I kako vam se cini GB? da li ste zadovoljni, moze li se koristiti kao svakodnevni rom?
I kako vam se cini GB? da li ste zadovoljni, moze li se koristiti kao svakodnevni rom?
U vipu ga nemaju vec mesec dana, pitanje je da li ce ga i dobijati.
Ja ga cekam. Pojavio se u telenoru od 16gb
Može, može. baterija mi traje minimum 3 dana tj punim je četvrti dan mada desi se i 5 da izgura u zavisnosti od korišćenja wifi-ja,u toku jednog punjenja imam oko 90-120 minuta razgovora i do 2h surfa.nikad ga nisam prebacivao na airplane mode.Ne može baterija da izdrži 3-4 dana. Nekome izdrži 2 dana, ali sa isključenim 3G. Neko noću prebaci telefonu airplane mode i spava 12h pa možda i izgura 3 dana.
Primetio sam da na trajanje baterije dosta utiče jačina signala.
Može, može. baterija mi traje minimum 3 dana tj punim je četvrti dan mada desi se i 5 da izgura u zavisnosti od korišćenja wifi-ja,u toku jednog punjenja imam oko 90-120 minuta razgovora i do 2h surfa.nikad ga nisam prebacivao na airplane mode.
Može, može. baterija mi traje minimum 3 dana tj punim je četvrti dan mada desi se i 5 da izgura u zavisnosti od korišćenja wifi-ja,u toku jednog punjenja imam oko 90-120 minuta razgovora i do 2h surfa.nikad ga nisam prebacivao na airplane mode.
@bukinjo
kako nemaju. ne vidis dobro
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-k...ni-telefoni/?eshop&do=phone_info&phone_id=295
Da li si ozbiljan? Ovo jos nisam cuo, stvarno neki Nasin primerak.
Ljudi, nesto ne mogu da nadjem to ovde,
moguce je bese otljucati u kucnoj radinosti galaxy s? Uzeo bih ga preko paketa u vipu pa mi je bitno![]()
Još nismo dobili info od tih koji se hvale dugačkim... periodom trajanja baterije koji kernel koriste, koji firmware i slično.
Pa cek nesto mi nije jasno. Kako uopste dodjete i do 2 dana i sta za vas znaci normalno koriscenje? Mozda sto vi uradite sa telefonom za dva dana ja uradim u roku od 2 sata...Meni nikad baterija ne predje 1 dan, veoma retko. Uglavnom je to ispod jednog dana. E sad mozda sam sje**o bateriju, pa zato kratko traje ili vi uopste ne koristite telefon...mozda vam je brightness na 0%...stvarno ne razumem kako...
Još nismo dobili info od tih koji se hvale dugačkim... periodom trajanja baterije koji kernel koriste, koji firmware i slično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari