Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Nebih se slozio da je baterija slabija duplo na wi fi gotovo ista,4g je problem to se zna.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

^ šališ se ?

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Малопре одгледа рецензију за S21 benchmark рече пеца последњи ноут...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ma naravno verujem da lagano na Exynos 990 izvlačiš 8h SOT na WI-FI , otkud ti ne bi verovao...

Ma naravno verujem da lagano na Exynos 990 izvlačiš 8h SOT na WI-FI , otkud ti ne bi verovao...

Naravno da nije lagano to je od 100%-10%,kacio sam rezultate ranije ako si pratio.Tebi ako je problem da mislis da ne moze ja smem da se kladim sa tobomu sta god hoces da moze.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Baterija na N20U exy je neopevano smece, pa na N10+ mi je vise trajala, tel mi se bas svidja i bolje mi je legao od N10+ ali baterija je uzas na 4G.

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Radite obavezno factory reset posle nadgradnje?

^ posle apdejta na Android 11 (OTA update) menu je počeo da brljavi tako da sam uradio factory reset i wipe cache . Od tada radi perfektno .

Ja odradio. Sve radi besprekorno za sada.

Stavi ga na normali pa ces videti rezultati,izadji malo napolje i to pada na 5,5h plafon

Za vikend mi je krenulo brljavljenje sa GSM mrežom, na obe SIM kartice. Nisam bio dostupan, a imam signala, pa je bilo situacija da nemam signala uopšte...
Da li je to do operatora ili telefon brljavi?
Da li je još iko imao ovakvih problema?

Screenshot_20210207-162815_Firefox.jpg

Prilozi

• Screenshot_20210207-162957_GSam Battery Monitor.jpg
    Screenshot_20210207-162957_GSam Battery Monitor.jpg
    60 KB · Pregleda: 8
  • Screenshot_20210207-163007_GSam Battery Monitor.jpg
    Screenshot_20210207-163007_GSam Battery Monitor.jpg
    54.4 KB · Pregleda: 6
  • Screenshot_20210207-163016_GSam Battery Monitor.jpg
    Screenshot_20210207-163016_GSam Battery Monitor.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 13
Pisao sam ja o tome, tj. pitao ali se niko nije javio :). Meni se dešava da samo sve drop-a i restart pomogne. Menjao kartice, ma nema veze sa tim, a čitam i po netu da ima problema.

Dobro je da nisam jedini :)
Ovakav problem sam imao na Note 9 nakon poslednjeg apdejta.
Sada i na N20U.
Videćemo šta će doneti novi apdejt SW-a.

Kako da ugasim ton za edge displey sa strane, kad god ga otvorim zapisti kao poruka da stigne, iritira uzas.

Kako da ugasim ton za edge displey sa strane, kad god ga otvorim zapisti kao poruka da stigne, iritira uzas.
Мени је угашено овде, пробај можда ти реши проблем

Prilozi

• Screenshot_20210208-183048_Settings.jpg
    Screenshot_20210208-183048_Settings.jpg
    57.3 KB · Pregleda: 11
Tu sam sada sve pogasio ali i dalje se cuje.

Да није до теме можда?

Ko ce ga znati, tema je njegova originalna, ranije mi se to nije culo ni na N9 ni na N10+.

Ne blista on ni na 3G ;). Barem ne kod mene. Pre neki dan sam bio napolju, bilo je sunčano, ceo dan 3G, signal pun, mail-ovi i nisamo uspeo da sastavam 4h. Ono jeste da je radilo sve ali opet...

Pa problem je mobile data odnosno signal generalno kod exynosa, je ne znam ko je provalio to za 4G...sa posebnim "klanjem" kada je signal slab pa još mora da prebacuje stalno 2/3/4g.

Jedino kod darka ne postoji problem, on izvlači 7-8h sot opušteno sa exynos telefonima. 😇👍

Pa problem je mobile data odnosno signal generalno kod exynosa, je ne znam ko je provalio to za 4G...sa posebnim "klanjem" kada je signal slab pa još mora da prebacuje stalno 2/3/4g.

Jedino kod darka ne postoji problem, on izvlači 7-8h sot opušteno sa exynos telefonima. 😇👍

Ja sam rekao da izvlacim toliko samo na wi fi,medium power na 120hz.

Zaboravio sam da napisem zasto u pakovanju nema vise vrhova za olovku,vidim ima kutijica unutra ona od njih a prazna...?

Zato sto su slepci, tacka! I to im je bilo tesko da stave jer kosta 0,0001 evro.

Nazad
Vrh Dno