- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Cezar pravi SGS3![]()
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ma nista me ne pitaj
Prckam nesto za svoju dusu... Ubacio sam green overscroll glow
Sent from Samsung Galaxy S II mobile
Cezar pravi SGS3![]()
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Cezar nam polako odlazi u developere i krci put ka blistavoj karijeri![]()
Jedno kratko off pitanje:
zašto je SG I9003 prilično jeftiniji od SG ACE S5830?
Pitam na ovoj temi iz razloga što je I9003 isto što i I9000 samo sa super lcd-om a ne amoled ekranom, pa verujem da je dosta ljudi ovde razmišljalo i o toj varijanti (umeto skupljeg I9000).
Nije skuplji, samo ti je izvor informacija los (pretpostavljam da je mobsvet dot com), za I9003 trebalo bi da dodas jos 30-40% of Ace's price.Jedno kratko off pitanje:
zašto je SG I9003 prilično jeftiniji od SG ACE S5830?
Pitam na ovoj temi iz razloga što je I9003 isto što i I9000 samo sa super lcd-om a ne amoled ekranom, pa verujem da je dosta ljudi ovde razmišljalo i o toj varijanti (umeto skupljeg I9000).
Ajde ako je neko voljan za mali help.
Verovatno 1000 puta prezvakoano ali ...
Kako da rootujem ovaj telefon? Skinuo sam sa neta "one klik root" pratio uputsvo ali dobije error "signature verification failed Installation aborted ( tako nesto)
Trentuno stanje: FW: 2.2.1
Baseband version : I9000XXJPK
Kernel version:2.6.32.9
root@DELL105#1
BUILD Nuber: FROYO.XWJS8
Dajte neki tutorial koji radi da ne isprabam ovako nasumice imam osecaj da nece dobro da se zavrsi...
Hvala unapred![]()
Ajde ako je neko voljan za mali help.
Verovatno 1000 puta prezvakoano ali ...
Kako da rootujem ovaj telefon? Skinuo sam sa neta "one klik root" pratio uputsvo ali dobije error "signature verification failed Installation aborted ( tako nesto)
Trentuno stanje: FW: 2.2.1
Baseband version : I9000XXJPK
Kernel version:2.6.32.9
root@DELL105#1
BUILD Nuber: FROYO.XWJS8
Dajte neki tutorial koji radi da ne isprabam ovako nasumice imam osecaj da nece dobro da se zavrsi...
Hvala unapred![]()
zechs
nismo se svi nauceni rodili, jel treba po 500 puta da se objasnjava? Rekao sam ja Kutiji, pa kad uhvati vremena update-ovace prvu stranu...
Telep jel si probao ono u terminal emulatoru?
Sent from Samsung Galaxy S II mobile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari