dr.copycat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2005
- Poena
- 319
koristio sam Darky's Rom 9.2 do noćas a onda prešao na 9.3,i obavezno toggle widget.kad mi treba net onda ga palim,inače kad je sve upaljeno ne može više od 2 dana.
Što se mene tiče baterija može izgurati 3.5 dana uz manje korišćenje, pri osvetljenju 100%. O tome sam pisao i ranije, kao i da ne ubacujete nove i nove rom-ove, dovoljan je stock na kome se uradi deodex i pobrišu aplikacije koje ne koristite, jer čak i one u pozadini utiču na bateriju nakon običnog restartovanja. Sinhronizaciju nikada nisam za ovih 5 meseci isključivao, igrice igram svakog dana. Prema tome, kada više koristim tel. onda i ja punim recimo na dan ipo, u suprotnom 2-3.5 dana.
Što se tiče verzije 2.3.2, proveravao sam preko eclipse programa i catlog-a šta se dešava u pozadini, ono što ne vidimo (trebalo mi je da pravilno imenujem ikonice za adw ex), to vam je npr. ovo:
03-02 21:28:13.562: INFO/ActivityManager(132): Starting: Intent { act=android.intent.action.MAIN cat=[android.intent.category.LAUNCHER] flg=0x10200000 cmp=com.ArtInGames.AirAttackHDLite/com.unity3d.player.UnityPlayerActivity bnds=[32,552][133,684] } from pid 239
Nisam stručnjak ali primetna je razlika prilikom startovanja aplikacija u odnosu na verziju 2.2.1, što se može primetiti i pri samom log-u, ako znate kako je izgledao na verziji 2.2.1. Aplikacije se ne gase pravilno (kao kod prvih verzija 2.2) i ako dosta čačkate telefon, bez obira što ste kliknuli bukvalno rečeno na "X" u 99% slučajeva "zakucava" se u pozadini. Na taj način i ja sam konačno uspeo da mi baterija na 2.3.2 sa 58% opadne na 17% za svega 2 sata.
Ovi kada prčkaju po custom rom-ovima nekada ne odrade posao do kraja i bude kao sada na gingerbread-u.
Dovoljno je koristiti samsungov task manager za gašenje onoga što više ne koristite.
Moze neki screenshot...Xperia Arc - InfiniteView - nije widget, kada uđete u kontakte i kliknete na sliku prikazuje informacije ali daleko lepše nego što je samsung default.
Xperia Arc - Media Widget - prečice za galeriju, audio i video player (prečica za video player ne radi)
Xperia Arc - StatusSwitch Widget - odličan widget, prikazuje stanje baterije i "prekidači" za airplane, bluetooth, gps, wifi, sound on-off-vibrate, data. kada kliknete na ikonicu za gps dođe do blagog zamrzavanja, ne preporučujem da to radite, inače je jako lepo urađen i sve ostalo radi. nije mi jasno zašto, ali kada uključite ili isključite gps na drugi način ikonica lepo detektuje trenutno stanje.
Ljudi sta koristite kao alternativu applanetu koji ne radi vec par dana,koristim je od prvog dana i jako sam je zavoleo...
Ljudi sta koristite kao alternativu applanetu koji ne radi vec par dana,koristim je od prvog dana i jako sam je zavoleo...
Ja sam citao da je Applanet warez aplikacija.. Jel to kao neka zamena android marketa samo je sve besplatno![]()
To moraš da odradiš sam, u zavisnosti koji stock rom imaš. Za 2.3.2 još uvek ima komplikacija, mada je još istog dana jedan lik odradio.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=974597
Ipak ću sačekati da izađe nova verzija xUltimate-Deodex programa. Na 2.2.1 se sve odradi bez problema. Nije baš tako jednostavna procedura, a za početak ovo ti je glavni forum za to: http://www.droidforums.net/forum/xeudoxus/47283-release-xultimate.html
Ako to uspeš da savladaš (samo pažljivo iščitaj dešavanja u vezi te teme, onda ti treba i Deodex Scripts & Update (u koji ubacuješ ono što si odradio u prethodnom koraku) i kreiraš "update.zip" koji koristiš iz cwm-a: http://android.modaco.com/index.php?showtopic=331176&mode=linear
Ovde imaš i već gotovo za I9000XWJS3, za drugo ćeš morati sam da odradiš.
Skontao sam zasto mi daje bug na iGo-u tipa (mape su izolovane, ne mogu da nadjem putanju). Radi kalkulaciju recimo BIH - Srbija a nece BIH - (Hrvatska, Madjarska, Ceska itd). Ako odradim polaznu i krajnju tacku unutar iste drzave - radi. Zezaju Navteq mape... Resenje: staviti sve navteq mape ili sve osim njih. Kombinacija no-no. Mozda nekome zatreba,... kao meni recimoKoliko znam ovo se desava samo na Androidima?
Jesi li probao ili je to "mig" meni da probam?![]()
Ja sam na Darktju 9.3,mogu ti reci da je odlican. cini mi se najbolji do sad a imao sam Darky's rom od 7.0. Sve radi lepo i cini mi se brze i nisam nasao bagove i ima neke zanimljive inovacije... Probaj neces se pokajati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari