VIP verovatnoUzimas na VIP-u... ili pak iz neke radnje, u kutiji za cipele? :d
u celom svetu samo Vodafone ima ekskluzivno pravo na modele sa 16 GB, niko drugi. Zato je jedina nada bila da će VIP, kao njihov partner, dobiti model sa 16 GBHighl1, i ja sam planirao u VIP-u, uz postpaid 60, ali su me iznervirali sa 8/16GB permutacijom, pa se sve nešto nadam da će ga još neko dobiti (čitaj telenor...). Ima li neko informaciju kada će ga dobiti još neko od operatera?
Naravno da nema... pa ako iPhone 4 ne gubi signal kod nas, nema razloga da drugacije bude ni sa I9000došao mi je u ruke danas i9000 iz VIP-a. Nakon što se odrade oni zahvati sa klipova, nema ni najmanjeg gubitka signala. Interna memorija mu je 8 GB, baterija je G7.
pa bas zbog ovoga poslednjeg je bolje uzeti Desirešta znam, ja sam od Desire-a odustao zbog par stvari - izrada (ona guma me odbija samo tako, a npr mi se sviđa plastika kod Samsunga, da, znam da sam prso), pentile AMOLED (iskrzana crna slova na beloj pozadini, toga kod SAMOLED-a nema), mala interna memorija.
A cenim da kad uzmem fon, ću ga isto tako brzo rootovati i igrati se sa ROM-ovima
Pa... takvo su objasnjenje oni ponudili, sad to sto ljudi ne mogu (ni izbliza) da reprodukuju trajanje baterije kao oni na testu, sasvim je druga stvar.Kakva je frka oko G7 i G9 baterija? Pa, na GSMarena blogu su objasnili da su potpuno iste baterije samo sa razlićitm oznakama za različita tržišta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari