Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Kod nas da je legalno mislim da N20 U nemaš više nigde.
Pa tako sam i pretpostavio... izgleda da sam zakasnio. Mislio sam da možda neko sa foruma ima ideju gde bih mogao da ga nađem, jer sam ja samo nailazio na neke sketchy sajtove.

Рекао бих ти да заобиђеш Самсунг у широком кругу, имам N20U SD откад је изашао и служио је врхунски, све до фамозног OneUI 4.1
Какво је то ђубре, анимације катастрофално успорене, губи ми се кући wifi сигнал редовно, краће траје батерија, дешава ми се повремено да неће да се повеже аутоматски на buds live, што је некад било незамисливо.
Да сам био паметан да га никад не мрднем са андроида 10 који је био најбољи OS.
Ja trenutno koristim N10 na A12 i OneUI 4.1 i mogu da kažem da sam i dalje zadovoljan sa svim karakteristikama telefona, jedini razlog zbog kog bi ga zamenio je baterija koja mi je dosta oslabila(doduše za to sam ja najviše kriv jer sam telefon dosta koristio kao hotspot). Samsung ću koristiti dok god postoji, za mene nikakav ćaomi ili jabuka ne dolaze u obzir. Note koristim od kad su se pojavili i ni jednim modelom nisam bio nezadovoljan. Zato bih kupio ili N20U ili S22U zbog toga što bi on trebao da bude "naslednik" Note-a (mada opet kažem van budžeta mi je po ovoj ceni).

Друже као неко ко користи можда и најбољу верзију овог телефона, преласком са N10+ на N20U Exy нећеш добити ништа бољу батерију, боље промени батерију и терај док те добро служи, а цене N20U су прилично јаке ако причамо о новом уређају.
Сулудо је дати толики новац за телефон који је произведен пре 2 године а притом је новији једну генерацију од твог N10+..
Не бих ти препоручио ни да прелазиш на S22U, боље сачекај следећу годину са преласком на новији телефон...

Onda ti jedino preostaje jabuka...ako nisi alergičan na nju?
Нисам, али и они најављују неке промене, за њих радикалне(смањивање ноча и убацивање АОD) тако да следеће године биће надамо се бољи избор него ове..

Друже као неко ко користи можда и најбољу верзију овог телефона, преласком са N10+ на N20U Exy нећеш добити ништа бољу батерију, боље промени батерију и терај док те добро служи, а цене N20U су прилично јаке ако причамо о новом уређају.
Сулудо је дати толики новац за телефон који је произведен пре 2 године а притом је новији једну генерацију од твог N10+..
Не бих ти препоручио ни да прелазиш на S22U, боље сачекај следећу годину са преласком на новији телефон...
Možda si i u pravu. Sačekaću još neko vreme da vidim kako će se razvijati situacija sa cenama. Svakako 165k mi je preveliki izdatak za telefon.

uzmi na cekove na godinu dana , nesto platis i u kesu pa rata manja
druga opcija preko operatera , manja rata ali krajnji iznos dosta veci
mada ako nadjes s21u uzmi ga ,ali je sada i s22u jako dobar

uzmi na cekove na godinu dana , nesto platis i u kesu pa rata manja
druga opcija preko operatera , manja rata ali krajnji iznos dosta veci
mada ako nadjes s21u uzmi ga ,ali je sada i s22u jako dobar
Nije mi do rata, jednostavno mi je to prevelika svota novca za telefon. Uglavnom sam davao oko 1000 ili nesto malo preko za telefon do sada (i uvek kupujem kešom, nikada preko operatera).
S21U nema S pen i samim tim otpada kao opcija. Inače više ni ne mogu da nađem S22U u prodaji kod Samsungovih partnera. Od Gigatrona sam dobio odgovor da ne znaju kad će se ponovo pojaviti zbog "situacije na globalnom tržištu".

Poslednja izmena:
@Dario1990, onda ganjaj neki S22 Ultra sa oglasa a da je nov, neotpakovan, kupljen kod operatera. Takvi se kreću oko 1000 evra.

Nemoj uzimati ex nikako,velika je lutrija,u zadnje dve nedelje sam imao 2 komada kod sebe drugarima prebacivao podatke i oba su bila felericna,jedan je imao katastrofalan prijen a drugi bateriju. Moj ti je savet nikako ex,ako uzimas ultru samo SD i nista drugo.

Nemaju svi problem sa Exy modelom kod mene sve radi savršeno od prvog dana, a koristim S22 Ultra o d 9. marta. Stoga moja preporuka za S22 Ultra Exy model.

