Mali tip: kada punite telefon nemojte da ga skidate sa punjaca kada on pokaze da je pun, ostavite jos da se puni i trajatje vam duze baterija...
btw, CAR-e jel si ti spavao uopste :d
Pa, od 5:10 momentalno

Jedva sam docekao, vala, te istog mometa kada je ovaj zapistao i iskljucio plejer na 10% baterije - samo sam promrljao sebi u bradu "e, hvala Bogu!", okrenuo se na stranu i zahrkao.
Al' bese cupavo, moram da priznam...

Realno sam se *****'o sto sam poceo sa testom u 9 uvece... al' iskreno, mislio sam da nema nista od ovoga, te da je sve novinarska patka i preuvelicavanje i da ni blizu necu postici to vreme autonomije (uostalom, dosta ljudi kuka na - tu istu - bateriju koja se nalazi u Galaxy-u S), te ako istera par sati, bice dobro.
Elem, radio sam neki prevod do 1, pa to jos i proslo bez problema... posle gledao neki film sa Stivenom Sigalom :d, pa i tu ubih vreme nekako... ali oko 3-4 kada je pocelo da me 'vata... mislio sam da cu da pokleknem
Cak sam u par navrata imao misli tipa "aj' dosta vise, 'bes i autonomiju i sve - gasi se bre, 'ocu da spavam!"

... da bi, kako sam se priblizio cifri od 8 sati neprekidne reprodukcije, poceo polako da se razbudjujem

Kako je stiglo 5, a ja probio tih "magicnih" 8 sati, poceh da razmisljam drugacije: "a sta ako ja prepisam i ono vreme iz testa, te moja baterija istera i celih 9 sati... ?! Nemam ja vremena za to, 'ocu da spavam!!!" :d
Srecom, u 5:09 ono zapista, istera mi nekih 8 sati i 20 minuta sveukupno... a moja se agonija okoncala
BTW, cuo sam za ovu caku sa ostavljanjem na punjacu "jos malo" kada je vec pun... ali mislim da to vazi samo za ono inicijalno punjenje baterije, kada ga prvi put kacis na punjac, pa da ga jos malo "dotankas"...