoj uredjaj.... osvetljenje automacko, 10 min razgovori, 5 poruka, 15-20 min Wifi sve to u proseku dnevno... jes da sam se malo stekao zadni dan, dva cisto da se uverite da moze i toliko :p
Ali kad normalno koristim otprilike duplo ga opteretim onda baterija drzi 3-4 dana :)

Ma vi ste kraljevi, za 10 min i koja poruka može i telefon od 15 eura. Ne treba telefon od 350+ eura.

Da,da,moguce je... Vidite moj telefon :D :D Isto tako je i njemu moguce...

Prilozi

• device.png
    device.png
    59.9 KB · Pregleda: 107
Taman sam se odsekao i smorio, tek sa ovih 48 je sve jasno. Wifi ceo dan ukljucen, sync. Ostalo jos 12% baterije. S tim sto sam danas imao nekih sat vremena razgovora ukupno.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

eh sad, imam mali problem, prebacujem fon u edge da bi mi manje trosio bateriju ali sad ga nesto vratih na 3g da probam youtube da isprobam konekciju kad ono uopste nece na internet strane da ide samo na wap a youtube jedva ucitava??? sta sad da radim? imam ona podesavanja jedno je telenor wap a drugo mms...

Definitivno imam problem sa internetom,ubacio sam u telefon 2.3.2 XWJV1 preko odina i od tad imam problem sa internetom dosta je spor iako pise 3G mreza treba mu dosta vremena da otvori market ili gmail a u vecini slucaja kaze da nisam konektovan a strelice za prenos podataka svetle, 3-4 puta se prijavljujem na gmail da bi me prihvatio a nekad i vise.Vratio sam bio 2.2 , 2.2.1 ali i dalje isti problem.Da li neko zna o cemu se radi ?

i meni se isto desava, a nisamnikakav rom stavio sve kako je bilo novo kupljeno... cak mi je edge brzi od 3g-a...

Formatirao sam memoriju telefona i memorijsku karticu ali opet isto :(
Telenor gprs:
Name: Telenor gprs
APN: internet
Proxy: 217.065.192.033
Port: 8080
User name: telenor
Password: gprs
MCC: 220
MNC: 01
Authentication type: PAP
APN type: internet

da li su ovi parametri ispravni,da mozda tu negde nisam pogresio ?

jesu ti parametri ispravni, tako pise na telenorovom sajtu... samo mi nije jasno zasto se to desava... primetio sam to od kad sam instalirao i izbrisao onaj widget toggle data...sad da li je zbog toga ne znam??? ali ne verujem da mi 2g radi bolje nego 3g...

Restartovao sam telefon ponovo uneo parametre i sad uopste ne mogu da se prijavim na gmail :wall:

I ja imam problema od juce sa 3G internetom. Zvao sam ih, jer se i ranije desavalo, kao imam pun signal, ali mi ne radi internet + nisam ni dostupan.

Kada prebacim na 2G sve je OK. Ovo se periodicno desava, tipa ne radi par dana pa proradi...

Zanimljivo je da sam prebacio karticu u Wave II i sve radi normalno, a u Galaxy-u nece :) Totalni trip...Telefon je vracan na fabricka podesavanja i opet isto.

Ljudi imam jedno pitanje, koji root metod bi preporucili? Vidim da ih ima par, onaj one-click mi deluje najednostavniji...

meni je sada proradio, procitao negde na netu da ako se manuelno bira mreza 3g proradi, pokusao sam to jednom sinoc, i sada jednom i posledrugog puta mi proradio, ne znam u cemu je fora ali tako je...:):) valjda ce nastaviti da radi tako...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno