Darko_Note9
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 125
Kapiram da nema,al sto im stoji kutijica ova u pakovanju kad su ih vec izbacili onda bolje da su i nju izbacili iz pakovanja.Bas bezveze.
Zašto je još u kutiji?! 🤣 Otvaraj to
Čestitam, sad kreni da kupuješ i one gde piše i 5g na kutiji 😇😉👍
Čestitam, sad kreni da kupuješ i one gde piše i 5g na kutiji 😇😉👍
Zasto tako?Ako ne bude note 21,tamo kroz neki period uzima se snap verzija jer na S seriju tesko da cu ici.😀
Danas sam bio u Ušću ( stavio na N20U foliju na ekran "Mobile Outfitters" ... skupo pfff 2.500 din. ) razgledao u Samsungu S21 seriju i iskreno prvi put da sam ostao potpuno ravnodušan - apsolutno me nije tu ništa impresioniralo (jedino cene) , možda zato što ovaj moj N20U (SD) radi stvarno besprekorno a pre njega sam imao N10+ koji je i dalje fantastičan ( mislim i dalje da je totalna ludost da zbog 120hz i nekih 100x zum na kameri (koje 99,9% niko ne koristi) doplaćivati sa N10+ za S21U cifre od 600-700 evra ili prelaziti za N20U na S21U ) , imao sam i S20U, to meni sve isto ili slično ...ima naravno ljudi koji imaju novca i sitnica im je davati na svakih 6-10 meseci po 1.500 evra za novi model i to je OK . Ali ovo je postalo već šizofreno "tipa zumiranje komarca na 50 metara udaljenosti telefonom " i to je glavna rasprava o novitetima ...
То јесте, најбоље је позади мат, напред провидна, тражили су ми 2000 да замене предњу па сам одустао док не спадне сама😀Providnu , odlična je . Mat folija mi daje utisak da je ekran zatamnjen mada ne ostaju otisci . Ipak mi je lakše obrisati ekran nego gledati kroz mutnu foliju 😊👍 .
Pređe čovek tako povremeno igricu, ne obaziri se 🤭😇Note 20 ultra bolji od s21 ultra, ali jedini vrijedan pomena je s21 ultra.
Pa rodjeni, da li si realan hahaha?!
Pređe čovek tako povremeno igricu, ne obaziri se 🤭😇
Inače da, lično nikad ne bih prelazio sa note 20 ultra sd na s21 ultra exy ali ima par ljudi koji su prešli i ne žale se (još) 😉
Nema zaljenja,definitivno je bolji s21u i tu nema price. Ja sam ljubitelj note serije i on je klasa za sebe ali i ovo je fenomenalno odradjeno,jedina zamerka bukvalno je nedostatak tog sd slota i apsolutno nista vise i to je jedini razlog zasto bih se vratio na note sto cu mozda i uraditi. Ergonomija,batetija i kamera je bolja na s21u i tu nema price,nisu to veliki pomaci ali jesu pomaci. Mene je tel izasao skoro kao n20u tako da mi se isplatilo. A o dizajnu necu da trisim reci,ubedljivo najlepsi samsung do sad po mom ukusu ,ali to je subjektivno
Nema zaljenja,definitivno je bolji s21u i tu nema price. Ja sam ljubitelj note serije i on je klasa za sebe ali i ovo je fenomenalno odradjeno,jedina zamerka bukvalno je nedostatak tog sd slota i apsolutno nista vise i to je jedini razlog zasto bih se vratio na note sto cu mozda i uraditi. Ergonomija,batetija i kamera je bolja na s21u i tu nema price,nisu to veliki pomaci ali jesu pomaci. Mene je tel izasao skoro kao n20u tako da mi se isplatilo. A o dizajnu necu da trisim reci,ubedljivo najlepsi samsung do sad po mom ukusu ,ali to je subjektivno
Poenta je do toga kako si sročio rečenicu, ja znam šta si ti hteo da kažeš 😉Sto sam presao igricu samo sam realan,probao video nebi note nikad zamenio za s21 ultra.Sto ti ne zamenis tvoj n20U ako to je bolji s21U?
Poenta je do toga kako si sročio rečenicu, ja znam šta si ti hteo da kažeš 😉
Inače ja nemam n20u već duže vreme Darko, tamo negde od septembra sam prešao na mali s20 5g G9810
Ако причамо о егзинос моделима свакако S21 ако ни због чега другог онда због аутономије која је бар дупло боља, док што се тиче SD-а дефинитивно ноут за мене, не греје се, добра аутономија, за мене бољи дизајн јер ми је S серија због превише заобљених ивица изузетно клизав телефон, баш ме занима шта ће и да ли ће бити N21,али ја се после N20U не бих враћао S серији...Pa kazem sta je mana i niksko ne mozes tvrditi da je n20u bolji uredjaj od s21u,apsolutno ne stoji konstatacija
Ако причамо о егзинос моделима свакако S21 ако ни због чега другог онда због аутономије која је бар дупло боља, док што се тиче SD-а дефинитивно ноут за мене, не греје се, добра аутономија, за мене бољи дизајн јер ми је S серија због превише заобљених ивица изузетно клизав телефон, баш ме занима шта ће и да ли ће бити N21,али ја се после N20U не бих враћао S серији...
S20U има 5000 mAh батерију, N20U је 4500...Ja uzeh pre 3 nedelje S20U sa Exynos...
Nekako mislim da sa ovih 4500mAh ne može da bude loš...
Nije mi se desilo do sada da ne izgura dan sa full rezolucijom, 120hz i bla bla bla...
Jedino što je Note 9 bio poslednji sa "onim" osećajem u ruci..
*** ja sam kupio Note nesvesno 😬S20U има 5000 mAh батерију, N20U је 4500...
Ja uzeh pre 3 nedelje S20U sa Exynos...
Nekako mislim da sa ovih 4500mAh ne može da bude loš...
Nije mi se desilo do sada da ne izgura dan sa full rezolucijom, 120hz i bla bla bla...
Jedino što je Note 9 bio poslednji sa "onim" osećajem u ruci..
*** ja sam kupio Note nesvesno 😬
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari