Ma idi sad sam pop***eo. Uradio sam clear cache na marketu i rebootovao mob, sad mi je konstantno u bootlupu...Sad nemam ceo dan telefon, jer sam na poslu...je**s ti cm7 i je**s mene kud ga instalirah sinoc...i ne moze neko da me ubedi da nema bugova kad ima...![]()
Vise mi se svidja stock look, cak sam kolegu danas zbunio rekavsi mu da sam kupio sgsII
Widgets from post #6030
1. Picture frame (android naslednik na njima)
2. System info widget
3. Trafic counter Pro
4. 3G Watchdog Pro
5. Battery left Pro
6. Weather widget sgsii
7. Fancy widget Pro
8. Fizz weather
9. Digital clock sgsii
10. Tapatalk widget
11. Switch widget Pro
12. Advanced task killer
13. Email widget sgsii
14. Player pro widget
Isao sam redom...
Ja sam koristio System info widget ali mi je temp.pisala u farenhajtima a nema nikakvih podesavanja da se to promeni,kako si to promenio? I koji ti je ovo widget ispod njega a nije Trafic counter Pro?
Potreban mi je savet pre nego flešujem GB. Hoću da odradim backup progresa u nekim igrama (Angry Birds, Tank Hero, ...). Ne bih da radim full backup, jer koliko vidim u Marketu, pola aplikacija svakako treba da se updateuje, pa bih ih instalirao ponovo (nije mi teško), a dosta toga ni ne planiram ponovo da instaliram jer sam samo isprobavao. Instalirao sa Titanium Backup, ali nisam siguran da li on backupuje samo aplikaciju ili i njena podešavanja, konkretno ako sa TB bekapujem Angry Birds, da li će sačuvati trenutno stanje nakon što odradim restore?
Jel moze da se fleshuje CSC file sa Eclair-a na primer na Ginger? Mrzi me da se majem sa podesavanjima za net? Ili postoji neko pismenije resenje za instant konfigurisanje AP? Ili jednostavno ubacite podatke manual-no? Btw... I ja malopre upadoh u bootloop fleshujuci Doc's beta JVB...vratih se nazad na stock...Jos uvek nema ni jedan normalan rom za GB da sve radi kako treba...a bogami i kerneli za GB su nedopravljeni (da ne kazem ocaj) za sada...moje neko zapazanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari