Unsupporthed method compression.
Kutijo, meni su ove stavke u key-u 2
Unsupporthed method compression.
Probaj WinRARom.
20 zadnjih odgovora citam i nista nerazumem...sta,ko,gde,kako....proklet da si tesla sto izmisli struju
gledao sam na youtube-u neke igrice za galaxy i bas su vrh,samo mene interesuje dal se one instaliraju il su vec u telefonu?
u vipu uz tel nude usbkabal,slusalice i punjac...a nema nikakvih diskova za instalaciju?
Jel može neko ko je preko Kiesa dobio JPA da mi napiše koju je verziju sw imao pre updatea? Sa JF3 mi nudi samo JPO.
EDIT: na kraju mi je ponudio JPA ali kaže da je baterija prazna (a ima 72%).
EDIT2: Jeeeea, konačno JPA.
I meni nudi samo JPO, kako si ga zeznuo?
Ciji je ovo rom xxjpp xwjpa.ovo mi je posle vracanja na vipov 2.1 pa update na 2.2.jel ovo zvanicni za Srbiju
Ciji je ovo rom xxjpp xwjpa.ovo mi je posle vracanja na vipov 2.1 pa update na 2.2.jel ovo zvanicni za Srbiju
Ima li nekoga na ovom forumu ko nije ništa čačkao na svom galaxiju, ali baš NIŠTA da nam kaže da li mu kies daje update?
Koji si code imao pre update-a? TOP sigurno nisi jer još nema upgradea za naš region. Pored koda i csc treba da bude XXO. To će verovatno biti i jedina razlika u odnosu na JPA.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Pa pre toga sam imao svedski al mi on nije dao update kad sam vratio u reg. sve kako je bilo na top 2.1 dao mi je update na 2.2 jpa
E sad *** koji mi je ubacio ko cega znati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari