Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ja koristim Motonav i mape iz Igoa i za sada sve radi odlicno. Jedino mi se ne svidja interfejs Motonava, ali boze moj, ne moze sve.
U svakom slucaju vozio sam se po Srbiji i sve je radilo kako treba.

navukao sam se na asphalt 5....jel ima ikakve opcije da se sacuva game progress posto je igra malo poduza?

A ja sam se navukao na angry birds..... covece koja navlakusa

haha :)
angry birds sa iphone-a?! nije valda stigao i na android? xD

Jeste, trenutno je lite/beta verzija, ali uskoro će biti final. :) Btw. meni je i Fruit Ninja odlična igra.

Jeste, trenutno je lite/beta verzija, ali uskoro će biti final. :) Btw. meni je i Fruit Ninja odlična igra.

Da Fruit Ninja je odlicna. Ja igram Hero of Sparta i Live Holdem. Totalna zaraza. Takodje, Hungry Shark je isto dobra. Najjace je kad pojedes plivaca :)

Skinuo sam juce Beautiful Widgets i odusevljen sam. Skinova koliko hoces.

Ako neko voli da DL klipove sa YouTube (3GP, MP4, 720p itd...) preporucujem jetVD, a od nasih aplikacija odlicne su B92 i TV Vodic.

kako si uspeo hero of sparta? skidao sam par vezija sa neta, sve su u fazonu kopiraj-instaliraj-flight mode, al djavola....trazi neki download i na tome se zavrsi

* e i da, dungeon hunter je vrh! i quake3 cisto radi pokazivanja ortacima.... :D

takodje preporucujem svima da probaju Galcon...igra je neverovatno dobra u multiplayeru

Poslednja izmena:
kako si uspeo hero of sparta? skidao sam par vezija sa neta, sve su u fazonu kopiraj-instaliraj-flight mode, al djavola....trazi neki download i na tome se zavrsi

* e i da, dungeon hunter je vrh! i quake3 cisto radi pokazivanja ortacima.... :D

takodje preporucujem svima da probaju Galcon...igra je neverovatno dobra u multiplayeru

Cek da pronadjem linkove pa ti saljem. Ako ne uspem jedino negde da se vidimo pa da ti prebacim

EDIT: Poslao sam ti PM

Poslednja izmena:
Salji i meni ako nije problem, posebno za Dungeon hunter

Norveški i švedski ogranci Samsunga kažu da će biti Froyoa u naredna 2 dana.

a mogu li ja da fleshujem zvanicni froyo na svoj fon u slucaju da preko kiesa ne mogu da ga updatujem? tj da ga flashujem a da ovi iz servisa ne izvale da je fon rutovan i sl :)

anyway, radi hero of sparta....mada ne dopada mi se fps, izgleda da je zakucan na 20 ili tako nesto a grafika nije nista specijalno

Poz svima :)
Gledam ovu temu neko vrijeme, pa odluci da se regam :type:
Nabavio sam ovaj mob prije 6 dana i za sada sam vise nego zadovoljan, vecih problema nije bilo, ali imaju dva manja...
Prvi je to sto mi nece ici na net preko default browsvera, nego sam morao instalirat operu mini (na nju sam prvo naletio, ali ako ima bolji slobodno preporucite), pa znal neko u cemu bi mogao biti problem ?
Drugi je to sto preko samsung apps ne mogu nista skinut, kliknem na onu igru Asphalt 5 i pise mi "mreža nedostupna", dok sa android marketa sve fino ide...

I dal aplikacije skidaju puno preko updatea, ako skidaju gdje se moze iskljucit automatski update ? :)

Zdravo,

Meni liči da imaš apn podešen za wap a ne za internet. Proveri kod svog operatera da li ima posebna podešavanja. Probaj preko browsera da pristupiš wap portalu svog operatera.

A ja sam se navukao na angry birds..... covece koja navlakusa

Ali šta igraš kad se svi nivoi prođu za 3 sata, manje više, imaš neki bonus pack?

Sad ubacih na jadnog magic-a CyanogenMod 6, i radi, a mi sa ovom zverinom još čekamo...eh...

Poslednja izmena:
Zdravo,

Meni liči da imaš apn podešen za wap a ne za internet. Proveri kod svog operatera da li ima posebna podešavanja. Probaj preko browsera da pristupiš wap portalu svog operatera.

A Aktivirao sam 500 mb paket, i stranice su u pravom njihovom izgledu (onako kako izgledaju na racunaru), ne vjerujem da je to wap...

A Aktivirao sam 500 mb paket, i stranice su u pravom njihovom izgledu (onako kako izgledaju na racunaru), ne vjerujem da je to wap...
Da ali nemaš full web pristup ako iz default browsera ne vidiš www. Takođe Samsung app store traži full pristup. Ovo ide preko nekog proksija verovatno. Obriši proxy iz apn podešavanja pa probaj.

Da ali nemaš full web pristup ako iz default browsera ne vidiš www. Takođe Samsung app store traži full pristup. Ovo ide preko nekog proksija verovatno. Obriši proxy iz apn podešavanja pa probaj.

E izgleda da si bio upravu, hvala :)
Dal trebam obrisat i ono Port (prevedeno "ulaz" ), il to nista ne znaci ?

PS: opera mi bar 2-3 puta brza, tako da cu na njoj ostati za sad...

Poslednja izmena:
Nema potrebe da brišeš ostalo. To je ono što sam i mislio. Ako twoj operater ima wap stranicu nećeš moći da joj pristupiš dok ne vratiš proxy. Zato napravi još jedan apn koji će biti sa proksijem i to samo za wap.

E izgleda da si bio upravu, hvala :)
Dal trebam obrisat i ono Port (prevedeno "ulaz" ), il to nista ne znaci ?

PS: opera mi bar 2-3 puta brza, tako da cu na njoj ostati za sad...
Opera će uvek biti brža jer ona ima svoj proxy server sa keširanim stranicama.

Jel ima neki task manager koji je bolji od ovog sto dođe uz njega, sa ovim mi RAM memorija rijetko pada ispod 250MB ?

EDIT: jel uopste moguce prebaciti neku aplikaciju preko kiesa sa samsung apps ?

Poslednja izmena:
Možda nije final ali je NEW I9000XXJPK. Još jedan FROYO se pojavio. Šuška se da je mnoogo lep:)

Jel ima neki task manager koji je bolji od ovog sto dođe uz njega, sa ovim mi RAM memorija rijetko pada ispod 250MB ?

EDIT: jel uopste moguce prebaciti neku aplikaciju preko kiesa sa samsung apps ?

Ima boljih za Enclair 2.1. pročešljaj market. Na 2.2 Froyo trenutno nema rešenja.

Aplikacije u samsung apps preko kiesa nisu za android već bada. I9000 nije podržan.

Možda nije final ali je NEW I9000XXJPK. Još jedan FROYO se pojavio. Šuška se da je mnoogo lep:)
Ma ko zna kad ce official. Sve mi se cini da nece skoro. Ne znam sta vise ovi u zamzungu rade sa njim, sta li toliko petljaju. Mada vecina sa XDA je skepticana povodom official froya, niko ne ocekuje neka prevelika poboljsanja...

Pozdrav sa galxije xD

<3

predobar je

Flashovao sam JPK Froyo... Izgleda bolje nego prethodna dva (JPH i JPC), videću sada kada ga deodexujem i instaliram sve aplikacije kako će da se ponaša.

Btw. opet menja product code u KOR. :d

kako bi geekovi rekli - bolji od zene xD

haaha :D slatko si bio nasmejao i mene i devojku pored...zajedno smo citali...

Ma jok cini ti se:)

Gde si ga uzeo i koliko si ga platio?

uzeo u NS-u,neki lik prodavao,nov,neraspakovan,6 meseci garancija, prvi sam ja otvorio kutiju=430e

ipak sam se ispruzio 10eura vishe od planiranog,ali prvi sam otvorio kutiju,nije ni 1 ni 2 dana star, ni SAMO PROBAN xD

osecaj otvaranja kutije (iako nicemu ne znaci) je brutalan..

Nazad
Vrh Dno