Pa dobro ne mozes ocekivati ako volis kompaktnije telefone da ti ultra ne bude ogroman.Sad sto se tice kamere i ja sam par fotki preko dana uporedio sa n10+ i slicno je to u sustini,zoom nisam ni probao znam da je bolji dosta,mada i 108mpx u idealnim uslovima pravi razliku.Sve u svemu odlican telefon po meni najveca mana sto je baterija morala biti bar 5000mah na 120hz i 6.9 inca malo su tu pristekali.Samo da dodam da mi je prije 3 dana stigao N20U (za naš tržište Exy 4G)i da je kod mene bio tri dana.
Rezultat, proslijeđen dalje, ostao na N10.
Ogroman telefon, baterija ista kao na N10.
Ekran bolji, kamera osim zuma ista..
Ma daj reko čekamo iduću godinu [emoji41]
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Iz istog ugla je slikano u istim uslovima bukvalno,uperi neki izvor svetlosti van kadra tj blizu pa ces videti sta se desava,bukvalno sve identicno,nisam se pomerio 5cm veruj mi,5vputa sam brisao staklo na n10 plus ,night mode je na obe slike
I na jednoj i na drugoj je identican izvor svetlosti tj laptop samo sto ultra to pegla
Evo,identicno sve ,izvor svetlosti mesto ,sve automatika night mode doduse na jednoj sam ruku drzao nize ali razlike je ocigledna i drasticna![]()
![]()
Hmmm ne ume rutina da ga vrati nazad na 4g kad vise nije na definisanom wifi, ostaje na 2g. Zar ne bi trebalo da se rutina revertuje kad prestane uslov zbog koga je nastala?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
To sve zavisi kakva je pokrivenost mreze,negde gde se muci da uhvati 4g ne moze nikako vratiti na 4g gde dobar ja nikad problem imao nisam,odmah vrati.Ako vam ne vraca na 4g odmah, airplane mode on/off i rjesava problem. Hoce to na Samsungu, mene je s10 zbog toga izludjivao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekao sam da je Note 20 obični oko 145mm bolje bi se prodavao nego što je ovakav. Ničem ne služi, a cijena ubija.@Ludak pametan potez. Da sam ikad navatao taj n9700 verovatno bi potrajao kod mene bar još godinu dve
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Ako vam ne vraca na 4g odmah, airplane mode on/off i rjesava problem. Hoce to na Samsungu, mene je s10 zbog toga izludjivao.
Ja ono sto sam cackao 120hz,zoom kamera,ostalo je sve to jako slicno.Hvale da je ekran jos bolji svaka im cast kad svake godine poboljsaju ekran koji je brutalno dobar.Jel uviđate neke veće promene u odnosu na Note 10+, osim 120 Hz? Da li su poboljšani vibro senzori?
Probaj 108mpx u dobrim uslovima preko dana mora biti razlike u detaljima i ostrini,zoom ne treba ni porediti tu je dosta bolji.Ovako generalno sve je to slicno kao sto sam rekao.[emoji3]Imam oba telefona pored sebe(note 10 plus i note 20 ultra)i razlike su mizerne...kameru škljocamo ja i devojka po ceo dan, postavimo na komp i kao pokušavamo da odgonetnemo koji telefon je fotkao, nema veze sa vezom, dovešću bilo koga pa ako uspe da provali, plaćam pivo![]()
Osim 120hz, ja lično, ništa drugo ne vidim tu bitno...ponovo to sam ja, svi smo različiti
Ne mora toliki nek bude duplo manji sa ovim senzorima i softverom "ubijali" bi u mraku.Ove lapmice su malo smesne.Kao sto je imao N82 npr![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari