telep
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2007
- Poena
- 765
Da znamo koliko ti je puta ispadao kad ga budes prodavao![]()
Neću ih prodavati.
Da znamo koliko ti je puta ispadao kad ga budes prodavao![]()
Bolje je da ga instaliraš preko gingera, ja sam ga pregazio preko jvr. Sa froyo-a neke stvari nisu radile lepo. Baterija je super, drži opušteno ceo dan, verovatno i više ali nisam pokušavao, stavljao sam svako veče na punjač, cenim da bi ostajalo oko 25% ujutru.Planiram da ubacim MIUI, i imam par pitanja.
Galnet ili MIUI.us (oficijalni,valjda...) ?
Spominjali ste da su otklonjeni bug-ovi na cm7 (HD video,baterija), samim tim su otklonjeni i ovde?
Iako moze samo najosnovniji koraci za instalaciju, koliko sam video moram sa froyo roma??
Mogu da kažem da je kod mene na cyanogenu baterija baš dosta bolja nego pre, poprilično sam zadovoljan, dva i po sata neprestanog korišćenja (wifi browsing + ekran na 80% malo igranja igrica, youtube, muzika) i celu noć u stanby i jutros je imao 65%. Ovo je super.
@laza Nisam naisao na taj podatak, bar ne da je to rekao neko iz CM tima. Zamolio bih te za link?
kako da disable landscape prilikom primanja poziva, iritira do bola... Na JVSu sam.
Ili isključi rotaciju u celom sistemu, ili skini neku aplikaciju koja podešava rotaciju u određenim aplikacijama (smart rotator je jedna od njih).
Ne znam dal je do mreze (mts) ili do JVS-a ,kasne mi poruke od nekih ljudi,pa tek dodju par poruka od jednom... Wtf?
Super je cyanogen, napokon skoro savršena baterija i brzina cm-a, ne verujem da ću menjati skoro rom.
Pozdrav ljudi ...
Imam stock rom 2.3.4 sa cf-root-om . Koristim ga bez ikakvih problema vec par meseci. I danas sam instalirao Absolute_System_Root_Tools_v1.7.9.4.apk ... izmedju ostalog program nudi listu raznih boot animacija za instaliranje, zbog cega sam ga i skinuo... I nakon prve instalirane animacije koja je uspesno instalirana (obavestenje izaslo) ja restartujem fon, i gle cuda promenjena animacija al ne ide dalje od toga. Sistem se uredno podigne, displej reaguje normalno i mogu napamet da pozovem nekog ili da se javim ali nista se nevidi jer non stop animacija se vrti u krug. Kada udjem u CWM onda radi normalno jer jos nije doslo do boot animacije i DWL mod radi ... Da li bih flesovanjem novog roma overwrite-ovao ovu boot animaciju ili je mozda hard reset i brisanje svega kroz CWM dovoljan ? Evo napravio sam i screen sa return+homekey da vidite kako to izgleda ...
Razlika je u tome što SE daje i source drajvera za komponente + otključavanje bootloadera. Zato će CM na XPERIA telefonima raditi bez greške kao i na HTC-u. Ovo kod samsunga je sarena laža... Source code za gt-I9000 je izbačen još prošle godine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari