Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Super im ide prodaja Note 20, spamuju e-mail kao nikad. [emoji23]

Aki je neko od vas ko je kupio N20U dobio galaxy buds live i hteo bi da ih proda neka mi se javi :)
Ako može i info tj poređenje galaxy buds live sa buds plus tj da li su glasnije na maximalnom volume level?
Kad budete ustalili korišćenje, zsnima me koliko SOTa dobijate?

Sent from my EVR-N29 using Tapatalk

Buds live iz preordera stižu tek u septembru*

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Poslednja izmena:
Signal na N20u mi je dosta bolji nego na N10+, na NBG u zgradi u kojoj radim na N10+ mi je stalno prebacivao sa 4g na 3g i to me je izluđivalo, uglavnom je 4g bio na jednoj crti.
Na N20u se ni jednom nije desilo da prebaci na 3g, sve vreme je bio 4g između 1 i 3 crte.
Procesor sam testirao napolju, odradio sam geekbench, single core 922, multicore 2750, zagrejao se u ruci poprilicno, uzeo sam laserski termometar i najviša temp. je bila 42°C
Kamera je odlična, 120hz display takodje, baterija je bila na 62% kada sam ga uključio i na 1% sam imao 2h i 7m SOT (videćemo u narednim danima kako ce da bude)

Išao sam na rizik i za sada sam zadovoljan, iznenadilo me je što je signal bolji. Osakatili su RAM, ali 8gb mi je sasvim dovoljno. Videćemo za bateriju koliko će moći da izgura...

Samo vas molim da se tema ne pretvori u naredne 3 nedelje u kukanje o tome kad će stići slušalice.

Većina nas koji su uzimali bilo koji Samsung fon uz koji su stizali promo proizvodi prethodnih godina su naučili da ti promo proizvodi stižu uz nekoliko nedelja zakašnjenja.

Dobićete svi, samo polako... [emoji849]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaze meni teta u Telenoru da su dobili 1 (!?) crni N20U za celu poslovnicu u Promenadi... A onda mi kaze i da je moj bronzani prvi na preorder-u, ali pojma nema kad stize. Nada se u naredna 2 do 3 dana.
Sto mi realno nije ni toliko bitno, jer sam je sve to pitao usput, posto sam svratio da zamenim karticu. Ali opet, voleo bih da je to bilo danas ili da bude sutra, jer sad imam vremena da namestim i podesim sve. Kad krene radna nedelja, nema nista od toga...

Ovaj Adaptive mode moze da se koristi samo u FHD+ rezoluciji pa menja od 11Hz pa do 120Hz a u QHD ima samo 60Hz ili?

Tako je.
Nego me zanima odakle Bench-u 5G verzija? Zvanicno i kod nasih ovlascenih prodavaca ili spolja?

Jel' realno da Samsung više ne uključuje Lightning to USB-C adapter? :mad:

Nevera, nemam kako da izvršim transfer podataka.... ne spominjite mi iCloud, jer nemam dovoljno prostora na njemu, a ne mogu da kupim prostor jer ne mogu da dodam ovu karticu koju imam jer nije podržana od strane iCloud-a.

Kaze meni teta u Telenoru da su dobili 1 (!?) crni N20U za celu poslovnicu u Promenadi... A onda mi kaze i da je moj bronzani prvi na preorder-u, ali pojma nema kad stize. Nada se u naredna 2 do 3 dana.
Sto mi realno nije ni toliko bitno, jer sam je sve to pitao usput, posto sam svratio da zamenim karticu. Ali opet, voleo bih da je to bilo danas ili da bude sutra, jer sad imam vremena da namestim i podesim sve. Kad krene radna nedelja, nema nista od toga...

U Telenorovoj prodavnici u Stadionu sam bio četvrti kupac Note-a za tri dana, što, priznaćete, nije mali broj na jednu poslovnicu. Ljude ne zanima Exy Vs. SD priča, prosto je...

Poslednja izmena:
Pa ne zanima kad 99% pojma nema i navikli su na lose trajanje baterije na androidima i da im servisi non stop crpe bateriju. Curi narucio 11 pro, a samsung koristi unazad xx godina, pa cak i ona primijeti da je na 4g baterija ocaj. A i imam sta vidjeti kad udjem u gsam :)

^Naravno da ih ne zanima. To se samo ovde na forumu potencira.

Послато са SM-G980F уз помоћ Тапатока

A i ovde zanima nekolicinu exy vs sd.Svaki ima neke mane.Ko hoce akumulator,tu su braca kinezi,nije sve ni u bateriji.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

I sam sam zivio u zabludi, ali ne vise :). Eh da je samo baterija u pitanju. Pa na s10 je kamera bolja na snapu nego na exy, razlicit senzor, prijem mreze, itd.

Poslednja izmena:
@Exodusbgd ja ne znam da je ikad samsung uključivao lightning adapter na bilo šta u pakovanju ;)

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Tako je. U pakovanju je dolazio USB to USB-C adapter i Micro USB to USB-C. A za Lightning nisam cuo...

My bad onda... Mislio sam da je ovo čudo što je stizalo godinama bio lightning adapter.
7805323e719e90d48703a69ea1a2c996.jpg

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Jel normalno da u MTSu traze avansnu uplatu za preorder kupovinu,a da su dan pre toga pricali kako ne treba nista finansijski prilikom isporuke uredjaja!?

Ako si nov korisnik onda da, u suprotnom ne bi trebalo.
Kada su ti to trazili i koliki iznos? Uz koju tarifu?

I meni su tražili da uplatim avans kada sam uzimao s20+ u preorderu. Nisam novi korisnik

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Evo Floss kuka na bateriju čak i na snap verziji [emoji849][emoji848][emoji24]

Ako on kuka, onda je to 100% tako

Koliko vas sa preordera u SRB je dobilo telefon i kod kog operatera?

Ako moze info od vas koji imatr note 20 ultra a imali ste n10 plus i n9,kakav je displej ? Na xda kukaju svi da je displej losiji u odnosu na starije modele,da jevkalibracija losa i da boje nisu zivopisne kao na predhodna dva modela ali molim samo objektivo misljenje,hvala
I kako radi wireless dex?

Poslednja izmena:
Sad sam zvao Vip, kazu da su dobili malu količinu telefona i da očekuju novu isporuku u narednim danima... Zvaću ih opet za par dana ako ne stigne u međuvremenu :)

Mene interesuje da li je moguće da je zvuk toliko bolji od n10 serije?

Ne znam ni sam. Ja telefon jos nisam dobio. Zvao sam mog savetnika u Telenor (biznis korisnik sam) i ona nema pojma. Dobio sam generic info da je isporuka od 21.08. do 13.09.

I danas se zadesim u BIG-u i kaze mi prodavac da su oni sve koji su imali preorder resili jos 21.08. Nisam dokucio da li to znaci da su im podelili telefone ili sta vec, pojma nemam.

No, ono sto citam po netu, izgleda da cu biti zadovolja u odnosu na N10+...

Vrh Dno