Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ni meni nw radi, reinstalirao Kies. Kutijo, probao da uradim ovo u registriju ali nema key-a 4. Da li on mora da se napravi pa da se ubace ovi stringovi ili sta?

Unsupporthed method compression.

Ako nije 4, onda je 1.

Kutijo, meni su ove stavke u key-u 2

Skini sad ovo:

http://www.multiupload.com/XG71BENNGY

Unpackuj zip, stavi taj tar u PDA u Odinu, ne čekiraj repartition, isto stavi telefon u download modu i flashuj, imaćeš 2e recovery, pa ćeš moći staviti Rom Manager i preko njega clockwork, i onda onaj firmware što si hteo da staviš, Doc's XWJPA v7.5.

A kako ja da ubacim jpa?

Odin, kao što sam napisao gore u uputstvu Lazi, samo pre toga proveri da li ti radi 3button mod.

Jel može neko ko je preko Kiesa dobio JPA da mi napiše koju je verziju sw imao pre updatea? Sa JF3 mi nudi samo JPO.

EDIT: na kraju mi je ponudio JPA ali kaže da je baterija prazna (a ima 72%).

EDIT2: Jeeeea, konačno JPA.

Poslednja izmena:
20 zadnjih odgovora citam i nista nerazumem...sta,ko,gde,kako....proklet da si tesla sto izmisli struju:)
gledao sam na youtube-u neke igrice za galaxy i bas su vrh,samo mene interesuje dal se one instaliraju il su vec u telefonu?
u vipu uz tel nude usbkabal,slusalice i punjac...a nema nikakvih diskova za instalaciju?

20 zadnjih odgovora citam i nista nerazumem...sta,ko,gde,kako....proklet da si tesla sto izmisli struju:)
gledao sam na youtube-u neke igrice za galaxy i bas su vrh,samo mene interesuje dal se one instaliraju il su vec u telefonu?
u vipu uz tel nude usbkabal,slusalice i punjac...a nema nikakvih diskova za instalaciju?

Sram bilo Vipovce što ne daju diskove za instalaciju!!!

jel se desava nekome da pri bootu(odmah cim se ukljuci fon 'galaxy s' kada pise) fleshne ekran na sec, tj kao kod starih televizora kada se pojavi 'sneg'? u pitanju je custom rom, ali ne znam jel do njega ili ja to ranije nisam primetio

Meni nije,... za sada. ;) Pu, pu, da ne cuje zlo. Btw, bilo mi je dosadno veceras pa fon skopcam na Kies i ponudi update i eto...
Bio je na sledecem:

-----stari----

Firmware: 2.1-update1
Baseband version: I9000XXJM2
Kernel version: 2.6.29 root@SE-S603 #2
Build number: ECLAIR.XWJM2

-----novi-----

Firmware: 2.2
Baseband version: I9000XXJPP
Kernel version: 2.6.32.9 root@SE-S608 #1
Build number: FROYO.XWJPA

Poceo update u 01:00, a zavrsio u 01:51 (*bes ga, kada je download 1 Mbit, verovatno moze i pre da se zavrsi).
Odoh na spavanje, nastavicu da cackam sutra da vidim sta je novo.
Ah da, i bug u Handcent-u je ostao. :S:

P.S." Galaxy S je donesen iz Holandije sa TELE2 mreze ako nekome nesto znaci. `noc."

Poslednja izmena:
Taj sneg sam imao od voodooa.

treba mi mala pomoc...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822523
skinuo sam 'super manager', imam pristup root fajlovima, medjutim unpackujem gorenavedeni fajl da bude .apk, idem copy, nadjem folder gde trebam da ga stavim, idem paste, navodno kopira se ali ja taj fajl ne mogu da nadjem u folderu uopste. u cemu je stvar?

*nebitno, sredio sam nakon cackanja nekih opcija

Poslednja izmena:
Jel može neko ko je preko Kiesa dobio JPA da mi napiše koju je verziju sw imao pre updatea? Sa JF3 mi nudi samo JPO.

EDIT: na kraju mi je ponudio JPA ali kaže da je baterija prazna (a ima 72%).

EDIT2: Jeeeea, konačno JPA.

I meni nudi samo JPO, kako si ga zeznuo?

Kies gleda product code. Ako si bio JPM code je XEU i nudi ti JPO. JP6 je XEE i njegov update je JPA. Ko je uradio restore na prethodni code TOP za Srbiju taj neće dobiti update već mora da čeka taj update ili da vraća code na prethodni.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ciji je ovo rom xxjpp xwjpa.ovo mi je posle vracanja na vipov 2.1 pa update na 2.2.jel ovo zvanicni za Srbiju

Ciji je ovo rom xxjpp xwjpa.ovo mi je posle vracanja na vipov 2.1 pa update na 2.2.jel ovo zvanicni za Srbiju

Ja sam njega dobio, ali sam prethodno bio na "nordijskom" jp6, tako da možda jeste, možda nije. Pretpostavljam da nije, jer smo i ti i ja menjali pr.code pa nam je dao njega, ali pošto ima srpski swype, lako se može desiti i da bude... Vidi šta je mobilx napisao gore, pa će ti biti jasno

Ima li nekoga na ovom forumu ko nije ništa čačkao na svom galaxiju, ali baš NIŠTA da nam kaže da li mu kies daje update?

Poslednja izmena:

Koji si code imao pre update-a? TOP sigurno nisi jer još nema upgradea za naš region. Pored koda i csc treba da bude XXO. To će verovatno biti i jedina razlika u odnosu na JPA.

zeleo bih da promenim standardnu battery icon ... posto je postojeca prilicno nefunkcionalna. da li mi neko moze pomoci? raniji pokusaji su mi bili veoma neuspesni...

Koji si code imao pre update-a? TOP sigurno nisi jer još nema upgradea za naš region. Pored koda i csc treba da bude XXO. To će verovatno biti i jedina razlika u odnosu na JPA.

Pa pre toga sam imao svedski al mi on nije dao update kad sam vratio u reg. sve kako je bilo na top 2.1 dao mi je update na 2.2 jpa
E sad *** koji mi je ubacio ko cega znati...

Pa pre toga sam imao svedski al mi on nije dao update kad sam vratio u reg. sve kako je bilo na top 2.1 dao mi je update na 2.2 jpa
E sad *** koji mi je ubacio ko cega znati...

Mora da ti je ostao švedski (nešto si tu zeznuo:D), koliko vidim nije još izašao 2.2 za top...

Nazad
Vrh Dno