Jel igrate angry birds? Igra je strava![]()
Motonav, link ne moze jer se placa.
Inace telefon mi se vise ne gasi... jedan problem manje.
Preseo mi je ovaj telefon odavno, a evo i zasto.
Sve zbog vipa i njihove, malo je reci neprofesionalnosti (teskog zaje******).
Ne bih sada da vam opisujem sled dogadjaja, jer bi to potrajalo. Uglavnom nisu ispostovali vip superstar ponudu i na kraju, na danasnji dan koji je 52. (kalendarski) po redu od predaje uredjaja na servis, primio sam poziv da mogu da preuzmem aparat. Vec sam odlucio da ulozim tuzbu vipu i ratelu, al mi rece prodavac danas da kao oni ne broje vikende jer tada servis ne radi (po tome ispada da je prosao 30 i neki dan).
Dakle, moje pitanje je, da li je zakonski rok za popravku 45 kalendarskih ili 45 radnih dana (ova stavka nigde nije precizirana u ugovoru) ?
Hvala
Preseo mi je ovaj telefon odavno, a evo i zasto.
Sve zbog vipa i njihove, malo je reci neprofesionalnosti (teskog zaje******).
Ne bih sada da vam opisujem sled dogadjaja, jer bi to potrajalo. Uglavnom nisu ispostovali vip superstar ponudu i na kraju, na danasnji dan koji je 52. (kalendarski) po redu od predaje uredjaja na servis, primio sam poziv da mogu da preuzmem aparat. Vec sam odlucio da ulozim tuzbu vipu i ratelu, al mi rece prodavac danas da kao oni ne broje vikende jer tada servis ne radi (po tome ispada da je prosao 30 i neki dan).
Dakle, moje pitanje je, da li je zakonski rok za popravku 45 kalendarskih ili 45 radnih dana (ova stavka nigde nije precizirana u ugovoru) ?
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari