Pitanje za one koji poseduju N20U 5G, koliko vam je SOT?
Zamenio sam skoro ekran i bateriju, a SOT jedva prebaci 3 sata, što pre zamene imam utisak nije bilo tako loše.
Koje su razlike izmedju 8gb i 12gb modela..?
Naravno, osim rama i 5G podrske..
Имам две картице, повезан сат и стално упаљен нет.To je jako lose jedino ako nisi non stop na 4g,nebitno dal je 4g il 5g to je bas slabo on bi morao oko 5h.
Имам две картице, повезан сат и стално упаљен нет.
@Darko_Note9 Hvala ti..
Ovaj sa 12gb exynos sam koristio skoro godinu dana, pa bih opet da uzmem a imam neku ponudu samo je 8gb, pa reko da proverim dali ima jos nesto u razlikama, mada sam pretpostavljao da nema..
Za vlasnike exy verzije N20U:
(Definitivno produžava trajanje baterije)
Како? 🤔🤔Evo mog nekog mog prosečnog korišćenja Note 20 Ultra (Exynos)
(120hz, lokacija 4g+wifi....)
Pogledajte prilog 358132Pogledajte prilog 358133
Чим си окачио сам одрадио, продужила ми се батерија на 4 сата и 20 минута 🤔🤔^ @Micunovic odgledaj YT video koji sam okačio i odradi sve kako je čovek objasnio - nije teško , samo odvoji 20-tak minuta i videćeš drastičnu razliku.
Vidi se da nisi odgledao YT 😛, I nije poenta da li radi , radi N20U extra ... Ovde je fora da se produži trajanje baterije (za oko 1h SOT-s) ili u "stend baj" režimu da ne troši bzv . Sve aplikacije rade isto kao i na S21U / S22U nema razlike (držim stalno na 120hz) ....Ukratko, sve zivo pogasis ili ogranicis i to radi😅😅😅.
S21 fe + 150 eura doplate traži , inače koliko znam sd je procesor ...Ако ти није неопходна оловка ни случајно, ем млађи телефон ем SD чипсет, а није ни тај луд да ти да N20U SD...
Онда све зависи у каквом је стању његов телефон и колико дуго је коришћен, ја лично не бих дао више од 100е,ако је све у одличном стању...S21 fe + 150 eura doplate traži , inače koliko znam sd je procesor ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari