Hectore, ajde napiši sta si sve radio od početka do kraja. Prosto mi je nemoguće da ne uspevas da ga fleskas. Jedino da ti je stvarno nešto riknulo, onda ne znam kako da ti pomognemo.
@mobilix
Kad ga fleskas javi kakav je....i ima li razlike u odnosu na jp6. I da li ima srpski swype posto bez toga više ne mogu![]()
A pogledaj i ovo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765021
Nigde ne mogu da nađem jh2 rom, pa da ga vratiš preko odin-a, traži ga i ti, probaj na samsungfirmwares
Evo slika kutije i slika nalepnice ispod baterije. Telefon sam kupio od nekog lika u Torontu, inace je sa Bell mreze. Odkljucao sam ga preko aplikacije sa marketa. Kasnije sam ubacio JH2 pa Froyo sa regedit hackom.
Sve je lepo radilo do jutros kada mi se ekran samo zacrneo. Kada sam ga upalio samo je blinkala ona pocetna poruka.
Posle toga sam pokusao preko odina da ga flashujem i sve kao prodje ok, telefon se restartuje i pokrene mi onaj recovery 2e , tu odradim factory reset i kada ga sad upalim dobijem onu pocetnu animaciju i nakon toga mrak.
***. mozda sam nesto pogresio ali ajde dajte mi neko upustvo korak po korak sta sad da radim?!
Evo slika kutije i slika nalepnice ispod baterije. Telefon sam kupio od nekog lika u Torontu, inace je sa Bell mreze. Odkljucao sam ga preko aplikacije sa marketa. Kasnije sam ubacio JH2 pa Froyo sa regedit hackom.
Sve je lepo radilo do jutros kada mi se ekran samo zacrneo. Kada sam ga upalio samo je blinkala ona pocetna poruka.
Posle toga sam pokusao preko odina da ga flashujem i sve kao prodje ok, telefon se restartuje i pokrene mi onaj recovery 2e , tu odradim factory reset i kada ga sad upalim dobijem onu pocetnu animaciju i nakon toga mrak.
***. mozda sam nesto pogresio ali ajde dajte mi neko upustvo korak po korak sta sad da radim?!
Probao sam i sa JH2 medjutim nista se ne desava novo.
Vidi ga medjutim ne znam da li gresim prilikom dodavanja fajlova, koji pit da koristim? Koje fajlove za PDA, PHONE, CSC??? Sta treba da stikliram a sta ne?
Ja sam skinuo:
JP6_JP4_U_JPM.tar
odin_1.3.rar
s1_odin_20100512.pit
GT-I9000_I9000XWJM9_I9000XXJM4_CODE-MODEM.7z
Odradio neki flash sve kao uspesno proslo medjutim telefon i dalje samo blinka " Samsung Galaxy S"
Ne vredinista mi ne polazi za rukom.
Ostaje mi da pokusam sa reklamacijom, zna li neko kojom sluzbom da posaljem telefon kumu? koji ce odnesti telfon do Bell-a.
mobilx, dobar je i ovaj odin što je Hector koristio, to je samo noviji, ja njime flešujem...
Zeza ga interna memorija, taj Bell i9000M je poznat po tome, nažalost.
@Hector
Nađi koji je poslednji firmware za i9000M i flashuj ga sa repartition i tako pošalji na servis.
Jel neko probao novi Froyo?
Jel probao neko ovo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari