xcentric
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 169
Slazem se sa Darkom ali ne u potpunosti,ova teme je i tek kako konfuzna,ja kada sam pocinjao imao sam nekih iskustva sa flashovanjem,doduse tada na windows mobile,ali je sustina ista. Prva strana teme je i tek kako korisna,nedostaje samo tutorijal mali koji bi omogucio novajlijama step by step pojasnio i uprostio flashovanje nekih trenutno popularnih ROM-ova. Da je taj tut. odradjen na vreme i postavljen na prvoj strani,mnogo bi manje bilo 'padobranaca' koji ce svaki dan ponavljati pitanja: kako da flashujem nivi ROM? Kako da aktiviram voodoo? Koji je rom najbolji i tako u nedogled. Nije resenje sami baciti link sa XDA i reci,to ti je to,snadji se. Mozda je to tebi Darko i meni bilo dovoljno (predpostavljam da si i ti kao i ja imao neko minimalno predjasnje iskustvo),ali totalne pocetnike to moze samo jos vise zbuniti. Pogotovu sto postoje ljudi koji se slabije snalaze sa engleskim jezikom,a jos je i strah od brickovanja prisutan da sve to zacini. Pa se retko ko usudjuje da tek tako upliva u te vode. Secam se da je caesar napravio jedan fin skraceni tutorijal ali se on zagubio u masi postova... Pokusacu da sastavim dobar tutorijal sa slikama i objasmjenjima ovih dana cim ugrabim malo vremena. Nadam se da ce biti od pomoci novim ljudima koji se tek upoznaju sa svojim "ljubimcima"...
Cheers! Xcentric
Cheers! Xcentric