Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Da mi je prvi Samsung, pa da te razumem. Nije mi trebalo mnogo da shvatim koliko
iOS savrseno radi. Nije mi nikako legao. Imao sam pre par meseci OP 8 i zver je u odnosu na N20U.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sad ga i i ti druze pretera,a realno 11 pro ne moze da pridje n20 ultra pogotovu ako je snap verzija.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
 
Ja sam pre ovog nosio iPhone 11 Pro. Žena i dalje nosi Pro Max. N20U je space shuttle za te telefone.
 
S10 Plus mi je bio Snap i imao sam ga 3 meseca. Odlican telefon. Pvo ostalo od Samsunga sto sak imao, sve Exy, ni najvecem neprijatelju ga ne bi preporucio. Moje misljenje. Vi imate svoje, pustite mene da imam svoje. A kolega iznad, 11 Pro jede N20U za dorucak, hteo ti to da prihvatis ili ne, tako je [emoji2]


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Covjek svjesno dao milju eura uzeo ultru i rekao da mu se ne svidja. I sad bacate drvlje i kamenje. Nije posudio od druga pa koristio.
Glupo je reci da je jedan miljama ispred drugog, oba telefona su vrhunska. Dizajnom ultra prednjaci ispred 11 pro makar prednja strana po meni. Iako mi nije ruzan niti ista 11 pro max, ali mi je ultra, kao i vecina konkurencije futurusticnija i izgleda modernije (manji bezeli). A specifikacije i ko koji sistem vise voli, sta je kome prakticnije za koristiti je subjektivna stvar. Niko od vas nije realan. Samo gledate da kudite drugi tabor. Ja se licni ne bih vratio na samsung dok ne budu kao iphone ( u smislu da imaju 1 procesor i da koliko toliko budu azuriranja redovnija). To mi se svidja kod ajfona.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ovako, design je fenomenalan na N20U, display, kamera (nervira me svesno ulepsavanje i peglanje lica). Sve top. iOS mi vise lezi, valjda sto sam navikao. Sigurno i vama nije iOS savrsen, ako ste dugogodisnji korisnici Androida. Nisam probao Snap, siguran sam da je daleko bolji od Exy. iOS ima svoje mane, niko niko ne spori, jednostavno, miljama je po ispeglanosti ispred Androida i to je sto meni ofgovara.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Stvar navike samo,isto tako i ja ios ne bih koristio posle iphone-a 6 , u svakom slucaju svako ima pravo na svoje misljenje i nema potrebe da bacamo drvlje i kamenje ni na kog
 
Poslednja izmena:
Koristim oba sistema svakodnevno i posle ios13 i izgleda i 14, reći da je nešto ispeglano je...ne znam!

Propustio sam ultru, jer sam ljut na odluku za exy, ali kupujem novi iPhone verovatno jer ima 6gb rama i rešen je ram menadžment konačno.

O ažuriranjima neću, drugačije filozofije posve.

Koristim ultru na poslu za povremeno testiranje aplikacija i sa 120hz je mnogo fluidnije sve nego na ios-u.

No, da ne idemo u tu temu, hteo sam napisati koliko je dex dobar.

Bukvalno me iznenadilo kako sve radi dobro i koliko je korisno.

Nerealno mi da se ovo ne hajpuje toliko uopšte.

Miš, tastatura i ovo je jedna od najvećih stvarno korisnih inovacija u mobilnom svetu poslednjih godina.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
 
Jeste,slazem se i po meni jos jedna veeeeelika prednost androida je multitasking, ne znam dokle je apple stigao po tom pitanju posto vise ne pratim sta ios nudi
 
Ja volim recimo da pustim nešto sa YT (Vanced verzija) i da slušam na sluškama dok šetam ili dok igram igricu. Na iPhone je to nemoguće. Jedan od razloga što sam prešao sa iPhone na Note.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
 
Jeste,slazem se i po meni jos jedna veeeeelika prednost androida je multitasking, ne znam dokle je apple stigao po tom pitanju posto vise ne pratim sta ios nudi

Nema podeljen ekran za otvaranje više app istovremeno koje možeš koristiti. Realno je da je droid kopijuter za iOS sa opcijama. Ios ima bubica i te kako, ovo sada sa brljanjem imena ko te zove i što se ne povezuje automatski na wi-fi i BT su neke koje svakodnevno nerviraju. Koristim uporedo oba, ako treba nešto da proverim javite. iP jeste komercijala pozivi, insta, fjes, kamera i to je to, takav je odličan, 11 Pro je odlično izbalansiran uređaj i on je čista komercijala, ono što se najviše traži. I tu se završava realno. Funkcije i poslovno korišćenje stvarno pripada doridu, kompjuter je prava reč koliko je razlika sa mogućnošću, tek olovka na Note koji je klasa za sebe i u droid svetu. Druga priča je što Samsung pada zbog Exy i ljudi pre 1000e daju za Pro Max nešto nešto drugo.
 
Ja volim recimo da pustim nešto sa YT (Vanced verzija) i da slušam na sluškama dok šetam ili dok igram igricu. Na iPhone je to nemoguće. Jedan od razloga što sam prešao sa iPhone na Note.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

MusicPro, moguce je.
 
iPhone je premium uređaj i za to ti treba YT Premium [emoji16] kao i za sve ostalo...iOS i njegova ograničenja su jedini razlog što ne koristim iPhone.
Kad bi Samsung samo riješio probleme sa baterijom...za one koji koriste Android ne bi bilo potrebe za drugim brendovima jer ako itko onda Samsung ima veliku raznolikost uređaja...ima za svakoga nešto. Po meni ne moraju oni u Europu slati SD, meni je i Ex ok u svemu osim po pitanju baterije. Meni nije jasno kako to ne mogu riješiti...udari strogi background management kao većina kineza (barem se korisnici neće morati za*ebavati sa gašenjem nekih stvari da se dobije koja minuta SoT) ili šta već samo da to riješe jednom.


P40Pro+ & Tapatalk
 
Ne razumeš i dalje...problem exyja je prvenstveno prekomerna potrošnja baterije na 4g, ram management ništa ne rešava, čak naprotiv može i gore da bude (mislim sa je neko ranije kačio da iznovno pokretanje aplikacija više vuče bateriju nego kad stoji u mem). [emoji6][emoji112]

Gesendet von meinem SM-G9810 mit Tapatalk
 
To je bio samo primjer predloga...nek rade što hoće samo da to riješe. Ako je 4G problem u 2020...što reći...možda se riješi kad pređu na 5G [emoji849]
U biti svi uređaji troše više na 4G...ovaj moj na 4G 6-7 sati SoT u 24h korištenja a na WiFi 10-11 sati. Moje iskustvo sa Samsungom (S2-S9) je velika potrošnja u standby_u. Tko zna, možda ovi novi Ex sa 5nm budu bolji po pitanju baterije. Šteta je da uređaji tipa N20U, S20 serije budu na "lošem" glasu zbog 1-2 manjka SoT od konkurencije a izuzev toga su čistokrvni flagship_ovi...kako se kaže.

P40Pro+ & Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Зна ли се хоће ли и кад бити андроид 11?

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока
 
Ne prodaju oni dzabe odvojene chip-ove za USA i ostatak sveta. Navodno, problem zasto ne dolazi Snap kod nas je mreza u Evropi. Kako da nije. I to je Samsung napisao kao odgovor na pitanje korisnika. Smeh.
 
Razumijem ja što oni prodaju tako kako prodaju...ameri hoće svoj proizvod u svojoj zemlji i uredu je...Ex je počeo u Europi i tu se "ukopao" jer Samsung hoće da proda što više svojih proizvoda i to razumijem...sve je stvar novca...ali ne razumijem kako to ne mogu da riješe,nije to problem od jučer?

Edit...samo da dodam...ovaj post tj. uvaženi član ovog foruma ispod mog posta a iznad @vojkan85 je na ignore listi (sa nekoliko drugih) pa da si uštedi trud uložen u komentiranje mojih postova (ako je to ovdje slučaj) bez obzira o kome se radi [emoji56]
P40Pro+ & Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Хвала, видим да су избацили за пиксел и шаоми

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока
 
Ljubav na prvi pogled [emoji56] Čestitke i da budeš (pre)zadovoljan [emoji6][emoji112]

Gesendet von meinem SM-G9810 mit Tapatalk
 
GCam...čisto sumnjam da će moći bolje nego stock cam app ali možeš probati.

P40Pro+ & Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Bolje radinstock ,poredio sam par verzija gcam sa raznim konfiguracijama i izbrisao ga na kraju,cestitke za kupovinu ,neces se pokajati
 
Nazad
Vrh Dno