Nije mi do rata, jednostavno mi je to prevelika svota novca za telefon. Uglavnom sam davao oko 1000 ili nesto malo preko za telefon do sada (i uvek kupujem kešom, nikada preko operatera).
S21U nema S pen i samim tim otpada kao opcija. Inače više ni ne mogu da nađem S22U u prodaji kod Samsungovih partnera. Od Gigatrona sam dobio odgovor da ne znaju kad će se ponovo pojaviti zbog "situacije na globalnom tržištu".
Ima u Samsung radnji u delti i u ušću video u utorak
Ja imam exy kupio ga u Samsung u delti i nemam probleme samo da ga ne ureknem

Poslednja izmena:
Nekada se desi da u Samsung brend store imaju izložen primerak nekog modela, ali konkrenti model nemaju na stanju za prodaju, pošto taj izloženi primerak nije za prodaju. Najbolje pozvati Samsung brend store i proveriti da li imaju na stanju model.

Агонија се наставља 🙂

Prilozi

• Screenshot_20220711-153050_One UI Home.jpg
    Screenshot_20220711-153050_One UI Home.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 121
Evo upravo stigao ota julski update na Notaru, tel iz Telenora, fw MSR, skidam, valjda nisu nista zeznuli.

04.08. stigao update za avgust.
Kao što reče jedan od recenzenata, Note je Note, sve ostalo su samo smartfoni 😊😊 .

I kod mene stigao pre par dana..bar u mom slucaju, bolja baterija..ostalo nisam toliko jos primetio..

Nego, dali ima neko na prodaju Clear View futrolu, nije bitna boja i stanje..?

Да ли се некад неком ово десило? Упалио се VoLTE сам од себе и сад не могу да угасим..

Prilozi

• Screenshot_20220823-171943_Call settings.jpg
    Screenshot_20220823-171943_Call settings.jpg
    28.3 KB · Pregleda: 59
I meni se danas ukljucio i stoji mi gore VoLTE1. I primetih da pri pozivanju pise HD.

Inace, ja sam i dalje na aprilskom softveru. Vredi li prelaziti na noviju verziju?

Отприлике Самсунг опет чепрка нешто што не би требали, видећемо 🙂
@nemanja-992 Ја сам на Јулском, ако те служи добро боље не дирај ништа...

Uhh, koliko sam malo pre poludeo. Čitam vesti na telefonu (Inače posedujem note 20 ultra 5g oko 2 godine) i ekran se ugasi sam od sebe. Reko nešto je zakucao kad ono, izgleda otišao ekran. Da je najgore nije udaran ekran, niti je pre toga pokazivao bilo kakve naznake tako nečega. Telefon u pozadini se odaziva na komande, ali ekran crn.

Kvarovi sa ekranima mi se drugi put dešava na Samsung telefonima. Prvo sam imao note 8 gde mi se pojavio "burn-in screen", a danas se ugasi sam od sebe. Prva popravka mi se nije isplatila da uradim, a ova sumnjam da će. Bome, nažalost, ali teško da će mi Samsung biti naredni telefon.

Vazda su osetljivi na stvari. Statiku, jako osvetljenje itd. Šta je tu je, ne vredi da se čovek nervira.

Posle podesavam pa javljam za neki dan, hvala @zoreli_

Mozda kupovina samo Snap-a, jer je 990 blago receno pakao od chip-a i tesko smece koje na najprostijoj igrici koja ima malo visi fr krene da koci i secka.

Mozda kupovina samo Snap-a, jer je 990 blago receno pakao od chip-a i tesko smece koje na najprostijoj igrici koja ima malo visi fr krene da koci i secka.

Kojoj to kad ja na mom notu exy imam preko 1000sati Call of Duty Royala nikad zastekao nije.

13 Reasons to buy The Note 20 Ultra in 2022​

Probao sam oba i odgovorno trvdim s22U sem malo bolje kamere nista nije bolji uredjaj cak losiji video snimak ima iz kog razloga ne znam...

Evo probaj najgluplju igricu, zove se Captain TNT. I kreni da rokas dinamitom. Potpisujem da ce da krene da koci i secka kao da je uredjaj od 100 evra.

Evo probaj najgluplju igricu, zove se Captain TNT. I kreni da rokas dinamitom. Potpisujem da ce da krene da koci i secka kao da je uredjaj od 100 evra.

Ne znam za tu,imam nekih dosta manje zahtevnih od COD-a nisam video nikakav problem.Ako verujes imao sam s21 ultra snap u COD-u se vise greje od Note 20 ultra exy medium detalji i 60fps na oba.Za exy je bitno samo da nije previse toplo u samom prostoru gde si nikad problem u igrici u cugu nekad sabijem celu bateriju i odlicno radi.

Vrh Dno