Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

a kies jel radi normalno update.hocu da probam kad dodjem sa posla da stavim ovaj"ZVANICNI"

I kako se onda ubija ovaj voodoo i vraca na fabricko stanje kad nije samo disable?

Meni je voodoo napravio čudo... ajd što je pobrisano sve, nego ne radi nijedna aplikacija kojoj treba pristup fajl sistemu. Šta sad da radim?

Edit: nemam ni srpski swype.

Trazi se neko hitno resenje, ovo me izludjuje.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Evo dokaza da je jpa/jpp official, ekran je od jutros...

kako da se vratim sa jpo/jpp/jpo na jp6/jpm/jp4 da bih uradio upgrade preko kiesa kao ti, i da li uopste ima potrebe da to radim? izvini sto opet smaram, ali mi ostali danasnji postovi nisu bas najasniji a ti najbolje objasnis...

Poslednja izmena:
Skinuo sam fajlove, čekam uputstva da ne bih ponovo nešto zeznuo.

Ja ne vidim update, bar Kies ne nudi nista.

Factory reset mi je sredio voodoo brljotine, ali i dalje me nervira što nema srpskog swype.

Kutijo, mora da se čačka registry opet. I ne zaboravi da promeniš locale version (tako nekako).

Ni ja ne vidim Froyo preko Kiesa. Kada ce da ga puste

Mislim da mora da se instalira nova verzija Kies-a da bi se u pojavio novi update. (bar sam tako negde procitao).
A, sto se tice srpskog swype-a, koliko znam, nema ga u JPO rom-u, ima ga u JPA. Ali, izvodljivo je da se "ubaci" JPA swype u JPO rom (to sam ja izveo i radi normalno), medjutim, nisam siguran da to moze bez root-ovanja i bez CWM recovery-a.

pa uradio mi je update Kiesa, ali mi ne nudi Froyo. Probacu da ga reinstaliram...

E treba ti stari Kies ako ces da cackas registry.

E treba ti stari Kies ako ces da cackas registry.

ja sam bio na jp6 i sa najnovijim 1.53... kies mi je dao update na jpp/jpa...nisam radio registry hack

Još nisam stigao da stavim voodoo, sad ću pa javljam utiske...

Skinuo sam fajlove, čekam uputstva da ne bih ponovo nešto zeznuo.

Otvori Odin, u PDA ubaciš CODE_I9000XWJPA.tar, u PHONE MODEM_I9000XXJPP.tar, u CSC CSC_I9000XEEJP4.tar, u pit s1_odin_20100512.pit, selektuješ repartition, isključiš telefon ako ti je uključen, pokreneš ga u download modu (volume down + home + power), prikačiš ga, ako ti je Odin prepoznao telefon pisaće gore neki port (COMx - x je broj porta), pritisni start i sačekaj da sve odradi.

Ovako bi trebalo da ti izgleda, samo da piše u ID:COM neki broj porta:

a93kg.png

Kada ovo završiš javi se ovde na temu da ti kažem kako da ubaciš 2e recovery. :)

Btw. Hans, XWJPA ima srpski swype, JPO ne.

@Djurkas tebi je uradio update preko Kiesa 1.53 na Froyo regularno, posto ga i ja imam ali meni ne daje mogucnost updatea?

Nije jos pusten za nas region.

a kada se ocekuje, da li znas slucajno?

Ne znam ali ocekujem sledece nedelje.

@Djurkas tebi je uradio update preko Kiesa 1.53 na Froyo regularno, posto ga i ja imam ali meni ne daje mogucnost updatea?

Potpuno regularno, jutros sam instalirao kies sa ove lokacije:
http://www.samsung.com/uk/support/d...U&prd_mdl_name=GT-I9000&prd_ia_sub_class_cd=P

I kada sam ga nakačio, prikazao mogućnost upgrade-a...

sonictwins je napisao(la):
vratio sam ga na jp6/jpm/jp4 ali meni ne daje opciju upgrade. imas ideju zasto?

Probaj i ti kies sa gornjeg linka...

Poslednja izmena:
ae neka mi neko baci csc za jm8/jm4, ne mogu nigde da nadjem.
mislim da je u pitanju CSC_I9000OXXJM1

Ja sam ga tako sredio i dobio sam ovaj bez srpskog swype :(. Ima li nekog komfornog resenja da sacuvam fajlove, aplikacije, podesavanja i kontakte pa da predjem na jpa?

Titanium Backup ili MyBackupPro. Ja upravo bekapujem sve sa TB.

Otvori Odin, u PDA ubaciš CODE_I9000XWJPA.tar, u PHONE MODEM_I9000XXJPP.tar, u CSC CSC_I9000XEEJP4.tar, u pit s1_odin_20100512.pit, selektuješ repartition, isključiš telefon ako ti je uključen, pokreneš ga u download modu (volume down + home + power), prikačiš ga, ako ti je Odin prepoznao telefon pisaće gore neki port (COMx - x je broj porta), pritisni start i sačekaj da sve odradi.

Ovako bi trebalo da ti izgleda, samo da piše u ID:COM neki broj porta:

a93kg.png

Kada ovo završiš javi se ovde na temu da ti kažem kako da ubaciš 2e recovery. :)

Btw. Hans, XWJPA ima srpski swype, JPO ne.

Baš me poterao baksuz. Ne uspevam da raspakujem nijednu 7z arhivu iako imam poslednju verziju 7z arhivera. Greška je unknown method ;(

Nazad
Vrh Dno