Znaci ipak je note klasa i za s21U?Kako reče jedan moj prijatelj kao kad bi prešao sa pasata na golfa. Druga klasa potpuno. Nešto mi nije legao.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Дуго сам имао разне телефоне S серије али ми је N дефинитивно бољи за руку, а оштре ивице супер леже и телефон је много мање клизав, раније ми телефон испадне 50х годишње од септембра до сада ми ноут испао једном, а и треба бити стручњак па да ти испадне телефон од 6.9 инча[emoji1787]Definitivno subjektivni osećaj. Jedan od razloga zašto nisam kupio Note 20 Ultra jeste kockasti dizajn i zakrivljeniji ekran u odnosu na S20 Ultra. Jednostavno, to mi je odbojno. Po mom mišljenju u ruci S21 Ultra deluje više premium od Note 20 Ultra.
Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra using Tapatalk
Opa čestitam....a obzirom da je za sd siguran sam da neće da unakaradi telefon (na stranu 3x4 raspored u folderima, izgor druge kartice u pozivima i porukama i sl, što je već do samog a11).Upravo za HK verziju izašlo ažuriranje na A11 UI 3.0![]()
![]()
Probaj kablom na komp da vezes pa ondaNe mogu da uđem u recovery mode da izbrišem cash, zakačio i sluške ali neće.
Iz iskustva (od ranije) znam da HK verziju uvek najbolje odrade , a što se tiče 3×4 i ostalog [emoji16][emoji16][emoji16] ... Itd.Opa čestitam....a obzirom da je za sd siguran sam da neće da unakaradi telefon (na stranu 3x4 raspored u folderima, izgor druge kartice u pozivima i porukama i sl, što je već do samog a11).
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Radi i exy,zasto nebi sd.Posle apdejta na Android 11 i fabričkog reseta , ovaj N20U HK (SD) stvarno radi savršeno , jeste da se čekalo , ali vredelo je [emoji4][emoji106] .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari