Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Dock za vaš smartfon :d

Pazi kada se nikada ne bih setio toga da nisam video ovu sliku.

photopodborka_039.jpg

Kutija od kasete za kamkorder. Koliko je glupo i odlično u isto vreme :D

Poslednja izmena:
Meni za ovaj moj rekose da je crkao kompletan touch senzora sto kosta oko 70 eura ali se boje da urade to jer je jako osjetljivo i kaze da ga moze vrlo lako slomit. Nije mi jasno kako moze bit da su senzori(menu i back) crkli ako ponekad normalno rade i kad ih pritiskam svitkaju. Sad ga povedoh kod jednog drugog on mi kaze da tesko da su senzori jer dugmad na dodir reaguju i veli da ce ga rastavit i jedan po jedan dio mijenjati dok ne vidi sto je. Necu ja ovaj tel gledat ni za mjesec dana :) a vec ga 15 dana vucem po majstora :(

Meni za ovaj moj rekose da je crkao kompletan touch senzora sto kosta oko 70 eura ali se boje da urade to jer je jako osjetljivo i kaze da ga moze vrlo lako slomit. Nije mi jasno kako moze bit da su senzori(menu i back) crkli ako ponekad normalno rade i kad ih pritiskam svitkaju. Sad ga povedoh kod jednog drugog on mi kaze da tesko da su senzori jer dugmad na dodir reaguju i veli da ce ga rastavit i jedan po jedan dio mijenjati dok ne vidi sto je. Necu ja ovaj tel gledat ni za mjesec dana :) a vec ga 15 dana vucem po majstora :(

*** druze...zato se uzima telefon sa garancijom...

Meni na JVO rade lepo notifications na sluskama ali nemam pojma da se na fonu uporedo cuje. Probacu ali nadam se da se cuje jel mi se 100x desilo da izvadim sluske iz usiju na trafici ili kad sretnem nekoga i da propustim pozive ili vazne poruke koje nisam cuo jer su mi sluske visile a fon nije zvonio.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

photopodborka_039.jpg

registruj patent mozda dobijes neki kesh :D a pre neki dan sam bas nasao kasetu zajedno sa kutijom i svrcnuo sam je negde, sad kad sam video ovo moram je traziti :D

Što se f1v6 tiče, osim galerije, ponekad malo duže treba da uđe u imenik i u fotoaparat, ali ništa drastično. I to samo kada ne otvaram duže. Dva puta mi je blokirao na kratko, 10ak sekundi, pa je proradio. Generalno je dosta dobar i ovo što sam nabrojao je samo povremeno.

Ovo radi posao! ,) Kutija od Maxell-ove kasete je mala, ali je zato ova Sony-jeva ko salivena:

1.jpg

Sad sam zalepio dole i parče mikrofiber krpice kao podlogu za fon sa donje strane. Izgleda smešno, ali skroz praktična stvar. :D

^ Ne znam ja nikakvog Maxella :D :D :d

:D

Vi što ste prešli na SGS2, možete isto ovako da napravite dock, ali ne od kutije DV kasete, nego od kutije za VHS kasetu. :d

Mislis kutije od CD-a. Toliko je tanji da moze i tamo da stane. A i videcu te ja kod nas za koji dan/mesec

Ipak sam rešio da se vratim na stock firmware i da instaliram 2.3.4 verziju. Imao sam f1 v6.Prvo sam vratio sve na fabrička podešavanja (hard reset) i onda sam ga priključio na odin. Prvo mi je rekao da je failed, pa sam probao ponovo. Sada već 10ak minuta piše setup connection i ništa ne mogu da radim u odinu, a tel je i dalje u daunlod modu. Da li zna neko šta da radim?

Meni je tako stalo jednom...vadi bateriju pa ponovo...ali restartuj komp,ili probaj drugi odin
sent from TT

A kako da izađem iz Download moda? i sa drugim odinom je isto. Čemu služi ovaj bootloader u odinu i da li ima veze što sa custom roma prelazim na stock rom? Jel tu nešto trebalo dase podesi?

Iz CWM-a udji u voodoo pa disable lagfix i koliko se secam lagfix off pa onda flesuj custom. Iz download moda izlazis tako sto izvadis bateriju. Bootloader NE DIRAJ

A kako da izađem iz Download moda?

Drži dugo power taster. Pisali smo već 100x da mora da se disable-uje lagfix pre svakog flešovanja...

1. Držiš power dugme dok se fon ne isključi
2. Upališ ga sa volUp + Home + Power
3. U menijima nađi voodoo, disable lagfix
4. reboot, kad se sistem podigne, power off
5. uđi u download mod sa volDown + Home + Power i flešuj

Poslednja izmena:
fleshovah jvp pre par dana, cist stock rom...ni l od laga. ja ne vidim potrebu vise za lagfixom, iako je i dalje rfs sada radi sasvim ok

Hvala svima na pomoći. Restartovao sam kompjuter, ponovio celu proceduru bez isključivanja lagfixa i sada je odin odradio posao kako treba. Pretpostavio sam da ste pisali 100x, ali me to tada nije interesovalo, jer nisam nikada flešovao tel nekim custom romom. A kada nešto pođe po zlu, teško je u moru informacija naći onu koja nam baš u tom trenutku treba. Još jednom, hvala svima na pomoći. Nego, da li sada ponovo treba da rutujem telefon, ili je on i dalje rutovan? Valjda je to poslednja stvar koju treba da naučim

Više nije rutovan jer si mu ubacio stock Samsungov ROM. Da bi ga rutovao, iskoriti CF-Root kernel, on je najbliži stock kernelu, a konverziju particija radiš ručno po želji. Dakle nađi za taj ROM odgovarajući kernel u atačmentima. Naravno, stavljaš ga u Odinu kao PDA, BEZ uključene reparticije.

ps. kucao sam u isto vreme sa Sašom, pa otuda duplirani odgovor. :)

Poslednja izmena:
A evo mog dock-a... Tri minuta posla a mnogo je dobra fora xDDD

Ja nesto gledam kako se svi pate sa romovima, MIUI jeste lep, ja koristim onaj Darky Xtreme 10.1, vec 20 dana telefon ni da stucne, baterija sa konstantnim 3G-om i syncom na 1h mejlova gura od ujutru do uvece sa nekih 50-60% baterije, dakle svako vece pred spavanje imam bar 40% baterije, net koristim redovno na putu od kuce do posla i natrag...

OK, potrudicu se da ujutru to odradim, ako moze preko wifi da se isprebacuje nema problema, nemam pojma gde mi je usb kablic. :)

Probao sam zaista dosta romova sa xda, ovaj Darky je keva, mislim da nisam resetovao telefon nijednom otkad sam na njemu. Topla preporuka svima.

Sta jos moze da posluzi kao dock, nemam kasete pa zato pitam :d

Nazad
Vrh Dno