Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Sva sreća pa nemam keša kod sebe [emoji2960][emoji56]
9dd9e1d117592658f2f92675568547a1.jpg

Gesendet von meinem SM-G9810 mit Tapatalk

Imas karticu[emoji3][emoji3][emoji3] da li je moguce da je ovoliko pala cena jos imas povracaj poreza

Ispadam glup ali bolje da pitam.
Da li note 20 ultra ima varijantu sa 8 i 12 Gb u obe verzije cipa?
Oznaka je SM-N985F?
8/256 Gb.
Mislim da je ok cena 750e. Nov.totalni sam laik pa cak i ne znam da proverim da li je ex ili SD verzija.
Pomoc?
Jos i jurim onu registraciju ako je realno da se ugrabi samsung sat....

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

EX je. Oznaka sa F na kraju ti je za ex verziju,verovatno bas za base trziste posto je 8gb,u svakom slucaju i vise nego dobra cena

ne bi oni bili oni da ne zayebu nesto...
u pro video mode ima jedna dobra stvar a to je podesavanje kontrasta, saturacije, crne, bele i jos nesto... i to je naravno dostupno samo za 1920x1080 rezoluciju.... a toliko lepo moze da ubije shum i da bude odlican video, al samo za FHD rez....

Nekako mislim da većina gledatelja YT i ostalih video sajtova pristupaju sa telefona, tako da FHD sa te strane nije ograničenje.
Međutim, ako snimaš za sebe (svoju familiju) pa budeš hteo da gledaš za 20 god, onda je naravno bolje da bude 4k

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

verovatno ce tu opciju ukljuciti kroz neki update. To se koristi na dslr aparatima kod npr canon-a se zove CLog... oboris sve na minus, dobijes dobru flat sliku i posle dodajes LUT-ove u Premier-u bude super video posle :) mogli su slepci ovde da stave dostupnu "opciju" i za 4K

Za to snimanje u pro modu moras da budes dobro potkovan znanjem o fotografiji sto vecina korisnika nije

pa bavio sam se time 20 godina :) nego mi nije jasno zasto je iskljucena opcija za rez. vece od FHD..... dal Snapdragon i Exynos ne mogu da podrze??!? hahahahah stvarno ne kapiram
Јеси ли пробао да вратиш освежавање екрана на 60 херца? FHD+је максимум у 120 херца

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Evo i mene da se prijavim u tabor

Imas karticu[emoji3][emoji3][emoji3] da li je moguce da je ovoliko pala cena jos imas povracaj poreza
Ma nije pala cena, samo se na ovom njihovom kupujemprodajem svašta naći može [emoji2960][emoji56] ...inače cena zvanično u radnji i dalje jaka, danas gledao
2b5d97694fe80dfeafbe8b851dc923a9.jpg

Društvo, razmišljam se o kupovini ultre, verovali ili ne nikada nisam imao Samsung telefon nikad me nesto nije privlačio i rekao sam sebi ako ga ikada uzmem to će biti note serija.

E sad koji uzeti, trenutno sam u Rusiji i ovde je ova standarda verzija 8/256 N985F/DS za nekih otprilike u dinarima 114000 u Samsungovoj radnji.
Da li to uopšte i vredi za taj novac ili juriti SD verziju za koju bi morao malo pričekati kad se vratim u Srbiju pa da jurim tamo preko oglasa.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Samo par postova iznad smo kolegi rešavali istu dilemu [emoji2960][emoji6]

Samo SD. Zasto bi uzeo inferioran proizvod ako vec mozes da biras a nisu male pare

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Društvo, razmišljam se o kupovini ultre, verovali ili ne nikada nisam imao Samsung telefon nikad me nesto nije privlačio i rekao sam sebi ako ga ikada uzmem to će biti note serija.

E sad koji uzeti, trenutno sam u Rusiji i ovde je ova standarda verzija 8/256 N985F/DS za nekih otprilike u dinarima 114000 u Samsungovoj radnji.
Da li to uopšte i vredi za taj novac ili juriti SD verziju za koju bi morao malo pričekati kad se vratim u Srbiju pa da jurim tamo preko oglasa.

Neces pogresiti ni sa exynos verziji,al ako imas snap da nadjes sa garancijom uzmi njega.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sa garancijom u SRB nema SD, prezvakana tema vec.

Dare brate,znas da te A4 sare ne znace nista ovlascenim i pismenim servisima :).

Skoro sve telefone sam dosad uzimao preko oglasa sa garancijama na poverenje, ali nikad za ove pare pa me samo zbog toga vuče ka exynos.
Kakav je Samsung sa updejtima što se tiče exynosa, da li ga mozda zakidaju u odnosu na SD?

Ne, dobijaju se svi update-i i na jednom i na drugom.

Skoro sve telefone sam dosad uzimao preko oglasa sa garancijama na poverenje, ali nikad za ove pare pa me samo zbog toga vuče ka exynos.
Kakav je Samsung sa updejtima što se tiče exynosa, da li ga mozda zakidaju u odnosu na SD?

Pa ako imas nekog pouzdanog od koga uzimas od ranije zasto da ne SD,ja sam po prvi put siguran da cu samo SD verziju uzeti.

Možda tako i uradim, ako budem imao strpljenja da čekam [emoji1]

Možda tako i uradim, ako budem imao strpljenja da čekam [emoji1]

Треба десетак радних дана да ти стигне са Ebay - а или Amazon - а...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Dare brate,znas da te A4 sare ne znace nista ovlascenim i pismenim servisima :).
Ko kaže da se garancija tih uređaja radi u nasim ovlašćenim servisima? Tebi je bitno da dobiješ ispravan/nov uređaj u što kraćem roku, što je ostalo bitno? Lično znam čoveka koji radi televizore iz subotice, prijatelj pazario AAA klasu samsunga, isti nije bio u redu, čovek mu doneo novi na noge u roku od sutra...koliko bi čekao u našoj prodavnici, ovlašćenom servisu?!

Svako za svoje pare bira. I evo u ovoj temi je sad gomila ljudi sa SD i ne vidim da se iko žalio...niti znam da je bilo ko imao problem sa nekim od pređašnjih sd flag telefona.

Bira u pravu si. A sta ces ako ti ode ekran recimo? Baterija? Jel ce taj neko da ti vrati sve u fabriku kao ovlasceni servis po propisanim uslovima i standardima? Nisam rekao da ce SD da rikne, ali ako dodje u situaciju da reklamira uredjaj, gde ce to da uradi? Preko nekoga ko nesto stavi u telefon od 1k a da ne znas ni sta?

Pa znam jedino varijanta imati tako pouzdanog prodavca za ne daj boze,al da se ne lazemo i.ao sam brdo samsunga nikad nijedan problem nisam imao hvala bogu.[emoji3]

Pa znam jedino varijanta imati tako pouzdanog prodavca za ne daj boze,al da se ne lazemo i.ao sam brdo samsunga nikad nijedan problem nisam imao hvala bogu.[emoji3]

A vidis ja dva komada iz radnji pa kiksirala oba. Jedan kamera, drugi ekran i baterija. I te kako mi je znacila ta druga godina garancije.

Nazad
Vrh Dno