Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Imali ko ideju kako telefon da posaljem za Toronto? Kojom kurirskom sluzbom? Da li cu platiti carinu pri slanju ili pri preuzimanju? Koliko to moze da kosta?
Ili da pokusam da servisiram telefon ovde kod nas u ovlascenom Samsung servisu? Mozda me to izadje jeftinije i brze nego da se cimam sa slanjem.

Pošalji kod nas u servis, i naplatiće ti samo dijagnostiku ako ne odlučiš da ga servisiraš...zovi DHL, i zovi carinu u Savskoj i ptaj ostalo što te zanima...

pa dobro je, napreduju....uskoro cemo doci do 400mb :D

Uvek je tako sa novim firmwareom, dok posle 2-3 dana ne krene lag. :) Nisam još flashovao JPA, verovatno ću večeras.

Imam XEU telefon sa I9000XXJM1/I9000OXAJM1/I9000XXJM1/I9000XXJM1 firmware.
Planiram upgrade na JMO. Skinuo sam Odin middle level package
GT-I9000_I9000XXJPO_I9000XXJPP_CODE-MODEM_OSP-MID
i CSC_I9000OXAJPO-MULTI.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8912392&postcount=73
Koliko ja kapiram stavim Code u PDA, Modem u Phone CSC u CSC i sa 512.pit i repartition
odradim direktno update bez potreba da prvo idem na JM8 pa na JPO.
Da li treba repartition i da li je ovo OK ?

Pozdrav

Poslednja izmena:
Imam XEU telefon sa I9000XXJM1/I9000OXAJM1/I9000XXJM1/I9000XXJM1 firmware.
Planiram upgrade na JMO. Skinuo sam Odin middle level package
GT-I9000_I9000XXJPO_I9000XXJPP_CODE-MODEM_OSP-MID
i CSC_I9000OXAJPO-MULTI.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8912392&postcount=73
Koliko ja kapiram stavim Code u PDA, Modem u Phone CSC u CSC i sa 512.pit i repartition
odradim direktno update bez potreba da prvo idem na JM8 pa na JPO.
Da li treba repartition i da li je ovo OK ?

Pozdrav

Treba reparticija, dobro si shvatio, može tako kao što si napisao. :)

Vidim da svi stavljate jpa, sta je sa jpo/jpp, na njemu je novi kernel koji se pominje, a izasao je u slicno vreme sa jpa...

Moze li neko da mi pomogne da pronadjem ovaj rom: PDA I9000UGJG8-PDA-Kernel-Bootloader-CL440317-Low.tar
?

pre par dana sam primetio da je baterija pocela da mi slabi ili je nesto dodatno trosi, ali nisam nista instalirao u medjuvremenu....evo danas mi je fon pao na 15% nakon 15h, a koristio sam ga za svega 10ak smsova.....jel ima neko slican problem?

pre par dana sam primetio da je baterija pocela da mi slabi ili je nesto dodatno trosi, ali nisam nista instalirao u medjuvremenu....evo danas mi je fon pao na 15% nakon 15h, a koristio sam ga za svega 10ak smsova.....jel ima neko slican problem?

Meni je ok, mada mi tesko izdrzi vise od dana... opet, non stop sam na netu (3g vise od wifija), sms ne mnogo, pozivi jedno 15-20 min dnevno, ali tapatalk i browswer non-stop... isto tako, cini mi se da je duze trajala na eclairu...

Meni je izdrzala 58 sati :) Istina,sa umerenim korišćenjem.Instaliran Froyo sa lagfixom + LauncherProPlus.

ma fora je sto je meni do pre 3-4 dana baterija bas dobro drzala....3h slusanja muzike, 1h poziva, 10-15smsova i opusteno izdrzi jedan dan...a ovo sada me zabrinjava, mislim, telefon se prazni a uzmem ga u ruke samo kada trebam da otkucam koji sms i nista vise

Kakav glup bug, automatski je prešao na zimsko računanje vremena, ali je zato i alarm vratio jedan sat unazad.

istina, na jpo nema srpski swype...

Ja sam se prvih desetak dana isprimao na srpski swype, i koristio ga non-stop, ali sam od juce ukapirao da mi i nije doneo neko brze kucanje, jer inace na klasicnom qwerty kucam dosta brzo sa oba palca, i vratio se na htc_ime_mod...
Ne znam, ali mi se cini da je swype isplativ samo kod duzih reci, a kada imas kratke i jos slova na velikoj udaljenosti, gubi se dosta vremena, a i koristi se samo jedan prst-palac...

Ja sam se prvih desetak dana isprimao na srpski swype, i koristio ga non-stop, ali sam od juce ukapirao da mi i nije doneo neko brze kucanje, jer inace na klasicnom qwerty kucam dosta brzo sa oba palca, i vratio se na htc_ime_mod...
Ne znam, ali mi se cini da je swype isplativ samo kod duzih reci, a kada imas kratke i jos slova na velikoj udaljenosti, gubi se dosta vremena, a i koristi se samo jedan prst-palac...

To da, ja uglavnom mixujem, kratke reci tipkam, a duge swype

Odneo sam tel. u servis. Ona devojka na salteru kaze mi da im je potrebno 20 dana da dijagnostikuju kvar. Dijagnostikovanje kvara se ne naplacuje.

Nazad
Vrh Dno