Kakav glup bug, automatski je prešao na zimsko računanje vremena, ali je zato i alarm vratio jedan sat unazad.
Meni se to nije desilo, alarm je uredno radio, doduše danas jer je uključen samo radnim danima. Froyo JP6.
Brate nemoguce da ti toliko failuje telefon....ja cak ni jednom za mesec dana nisam imao tih problema s gasenjem...
A oni koji su imali,ako si malo pratio temu, s instalacijom 2.2 androida su potpuno zaboravili na problem s gasenjem telefona....to je softver,to ne zahteva hardversku opravku tipa srafciger i lemilicu... :/
Gotovo retko kome ce se hardverski pokvariti prvi dan ili prva 3 dana telefon...
Ne znam sta da kazem, cela prica je tezak apsurd. Da'l da nabacim update preko Kiesa (jel neko probao)? Inace ne bih da rutujem tel, pogotovu sad kad ne znam da li cu sutra da opet vracam tel.
Preko kiesa ne mozes, bar dok ne dodje zvanicni froyo koji se ocekuje uskoro. Jedina varijanta je odin, a vecini od nas je jp6, a ima ih i na jpa i jpo
Imam XEU telefon sa I9000XXJM1/I9000OXAJM1/I9000XXJM1/I9000XXJM1 firmware.
Planiram upgrade na JMO. Skinuo sam Odin middle level package
GT-I9000_I9000XXJPO_I9000XXJPP_CODE-MODEM_OSP-MID
i CSC_I9000OXAJPO-MULTI.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8912392&postcount=73
Koliko ja kapiram stavim Code u PDA, Modem u Phone CSC u CSC i sa 512.pit i repartition
odradim direktno update bez potreba da prvo idem na JM8 pa na JPO.
Ja kad se nakacim na Kies pise "You can upgrade the firmware".
baterija me vec zabrinjava, 12h nisam punio fon, vec je pao na 25%, 80% baterije je potrosio display koji je za to vreme bio ukljucen 18min! mislim koj djavo....jes brightness na maxu, ali uvek mi je tako bilo....
ne znam jel bi hard reset pomogao..
Na kom si FW i jel si ga tweakovo?
Froyo resava problem gasenja, kao i neke ostale bagove.
My 2 cents![]()
Znaci tebi se od kad si ubacio 2.2 vise nije nijednom ugasio fon (ako se uopste on gasi ili se samo zacrni ekran)?
Mislis da ce oficijelni 2.2 da resi problem gasenja (kad bih bio siguran u to i kad bi ga izbacili ove godine, ne bih ga sutra vracao)?
Znaci tebi se od kad si ubacio 2.2 vise nije nijednom ugasio fon (ako se uopste on gasi ili se samo zacrni ekran)?
Mislis da ce oficijelni 2.2 da resi problem gasenja (kad bih bio siguran u to i kad bi ga izbacili ove godine, ne bih ga sutra vracao)?
I meni je radnim danima, ali je zvonio u 6 umesto u 7.
Nego, da li vam se dešava da jednostavno neće da izađe na mobilni net i kako ga naterate? Npr. pokušavam 5 minuta da refreshujem nešto i samo menja 3g, H, E, G... i ništa na kraju. Na 064 sam. Isto je i sa 3g i bez.
Ako mi se jos jednom ugasi, videcu da bacim taj jp6 preko odina. Nego jel to rutovanje, flashovanje sigurno tj. ne odrazava se na hardver i sl. (***. nisam se bavio ovim ranije, pa nisam u materiji). Takodje, ako bi neko mogao da mi napise kratak tutorial i posalje sve potrebne linkove. Jos vaznije, da li mogu kasnije,(zbog updatea na zvanicni 2.2 i garancije) i kako da se vratim na preinstalirani eclair (2.1-update1, I9000XXJG1, 2.6.29 root@SE-S603 #2, ECLAIR.XWJG5) i jel to neko vec probo. Jel taj default 2.1 ima da se skine preko odina ili Keisa. Inace sada mi je tel potpuni default.
Hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari