hvala hvala
isplati li se instalirati gcam na ovo?!
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Јеси ли пробао да вратиш освежавање екрана на 60 херца? FHD+је максимум у 120 херцаpa bavio sam se time 20 godinanego mi nije jasno zasto je iskljucena opcija za rez. vece od FHD..... dal Snapdragon i Exynos ne mogu da podrze??!? hahahahah stvarno ne kapiram
Ma nije pala cena, samo se na ovom njihovom kupujemprodajem svašta naći može [emoji2960][emoji56] ...inače cena zvanično u radnji i dalje jaka, danas gledaoImas karticu[emoji3][emoji3][emoji3] da li je moguce da je ovoliko pala cena jos imas povracaj poreza
Neces pogresiti ni sa exynos verziji,al ako imas snap da nadjes sa garancijom uzmi njega.Društvo, razmišljam se o kupovini ultre, verovali ili ne nikada nisam imao Samsung telefon nikad me nesto nije privlačio i rekao sam sebi ako ga ikada uzmem to će biti note serija.
E sad koji uzeti, trenutno sam u Rusiji i ovde je ova standarda verzija 8/256 N985F/DS za nekih otprilike u dinarima 114000 u Samsungovoj radnji.
Da li to uopšte i vredi za taj novac ili juriti SD verziju za koju bi morao malo pričekati kad se vratim u Srbiju pa da jurim tamo preko oglasa.
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Pa moze da dobije jedino garanciju coveka koji prodaje da je stvarno toliko korektan prodavac.Sa garancijom u SRB nema SD, prezvakana tema vec.
Pa ako imas nekog pouzdanog od koga uzimas od ranije zasto da ne SD,ja sam po prvi put siguran da cu samo SD verziju uzeti.Skoro sve telefone sam dosad uzimao preko oglasa sa garancijama na poverenje, ali nikad za ove pare pa me samo zbog toga vuče ka exynos.
Kakav je Samsung sa updejtima što se tiče exynosa, da li ga mozda zakidaju u odnosu na SD?
Треба десетак радних дана да ти стигне са Ebay - а или Amazon - а...Možda tako i uradim, ako budem imao strpljenja da čekam [emoji1]
Ko kaže da se garancija tih uređaja radi u nasim ovlašćenim servisima? Tebi je bitno da dobiješ ispravan/nov uređaj u što kraćem roku, što je ostalo bitno? Lično znam čoveka koji radi televizore iz subotice, prijatelj pazario AAA klasu samsunga, isti nije bio u redu, čovek mu doneo novi na noge u roku od sutra...koliko bi čekao u našoj prodavnici, ovlašćenom servisu?!Dare brate,znas da te A4 sare ne znace nista ovlascenim i pismenim servisima.
Pa znam jedino varijanta imati tako pouzdanog prodavca za ne daj boze,al da se ne lazemo i.ao sam brdo samsunga nikad nijedan problem nisam imao hvala bogu.[emoji3]Dare brate,znas da te A4 sare ne znace nista ovlascenim i pismenim servisima.
Pa znam jedino varijanta imati tako pouzdanog prodavca za ne daj boze,al da se ne lazemo i.ao sam brdo samsunga nikad nijedan problem nisam imao hvala bogu.[emoji3]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari