Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Auu to menja, ja koristim s21 fe,milslite da je downgrade? Ovde imam oko 4h sota max
Od Samsunga samo S23, S23+ ili Ultra. Batali te Exynose. Doduše, da ne budem grub, S21 serija je isto odlična (izuzev baš S21 FE) koliko čitam, posebno Plus i Ultra.

Ali Exynos 990 i Snapdragon 888 - tiha jeza.

Заобићи у широком луку, па ја мој планирам да продам ускоро за можда 400е,а он је снепдрагон 12/256,плус оригинална кутија, АКГ слушалице, дао бих и пуњач. По мом мишљењу не вреди тих пара...
Ista priča i kod mene. Planir da ga okacim za te pare. Full pack.

Exynos bih zaobisa

Да, али ово је осакаћена LTE верзија 8/256. Малтене други телефон, немој после да кукаш као онај практик, а лепо смо му рекли да не купује.

Druze od cega osakacena imam i jedan i drugi?
Само сам изнео своје мишљење стављајући се у позицију купца, на његовом месту не бих дао своје паре на то. Нити сам најпаметнији, нити најстручнији, ко хоће да баца своје паре не могу му забранити. Буквално 2 стране уназад је исто колега игнорисао наше савете да не купује тај телефон, па је после кукао и клео 5 дана.

Само сам изнео своје мишљење стављајући се у позицију купца, на његовом месту не бих дао своје паре на то. Нити сам најпаметнији, нити најстручнији, ко хоће да баца своје паре не могу му забранити. Буквално 2 стране уназад је исто колега игнорисао наше савете да не купује тај телефон, па је после кукао и клео 5 дана.
Setio sam se odmah njega i prelistavao poruke, bese kolege is Bosne! Mada ne javlja se vise, sta mu se zbiva sa mobom ?Svakako sam zaobisao telefon

Setio sam se odmah njega i prelistavao poruke, bese kolege is Bosne! Mada ne javlja se vise, sta mu se zbiva sa mobom ?Svakako sam zaobisao telefon

Pa.onda spremi duplo vise za s22U pa ces da opet kukati ako tako gledas.Trazi snapdragon verziju daleko bolji telefon od s21fe.

Pa kukako je...sta je ocekivao od baterije od telefona koji je star 2-3 godine kojibi kao nov nije sjajan na 4g?

Dobio sam iz Kanade Note 20U (SD) tel je kao nov ali je ekran stradao , pitanje je da li se uopšte isplati menjati ekran . Inače tel je radio oko 3 meseca i do sada je stajao u fioci (još je na Androidu 12 , majska zakrpa 2022) .
Šta raditi 🤔???20240104_202541.jpg20240104_202605.jpg20240104_202715.jpg20240104_202658.jpg
20240104_204229.jpg20240104_204630.jpg20240104_204702.jpg20240104_204749.jpg

Poslednja izmena:
Dobio sam iz Kanade Note 20U (SD) tel je kao nov ali je ekran stradao , pitanje je da li se uopšte isplati menjati ekran . Inače tel je radio oko 3 meseca i do sada je stajao u fioci (još je na Androidu 12 , majska zakrpa 2022) .
Šta raditi 🤔???Pogledajte prilog 421682Pogledajte prilog 421683Pogledajte prilog 421684Pogledajte prilog 421685
Pogledajte prilog 421686Pogledajte prilog 421688Pogledajte prilog 421689Pogledajte prilog 421690

Bilo je negde na oglasima imao je lik prodavao bas povoljno ekrane za note 20 ultra cini mi se oko 80e po komadu al napisao je da nije proveravao dali rade nisu testirani.Potrazi.

Čim je napisao da nisu testirani, postoji ogromna verovatnoća da jesu testirani i da su neispravni.
Nazovi ProMobi i pitaj da li oni imaju ekran za njega.
Verujem da im cena nije ispod 200€

Ја сам у Августу платио замену екрана 30к,ако планираш да користиш телефон дужи период замени, ако не, било би ван памети да плаћаш више од 100е за поправку.

Pošto znam čiji je i koliko je korišćen a pri tome je i SD verzija (pa još i slot za micro SD karticu) ostavio bih ga sebi , ali 34.000 košta nov originalan ekran , malo preterano. A opet računam za te pare (do 400€) u ovakvom stanju ništa slično od Samsunga se ne može kupiti ... baš sam u dilemi , mada što reče kolega - da ga koristim cele ove 2024 godine 🤔 ... onda se isplati možda 🤔

Imas one iz NS koji takodje rade ekrane, ne znam koliko je kod njih, probacu da ih nadjem.

To je najbolje prodati u delove nekome. Jer sama popravka je skuplja od polovnih, jedino ako se telefon zadrži pa onda je i ok

Dok tražim nov ekran , testirao sam ovaj N20U (SD) , ubacio sim karticu proverio da li sve radi ... i sve je u funkciji ,sve radi . A evo i trajanje baterije (95% WIFI ) ...
Želeo bih da čujem mišljenje kolega sa foruma o bateriji .

Screenshot_20240109_065326_Device care.jpg

^ Znači za 3 dana i 9 sati korišćenja sa preostalih 15% baterije SOT 2h22min je loš rezultat.

Не може се знати конкретно док један дан од јутра до мрака се не изарчи телефон, ово само показује да му је добар standby чим је изгурао преко 3 дана...

Rezultat je kakav takav nit dobar nit loš, kako tebi odgovara, ako ti misliš da je dobar dobar je, ako misliš da je loš, loš je. Sve zavisi od tvog korišćenja i očekivanja.

Tako da od tvog screenshot-a mišljenje drugih je nebitno, jer će nekom biti loš, nekom dobar, a najbitnije je kakav je tebi.

Vrh Dno