Jeste, trenutno je lite/beta verzija, ali uskoro će biti final.Btw. meni je i Fruit Ninja odlična igra.
kako si uspeo hero of sparta? skidao sam par vezija sa neta, sve su u fazonu kopiraj-instaliraj-flight mode, al djavola....trazi neki download i na tome se zavrsi
* e i da, dungeon hunter je vrh! i quake3 cisto radi pokazivanja ortacima....
takodje preporucujem svima da probaju Galcon...igra je neverovatno dobra u multiplayeru
Norveški i švedski ogranci Samsunga kažu da će biti Froyoa u naredna 2 dana.
A ja sam se navukao na angry birds..... covece koja navlakusa
Zdravo,
Meni liči da imaš apn podešen za wap a ne za internet. Proveri kod svog operatera da li ima posebna podešavanja. Probaj preko browsera da pristupiš wap portalu svog operatera.
Da ali nemaš full web pristup ako iz default browsera ne vidiš www. Takođe Samsung app store traži full pristup. Ovo ide preko nekog proksija verovatno. Obriši proxy iz apn podešavanja pa probaj.A Aktivirao sam 500 mb paket, i stranice su u pravom njihovom izgledu (onako kako izgledaju na racunaru), ne vjerujem da je to wap...
Da ali nemaš full web pristup ako iz default browsera ne vidiš www. Takođe Samsung app store traži full pristup. Ovo ide preko nekog proksija verovatno. Obriši proxy iz apn podešavanja pa probaj.
Opera će uvek biti brža jer ona ima svoj proxy server sa keširanim stranicama.E izgleda da si bio upravu, hvala
Dal trebam obrisat i ono Port (prevedeno "ulaz" ), il to nista ne znaci ?
PS: opera mi bar 2-3 puta brza, tako da cu na njoj ostati za sad...
Jel ima neki task manager koji je bolji od ovog sto dođe uz njega, sa ovim mi RAM memorija rijetko pada ispod 250MB ?
EDIT: jel uopste moguce prebaciti neku aplikaciju preko kiesa sa samsung apps ?
Ma ko zna kad ce official. Sve mi se cini da nece skoro. Ne znam sta vise ovi u zamzungu rade sa njim, sta li toliko petljaju. Mada vecina sa XDA je skepticana povodom official froya, niko ne ocekuje neka prevelika poboljsanja...Možda nije final ali je NEW I9000XXJPK. Još jedan FROYO se pojavio. Šuška se da je mnoogo lep![]()
Pozdrav sa galxije xD
<3
predobar je
Pozdrav sa galxije xD
<3
predobar je
kako bi geekovi rekli - bolji od zene xD
Ma jok cini ti se
Gde si ga uzeo i koliko si ga platio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari