Ja svoj novac krvavim radom zaradim brate...
Ma brate nije mi svejedno dati 850 bam za telefon nepoznate ispravnosti.Zaradim i ja al ono cimas se previse.😅
Mng mi je to novca, jedna i po plata.^ po meni je bolje da uzmeš S23U ali 8/256 verziju. Uvek se nađe neko da prodaje ispod cene ili polovan star par meseci jer mu ne odgovara Android ili sam telefon a neće biti velika novčana razlika između S22U I S23U.
Zna li neko sta znace ovi blokovi i kako po njima suditi o kvalitetu baterije?
6 blocks (0~8).
Ma star je i duže.To valjda i niie strasno.Pa pise ti 20% oslabila baterija sto je za ocekivao posto je tel star sigurno izmedju 2-3 godine.
Battery Status | *#0228# |
Ne radi ni na S22.Mozete probat jel vam radi?
Battery Status *#0228#
Jesi probao kod koji sam ti rekao gde imaš sve za testiranje osim baterije?Telefon je kod mene, osim standardnog testa #*100.... šta mi preporučujete da testiram?
Nema ghosting,nema po ekranu neobičnosti,ali meni se čini da ždere bateriju wifi i korištenje telefona bez wifi, vidim samo procenti vrlo brzo padaju.
Što se stanja tiče ma nema tačkice na kućištu kao ni na ekranu.
Kako na forum XDA testiraju SOT?
Jel puste 1080p film ili šta li već?
Jesam, sve urednoJesi probao kod koji sam ti rekao gde imaš sve za testiranje osim baterije?
Slažem se.Nije 4 već 3.Proizveden je u 08/2020.Ne možeš od telefona starog skoro 4 godine očekivati dobru bateriju. Puštanje YouTube klipa neće ti dati realno stanje baterije, koje se dobija normalnim korišćenjem.
Опусти се и уживај у телефону, ако је то могуће😀Jesam, sve uredno
Jedini problem pri korištenju telefona naprosto ždere bateriju, još samo smanjio brightness na minimum i ulkjučio power managment mode, ali procenti lete i lete...
Slažem se.Nije 4 već 3.Proizveden je u 08/2020.
Hvala druže, sad imam posljednja 2 Note-a ikad koji su izašli...valjda mi je Ultra posluži, brinem se ja o njima kao da su mi djeca...kako živim u malom gradu bit će malo teže naći foliju za njega.Опусти се и уживај у телефону, ако је то могуће😀
Super. Onda za koji mesec lepo promeniš originalnu bateriju i uživašJesam, sve uredno
Jedini problem pri korištenju telefona naprosto ždere bateriju, još samo smanjio brightness na minimum i ulkjučio power managment mode, ali procenti lete i lete...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari