Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Probaj ako i kada budes hteo i mogao, meni je bioo uzasno ono da gledam.

Pitanje za one koji poseduju N20U 5G, koliko vam je SOT?
Zamenio sam skoro ekran i bateriju, a SOT jedva prebaci 3 sata, što pre zamene imam utisak nije bilo tako loše.

Koje su razlike izmedju 8gb i 12gb modela..?
Naravno, osim rama i 5G podrske..

@Darko_Note9 Hvala ti..
Ovaj sa 12gb exynos sam koristio skoro godinu dana, pa bih opet da uzmem a imam neku ponudu samo je 8gb, pa reko da proverim dali ima jos nesto u razlikama, mada sam pretpostavljao da nema..

@Darko_Note9 Hvala ti..
Ovaj sa 12gb exynos sam koristio skoro godinu dana, pa bih opet da uzmem a imam neku ponudu samo je 8gb, pa reko da proverim dali ima jos nesto u razlikama, mada sam pretpostavljao da nema..

Ja ga nosim skoro 2 godine,nijedan telefon nisam toliko dugo nosio.I kad njega prodam uzecu samo snap verziju i jos 2 godine lagano.😀

Evo mog nekog mog prosečnog korišćenja Note 20 Ultra (Exynos)
(120hz, lokacija 4g+wifi....)
Screenshot_20221004-223521_Device care.jpgScreenshot_20221004-223532_Device care.jpg

Повезан сат, локација, блутут, све и свашта

Prilozi

• Screenshot_20220923-231710_Device care.jpg
    Screenshot_20220923-231710_Device care.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 40
^ @Micunovic odgledaj YT video koji sam okačio i odradi sve kako je čovek objasnio - nije teško , samo odvoji 20-tak minuta i videćeš drastičnu razliku.

Ukratko, sve zivo pogasis ili ogranicis i to radi😅😅😅.

^ otprilike sto ja kažem treba hirurški zahvat da bi baterija bila dobra.

Ukratko, sve zivo pogasis ili ogranicis i to radi😅😅😅.
Vidi se da nisi odgledao YT 😛, I nije poenta da li radi , radi N20U extra ... Ovde je fora da se produži trajanje baterije (za oko 1h SOT-s) ili u "stend baj" režimu da ne troši bzv . Sve aplikacije rade isto kao i na S21U / S22U nema razlike (držim stalno na 120hz) ....

Upravo mi stiglo ažuriranje:

Screenshot_20221005_194302.jpg

Teško je popraviti čuveni exynos 990, on ne troši bateriju nego je ždere

Једино ми остаје да пробам са фабричким рестартом.
Надам се да ћу добити нешто са тим.

Na preskoke jesam :), ali vidim da spominje neke deep sleep-ove itd. Samim tim kapiram da radi neka ogranicenja, ali realno, 990 je pakao los chipset.

@vojkan85 , u pravu si za exy 990 - gori chipset valjda ne može biti. A samo da se stave u mod spavanja FB i Instagram dobiješ bar 15-20% bolju bateriju a onaj deep sleep mod je baš za one app koji pokreneš jednom u nedelji ili mesecu.

Posle fabričkog restarta, 4g ceo dan, povezan na sat, oko 90minuta Dizera na bt slušalice, 120hz ekran, prebacivanje slika.
Nije ni ovo mnogo, ali je sad već ok, obzirom na procesor.
Screenshot_20221006-185859_Device care.jpg

Drugari , imam s21 fe i neku ponudu da ga ( uz doplatu ) zamijenim za note 20 ultra . Vaše mišljenje , isplati li mi se to ?

Ако ти није неопходна оловка ни случајно, ем млађи телефон ем SD чипсет, а није ни тај луд да ти да N20U SD...

Drustvo ako ima neko da bi prodao note 20 ultra snapdragon nek pise u inbox.Da je mint stanje i valjalo bi 12/256 a moze i 12/128.

S21 fe + 150 eura doplate traži , inače koliko znam sd je procesor ...
Онда све зависи у каквом је стању његов телефон и колико дуго је коришћен, ја лично не бих дао више од 100е,ако је све у одличном стању...

Drustvo uzeo juce Notaru snapdragon 12/256 malo je reci da je ovaj tel jos zverka.Jos je kod mene exynos verzija koju koristim skoro 2 godine.Baterija je bas primetno bolja sto sam znao kako su izasli,ali ima cak razlike i u radu gladje radi snapdragon u dosta slucajeva sam to video,navescu i primere koga zanima.😀Usput drugar ima s22 ultra snapdragon i nismo uspeli videti razliku izmedju njih brzina,kamere,ekran...tako da ovo je idalje telefon babaroga i po meni najbolja kupovina imao sam i s21 ultra snapdragon al nije to to.😅

Nazad
Vrh Dno