Samo mi reci razlog zasto bih te lagao?!
Rekao sami ti kako je i bilo.

Izgleda da oni tebe malo *****avayu.Znam kako je to jer su i meni slagali razne priče o mojim "pravima".
Evo malo detaljnije:
Početkom septembra,tačnije 2.9.(15 dana od kupovine) sam odneo telefon da reklamiram u VIPovu radnju.Razlog je bio pokvaren ekran.Odmah su prihvatili telefon i rekli da će biti gotov u roku od 30 dana.
Posle 15-ak dana sam zvao zvanicni servis(BG Elektronik,tel:0800/333-331) i pitao ih za detalje popravke i tada su mi rekli da trenutno nije moguće naručiti drugi ekran i da postoji mogućnost da mi telefon ostane "malo duže" na servisu.Posle još 10 dana sam opet nazvao servis i rekli su mi da je ekran naručen i da se čeka da stigne(verovatno iz Koreje :S: ).
Došao je i 35. dan a mene niko da nazove da mi kaže šta je sa telefonom iako mi je bilo rečeno da će mi javiti kad stigne deo.Nazovem ja opet servis i tad mi momak koji radi reče da telefon neće biti popravljen u roku od 45 dana.E,tada kreće moje neprestano zivkanje ovih u VIP.

Odmah sam im tražio zamenu jer mi je iz ovlašćenog servisa rečeno da telefon neće biiti popravljen u zakonskom roku.Prvo su počeli da me kuliraju,kao,"nama nije javljeno iz servisa" ili "telefon će vam biti popravljen,molim vas za malo strpljenja".Vrhunac je bio kada sam 42-3. dana otisao u radnju da tražim da mi se vrati novac.Malo sam napravio galamu u prepunoj radnji,pretio tržišnom inspekcijom i posle 20 min prepirke sa radnicama rekoše mi da ne vraćaju novac ali da ću najverovatnije dobiti zamenu.Sutradan su me zvali i rekli mi da će mi poslati zamenu.Tako je i bilo.Tačno 47. dana(zbog vikenda) sam dobio zamenu.
Ono što sam primetio je da oni računaju na neobaveštenost građana o svojim pravima.Igraju dosta prljavo i bezobrazno,ali samo zato što mi je donekle dopušteno.
Zakon je jasan što se toga tiče.Oni imaju rok od
45 kalendarskih dana da ti poprave telefon.Rok počinje od dana kada predaš telefon(a ne od dana kada telefon stigne u seris,iako su pokušali i sa tom pričom da me "maste").Ako se u tom roku ne popravi uređaj,
dužni su da ti daju zamenu ili vrate novac.
To ti je cela priča.
Ako su oni bezobrazni,ti moraš da budeš bezobrazniji.Inače :hump: ....