Pa tako sam i pretpostavio... izgleda da sam zakasnio. Mislio sam da možda neko sa foruma ima ideju gde bih mogao da ga nađem, jer sam ja samo nailazio na neke sketchy sajtove.Kod nas da je legalno mislim da N20 U nemaš više nigde.
Ja trenutno koristim N10 na A12 i OneUI 4.1 i mogu da kažem da sam i dalje zadovoljan sa svim karakteristikama telefona, jedini razlog zbog kog bi ga zamenio je baterija koja mi je dosta oslabila(doduše za to sam ja najviše kriv jer sam telefon dosta koristio kao hotspot). Samsung ću koristiti dok god postoji, za mene nikakav ćaomi ili jabuka ne dolaze u obzir. Note koristim od kad su se pojavili i ni jednim modelom nisam bio nezadovoljan. Zato bih kupio ili N20U ili S22U zbog toga što bi on trebao da bude "naslednik" Note-a (mada opet kažem van budžeta mi je po ovoj ceni).Рекао бих ти да заобиђеш Самсунг у широком кругу, имам N20U SD откад је изашао и служио је врхунски, све до фамозног OneUI 4.1
Какво је то ђубре, анимације катастрофално успорене, губи ми се кући wifi сигнал редовно, краће траје батерија, дешава ми се повремено да неће да се повеже аутоматски на buds live, што је некад било незамисливо.
Да сам био паметан да га никад не мрднем са андроида 10 који је био најбољи OS.