Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Konacno sam i ja dosao na Froyo, mrzelo me da cekam zvanicno pojavljivanje. So far so good :)

Meni je dosadna. Preporučujem reckless racing, do sada najbolja grafika.

aha, imao sam taj problem na desireu...mislim da ides u app manager i tamo clear cache za market, tako nesto

koju navigaciju predlazete a da ima odgovarajucu rezoluciju? i ako moze link za softver i mape.

Poslednja izmena:
Motonav, link ne moze jer se placa.
Inace telefon mi se vise ne gasi... jedan problem manje.

Poslato oboj'ci :)

Meni laguje tokom skrolovanja u meniju, isto kao i motonav. Jel i vama laguje ili "klizi" ?

Motonav radi 6x bolje od ovoga, ovo secka k'o da imam iPhone 2g.

E, pa to sam hteo da cujem. Vec sam pomislio da nesto nije u redu sa telefonom.
Doduse, meni je i motonav seckao "za medalju".

meni radi sasvim pristojno, jedino sto imam mape iz 2009 ali dobro pokrivaju.

Meni je iGo MyWay seckao na 2.1, a od kada sam prešao na 2.2 JP6 ubrzao je primetno. Naravno koristim i voodoo 5 pre6. Mnogo bolja navigacija of Motonava.

Aj i meni link!

Hvala! ;)

EDIT:Instalirao.
Evo i ja da potvrdim da iGo radi bolje od Motonav-a.Koristim JP6 + Voodoo.

Poslednja izmena:
Preseo mi je ovaj telefon odavno, a evo i zasto.
Sve zbog vipa i njihove, malo je reci neprofesionalnosti (teskog zaje******).
Ne bih sada da vam opisujem sled dogadjaja, jer bi to potrajalo. Uglavnom nisu ispostovali vip superstar ponudu i na kraju, na danasnji dan koji je 52. (kalendarski) po redu od predaje uredjaja na servis, primio sam poziv da mogu da preuzmem aparat. Vec sam odlucio da ulozim tuzbu vipu i ratelu, al mi rece prodavac danas da kao oni ne broje vikende jer tada servis ne radi (po tome ispada da je prosao 30 i neki dan).
Dakle, moje pitanje je, da li je zakonski rok za popravku 45 kalendarskih ili 45 radnih dana (ova stavka nigde nije precizirana u ugovoru) ?

Hvala

Ne bih sada da vam opisujem sled dogadjaja, jer bi to potrajalo. Uglavnom nisu ispostovali vip superstar ponudu i na kraju, na danasnji dan koji je 52. (kalendarski) po redu od predaje uredjaja na servis, primio sam poziv da mogu da preuzmem aparat. Vec sam odlucio da ulozim tuzbu vipu i ratelu, al mi rece prodavac danas da kao oni ne broje vikende jer tada servis ne radi (po tome ispada da je prosao 30 i neki dan).
Dakle, moje pitanje je, da li je zakonski rok za popravku 45 kalendarskih ili 45 radnih dana (ova stavka nigde nije precizirana u ugovoru) ?

Hvala

U njihovim opštim uslovima koji važe od jula 2010 piše 45 dana, ni kalendarskih, ni radnih. Dakle "DANA", 45 dana je 45 dana, a ne 52 dana, evo linka: http://www.vipmobile.rs/upload/docu...ora_o_pretplatnickom_i_korisnickom_odnosu.pdf

Hvala

Rok je 45 kalendarskih dana!

Inače,znam kako ti je.I meni je Galaxy S bio na servisu svih 45 dana i na kraju su mi dali nov telefon,ali samo zato što sam pripretio inspekcijom.Ne može drugačije.

Imao si pravo da tražiš nov telefon već 46. dana od predaje telefona u VIP.

@Anderson: Ok, hvala na brzom odgovoru. Naravno da sam zvao jos 46. dana i trazio nov telefon, ali su me iskulirali.

Edit: prevideh djurkash-ov post hvala

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno